KasiaR Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Wchodzę dziś po pracy do domu i ręce opadły mi z wrażenia na widok totalnego remontu jaki rozpoczął Kanto w przedpokoju. Popruta i odwinieta wykładzina, powyrywany i poroznoszony parkiet a wszystko przykryte szczątkami suchego bukietu z liści ... Już taki numer odwalił jakiś czas temu ... [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i260/roska_2006/Kanto/0.jpg[/IMG] ....nie to nie ja .... [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i260/roska_2006/Kanto/35.jpg[/IMG] Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ee tam,to pikuś.:evil_lol: jeszcze zobaczysz:diabloti: Quote
KOT I MYSZ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='KasiaR']Wchodzę dziś po pracy do domu i ręce opadły mi z wrażenia na widok totalnego remontu jaki rozpoczął Kanto w przedpokoju. Popruta i odwinieta wykładzina, powyrywany i poroznoszony parkiet a wszystko przykryte szczątkami suchego bukietu z liści ... Już taki numer odwalił jakiś czas temu ... [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i260/roska_2006/Kanto/0.jpg[/IMG] ....nie to nie ja .... [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i260/roska_2006/Kanto/35.jpg[/IMG][/quote] ma swój gust chłopak:evil_lol: moja wybebeszyła wyciszenie drzwi:evil_lol: myślę,że się jej nie podobało:roll: nam tez nie więc...:lol: wzięła sprawy w swoje ręce...tfu łapy...i trzeba było zmienić:evil_lol: p.s.wypisz wymaluj mina Myszuli kiedy miseczka jest pustaaa Quote
AM Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='KasiaR'] [IMG]http://i74.photobucket.com/albums/i260/roska_2006/Kanto/35.jpg[/IMG][/quote] Jeeeju, jaki aniołeczek... :loveu: On napewno niczego "nienaprawił" to pomówienia... :lol: Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no napewno nie on.w zyyyciu:cool1: :evil_lol: . Quote
KOT I MYSZ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 pewnie że nie przeciez widać że cały czas leży bo słaby...przeca miseczka pusta....:evil_lol: :evil_lol: Quote
monisieczka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='KOT I MYSZ']pewnie że nie przeciez widać że cały czas leży bo słaby...przeca miseczka pusta....:evil_lol: :evil_lol:[/quote] tia... zupełnie minka jak mojego "maleństwa" kiedy wsunęła cała karme dla kotów...tez jest bardzo slaba... z przezarcia. było tego chyba ze 2 kilo, nie wiem, płukanie żołądka jej zrobić czy prysznicem w doopale potraktować? Quote
Aga i Eto Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wiecie co ... no chyba wyjdę z siebie ... :angryy: ktos pod blok podrzucił dwa małe kudłate szczenięta :angryy: akurat teraz kiedy nawet nei mogę dać im za bardzo tymczasu Quote
KOT I MYSZ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Aga i Eto']wiecie co ... no chyba wyjdę z siebie ... :angryy: ktos pod blok podrzucił dwa małe kudłate szczenięta :angryy: akurat teraz kiedy nawet nei mogę dać im za bardzo tymczasu[/quote] :cool1: :shake: GŁUPOTA LUDZKA nie zna granic. jesoooooo:angryy: Quote
Aga i Eto Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 słuchajcie , czy wyjdę na bez serca jesli je do schroniska zawiozę ? ja nei chcę aby kolejne bezpańskie psy chodziły po osiedlach, poniewierane przez ludzi .. albo ginęły potrącone przez samochody ... a sama mam związane ręce .. Quote
KOT I MYSZ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 popytaj kogo się da...i no przeca kurna się czasem nie da,:roll: same na pewno nie przeżyją ..a schron ...to mniejsze zło:cool1: może jakaś fundacja może się zająć?yyyych Quote
saJo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Aga i Eto JEsli te szczenieta sa jeszcze slepe najlepiej je uspic. Tylko nie traktujcie mnie, jak bezduszna osobe, jest wystarczajaco duzo szczeniat. Dajmy szanse ty, ktore juz wiedza co to zabawa, radsc, bieganie. A jesli sa juz takie wieksze, to zawiez do schronu, przecierz same nie zdadza sobie rady. Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='saJo']Aga i Eto JEsli te szczenieta sa jeszcze slepe najlepiej je uspic. Tylko nie traktujcie mnie, jak bezduszna osobe, jest wystarczajaco duzo szczeniat. Dajmy szanse ty, ktore juz wiedza co to zabawa, radsc, bieganie. A jesli sa juz takie wieksze, to zawiez do schronu, przecierz same nie zdadza sobie rady.[/quote]nie jestes bezduszna tylko rozsadna.zdecydowanie sie zgadzam-jesli to slepy miot-uspic.:-( Quote
Aga i Eto Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 saJo .. ja wiem ze ty masz rację, to nei ejst bezduszne.. trzeba po prostu patrzec realnie. Niestety one mają około 2 m-cy ..a jesli tam zostaną to nie mają zbyt wielu szans na cokolwiek. Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nooo to przerabane.biedne dzieciaki.na starcie przerabane:-( Quote
Boidae Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Myszy, szczurki dobra rzecz :lol: Ma ktoś może jakiś namiar na tanie gryzonie z okolic Poznania?:cool3: Quote
ayshe Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no pieknie.biedne myszki i szczurki:diabloti: Quote
marmara_19 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 jest ejdna dziewczyna spod poznania czy samego pznania co hoduje szczurki:D ale zalezy jaka rase szczurka chcesz??najtansze i najlatwiej dostepne sa kapturkowe;p u nas koszt ok 6zl;p ahh nie pamietam nicka tej dziewczyny.. ale siediz w watku o zlocie.. ma pare pieskow.. p.s. [B]Kara___tc .. [/B] Quote
Boidae Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Niedługo będę potrzebował większą ilosć około 30-40 szczurów miesięczni takich średnich i ok.20 osesków mysich (oj hodowla gekonów się zaczyna rozwijać :loveu: niedługo odpalę rack system :multi:) Kacper Quote
marmara_19 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ahaaaa to w takim arzie do tej dziewczyny nie psiz;p ja proponuje zkaup paru msyzek i paru szczurkow i hodowanie ich na pokarm po prostu:) Quote
Boidae Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Oj nie wiesz jak bym chciał :mad: Ale niestety warunki nie pozwalają,a w tym samym pomieszczeniu co jest hodowla nie chcę trzymać. Quote
mch Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 sunia w pracy kiedys przez długi czas co rano witala mnie przynosząc w zebach jakąś upolowaną myszkę ,moze ty bys swoją podszkolił ? zawsze to jakas pomoc :evil_lol: Quote
Recommended Posts