Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

Posted

Wróciłam i było bardzo fajnie, Ofcio zachowywał się bezbłędnie. I nawet na wspólnych spacerkach raczej się pilnował i dawał przywoływać, a biegał luzem tylko linkę miał przyczepioną. Noddy miała alergię na suczkę border colie, ale i tak jak na jego humorki zachowywał się całkiem nieźle. W domku byliśmy z Kingą i Weną oraz Kamilą i Carmen. jak tylko dostane jakieś fotki to wstawię.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Wróciłam i było bardzo fajnie, Ofcio zachowywał się bezbłędnie. I nawet na wspólnych spacerkach raczej się pilnował i dawał przywoływać, a biegał luzem tylko linkę miał przyczepioną. Noddy miała alergię na suczkę border colie, ale i tak jak na jego humorki zachowywał się całkiem nieźle. W domku byliśmy z Kingą i Weną oraz Kamilą i Carmen. jak tylko dostane jakieś fotki to wstawię.

To czekamy na foteczki :loveu:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

Cieszę się, że chłopcy tak ładnie zachowywali się. Bo przecież pokus na pewno byłosporo:)
Czekamy na fotki, jak zdążysz;)

Pzdr.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):

Od lewej: Ofi, Wena, Tosia, Baya, Carmen, Blackie
I mam pytanko, wstawiać wszystkie zlotowe fotki czy tylko Ofiego i Nodka?

Jak masz czas i chęci to dawaj wszystkie! Ja sobie z przyjemnościa oglądnę zlot:)

Endher napisał(a):
Super wyszli na tym grupowym zdjęciu :diabloti: Ofek i te jego mroczne spojrzenie :eviltong:

Ja ci tam "mroczne spojrzenie"...

Zuza i Noddy napisał(a):
Fotograf miał dosłownie niecałą sekundę, żeby je uchwycić.

I proszę, jak cudownie wywiązał się z zadania:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak masz czas i chęci to dawaj wszystkie! Ja sobie z przyjemnościa oglądnę zlot:)

Ja ci tam "mroczne spojrzenie"...

I proszę, jak cudownie wywiązał się z zadania:)

Pzdr.

W sumie to mam je tylko przekleić z innego forum, a są na prawdę fajne, więc zacznę już dziś.
Najlepsze na tym zdjęciu jest to, ze wszystkie burki patrzą w stronę swoich pańci, tylko Baya (border) prosto w obiektyw, który trzymała jej pani.