Ellig Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Czy Tolek ma ogloszenia, mam wykupiony pakiet moge przeznaczyc go dla Tolka. Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Z tego co zrozumiałam, Tolek nie ma szukanego domu. Wiosna nie chce narażać go na kolejne zmiany i wszyscy mieli nadzieję, że jednak właściciel wróci... Dlatego Tolek mieszka u Wiosny na specjalnych zasadach i przywilejach ;) Quote
Ellig Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Ra_dunia']Z tego co zrozumiałam, Tolek nie ma szukanego domu. Wiosna nie chce narażać go na kolejne zmiany i wszyscy mieli nadzieję, że jednak właściciel wróci... Dlatego Tolek mieszka u Wiosny na specjalnych zasadach i przywilejach ;)[/QUOTE] Radka, dziekuje za informacje:) Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ale w sumie powinna potwierdzić to Wiosna - może coś się zmieniło... Quote
Ellig Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 potrzebujemy Waszej pomocy................ http://www.dogomania.pl/threads/209633-Stevie-quot-znalaz%C5%82-oczy-quot-ale-okazaly-si%C4%99-zawodne-szuka-cho%C4%87by-DT?p=17759401#post17759401 Quote
Lu_Gosiak Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 niestety musimy szukac Tolkowi nowego domu - Jego właściciel juz na pewno sie nie odezwie, a nawet jakby to po takim czasie, ja juz niestety bym nie zaufala po raz drugi...sytuacja sie skoplikowała, niestety z powodu pewnej prawie na smierć zagłodzonej suczki, Tolek musiał zamieszkać w kojcu, mysle, ze musimy sie postarac i znaleść Mu prawdziwy dom do konca Jego zycia Quote
Ellig Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 No to przykra sytuacja.............Trzeba bedzie oglaszac Tolka.... Quote
Ra_dunia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Biedny Tolek. Ma pecha nasz wielkolud. Gosiaczku, zmień proszę tytuł wątku, że pilnie ogłoszenia potrzebne i oczywiście nowy dom. Quote
Lu_Gosiak Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 niespodzianka!!!!!!!!! W Tolku zakochała sie osoba o wielkim sercu, kótra przychodzi do Wiosny pomagac przy psiakach i..wzięła Go do siebie na tymczas z mozliwoscia domu stałego:) Tolek wyleguje sie z Jej psiakiem na kanapach i spi w łózku..podobno jestgrzeczny pomijajac pare rzeczy które zjadl.....matko tyle zawirowan w życiu tego psa - oby to było juz ostatnie Jego miejsce na zawsze Quote
beataczl Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 cudnie huraaaa!!! alez Tolus jest szczesliwy :multi::loveu: Quote
Ra_dunia Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 oby to była juz jego ostatnia przystań... Za dużo tej tułaczki. Bądź szczęśliwy Tolusiu. Quote
Lu_Gosiak Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 zdecydowanie za duzo jak na jednego psa... Quote
czerda Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 bardzo się cieszę, piekny jest Tolek , życzę mu szczęścia Quote
Lu_Gosiak Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Tolus obecnie:) - dom tymczasowy został domem stałym:) w koncu ma prawdziwy domek na jaki zasługiwal Quote
Hope2 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']Tolus obecnie:) - dom tymczasowy został domem stałym:) w koncu ma prawdziwy domek na jaki zasługiwal I ten domek nie wyobraża sobie,żeby Tolusia w nim zabrakło-więc nie odda go nigdy,nikomu,za żadne pieniądze-TOLO JEST MÓJ MÓ MÓJ!!! Dziękuję wszystkim,którzy o niego walczyli-bo dzięki Wam mam cudownego wiernego przyjaciela, mój Hades towarzysza do spacerów,biegania,skakania, mój syn kolegę do przytulania (jak sam mówi-brata). Tolo to cudowny pies-spokojny,zrównoważony,wesoły. W nocy "robi" za kaloryferek-a że chrapie? puszcza bąki? A czy człowiek tak nie robi??? Dzisiaj napiszę o nim na moim blogu-jak już się wyrobię-podrzucę link. Z chęcią odpowiem na każde pytanie dotyczące mojego "mięśniaczka"-na grubaska się obraża;) Quote
Ra_dunia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Co za wiadomości :loveu: Hope2 - bardzo dziękuję za miłość i dom, który podarowałaś Tolkowi. Jesteś niesamowita :D:multi: Swoją drogą jak zobaczyłam tytuł "Tolek znów u Wiosny..." to myślałam, że zawału dostnę. Quote
beataczl Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 cudnie alez nowiny! :multi: milo znow Tolusia zobaczyc takiego szczesliwego i to we wlasnym ds :multi::loveu: Quote
Hope2 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 tutaj link do bloga-dzisiaj o Tolusiu http://toleslaw237.blogspot.com/ Quote
Vicky62 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [h=2][/h] Cioteczki proszę zajrzyjcie chociaż i podrzucajcie http://www.dogomania.pl/forum/thread...stki-wojskowej Quote
Lu_Gosiak Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Hope2']tutaj link do bloga-dzisiaj o Tolusiu http://toleslaw237.blogspot.com/ kurcze toż On juz jest u Ciebie ponad rok!! ależ ten czas zleciał.. jeszcze raz ogromne dzieki ANiu!! Quote
Lu_Gosiak Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Ra_dunia']Co za wiadomości :loveu: ..... Swoją drogą jak zobaczyłam tytuł "Tolek znów u Wiosny..." to myślałam, że zawału dostnę.[/QUOTE] noo wlasnie nie umiem zmienic tego tytulu tylko podtytuł mi sie zmienia Quote
Hope2 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Lu_Gosiak']kurcze toż On juz jest u Ciebie ponad rok!! ależ ten czas zleciał.. jeszcze raz ogromne dzieki ANiu!![/QUOTE] Zdecydowanie za szybko ten czas płynie-wydaje się,że wczoraj go przyprowadziłam... Oby jak najwięcej lat z Tolusiem (na "urodzinki" był torcik z kiełbasek), teraz pod choinkę...pucha mięsna? i jakaś fajna zabawka-piłki namietnie zjada,maskotki też-jutro może uda mi się podskoczyć do zoologicznego-może coś fajnego wypatrzę. A jak nie to kość do mamlania i czyściki do paszczy...on najbardziej kocha jeść i spać na kanapie:lol: wziął sobie do serca "jedz Toluniu,jedz,bo jak nie będziesz jadł to umrzesz" :loveu: Quote
Recommended Posts