Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co zrozumiałam, Tolek nie ma szukanego domu. Wiosna nie chce narażać go na kolejne zmiany i wszyscy mieli nadzieję, że jednak właściciel wróci...
Dlatego Tolek mieszka u Wiosny na specjalnych zasadach i przywilejach ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Z tego co zrozumiałam, Tolek nie ma szukanego domu. Wiosna nie chce narażać go na kolejne zmiany i wszyscy mieli nadzieję, że jednak właściciel wróci...
Dlatego Tolek mieszka u Wiosny na specjalnych zasadach i przywilejach ;)[/QUOTE]
Radka, dziekuje za informacje:)

• 4 weeks later...
Posted

niestety musimy szukac Tolkowi nowego domu - Jego właściciel juz na pewno sie nie odezwie, a nawet jakby to po takim czasie, ja juz niestety bym nie zaufala po raz drugi...sytuacja sie skoplikowała, niestety z powodu pewnej prawie na smierć zagłodzonej suczki, Tolek musiał zamieszkać w kojcu, mysle, ze musimy sie postarac i znaleść Mu prawdziwy dom do konca Jego zycia

• 2 weeks later...
Posted

niespodzianka!!!!!!!!!

W Tolku zakochała sie osoba o wielkim sercu, kótra przychodzi do Wiosny pomagac przy psiakach i..wzięła Go do siebie na tymczas z mozliwoscia domu stałego:) Tolek wyleguje sie z Jej psiakiem na kanapach i spi w łózku..podobno jestgrzeczny pomijajac pare rzeczy które zjadl.....matko tyle zawirowan w życiu tego psa - oby to było juz ostatnie Jego miejsce na zawsze

• 1 year later...
Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Tolus obecnie:) - dom tymczasowy został domem stałym:) w koncu ma prawdziwy domek na jaki zasługiwal

I ten domek nie wyobraża sobie,żeby Tolusia w nim zabrakło-więc nie odda go nigdy,nikomu,za żadne pieniądze-TOLO JEST MÓJ MÓ MÓJ!!! Dziękuję wszystkim,którzy o niego walczyli-bo dzięki Wam mam cudownego wiernego przyjaciela, mój Hades towarzysza do spacerów,biegania,skakania, mój syn kolegę do przytulania (jak sam mówi-brata). Tolo to cudowny pies-spokojny,zrównoważony,wesoły. W nocy "robi" za kaloryferek-a że chrapie? puszcza bąki? A czy człowiek tak nie robi??? Dzisiaj napiszę o nim na moim blogu-jak już się wyrobię-podrzucę link. Z chęcią odpowiem na każde pytanie dotyczące mojego "mięśniaczka"-na grubaska się obraża;)

Posted

Co za wiadomości :loveu:
Hope2 - bardzo dziękuję za miłość i dom, który podarowałaś Tolkowi. Jesteś niesamowita :D:multi:

Swoją drogą jak zobaczyłam tytuł "Tolek znów u Wiosny..." to myślałam, że zawału dostnę.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Co za wiadomości :loveu:
.....

Swoją drogą jak zobaczyłam tytuł "Tolek znów u Wiosny..." to myślałam, że zawału dostnę.[/QUOTE]
noo wlasnie nie umiem zmienic tego tytulu tylko podtytuł mi sie zmienia

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']kurcze toż On juz jest u Ciebie ponad rok!! ależ ten czas zleciał..
jeszcze raz ogromne dzieki ANiu!![/QUOTE]
Zdecydowanie za szybko ten czas płynie-wydaje się,że wczoraj go przyprowadziłam... Oby jak najwięcej lat z Tolusiem (na "urodzinki" był torcik z kiełbasek), teraz pod choinkę...pucha mięsna? i jakaś fajna zabawka-piłki namietnie zjada,maskotki też-jutro może uda mi się podskoczyć do zoologicznego-może coś fajnego wypatrzę. A jak nie to kość do mamlania i czyściki do paszczy...on najbardziej kocha jeść i spać na kanapie:lol:
wziął sobie do serca "jedz Toluniu,jedz,bo jak nie będziesz jadł to umrzesz" :loveu: