Zuza i Noddy Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 kinnia napisał(a):Bravo Zuza! Z Ravenem wszyscy na "wymianie lecieli":P Ja mam za mało siły do tego jego ciągnięcia i chyba muszę iść z palcem do lekarza. Asiaczek napisał(a):A cóż to za piekielny Raven...? pzdr. Seter angielski od forumowej Talagii ;) Borówka16 napisał(a):Wielkie gratki Zuzia ! :) Dziękujemy ;) M&S napisał(a):Cześć Ofiki:) Ja właśnie wróciłam ze sklepu i podłączyłam nowa klewiature, bo wczoraj wychodząc z domu wieczorkiem, zapomniałam biurka obstawić i 3 poszła do kosza, bo Ofi się do niej dobrał. Właśnie pojechała od nas Szepsi. Quote
Zuza i Noddy Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Izabela124. napisał(a):Spóźnione gratulacje! Wcale nie spóźnione, dziękujemy. Quote
Darianna Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Słyszałam, że Sarę Raven ściągnął z ringu ;) Ale dała sobie dziewczyna z nim radę ;) Gratulację Zuziu! Quote
Zuza i Noddy Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Dzień taki sobie, bo właśnie wróciłam z pogrzebu kolegi. Quote
M&S Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dzień taki sobie, bo właśnie wróciłam z pogrzebu kolegi. .....bardzo mi przykro Może dziś będzie lepszy Quote
Borówka16 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dzień taki sobie, bo właśnie wróciłam z pogrzebu kolegi. To dzień nie za fajny... Przykro mi :-( Quote
Zuza i Noddy Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 M&S napisał(a):Dzień dobry:) Witamy, witamy U nas dzisiaj paskudna pogoda, pada cały czas Psiórom się nawet jeszcze nie chce z łóżka wstać tylko grzeją dupce w kołderce. A ja dzisiaj o 3 w nocy wyjeżdżam na wystawę do Białegostoku, oczywiście na 2 dni. Także widzimy się tam? Quote
Iza. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): A ja dzisiaj o 3 w nocy wyjeżdżam na wystawę do Białegostoku, oczywiście na 2 dni. Także widzimy się tam? OMG współczuje o takiej kosmicznej godzinie wyjezdzać ;P Quote
M&S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Witamy, witamy U nas dzisiaj paskudna pogoda, pada cały czas Psiórom się nawet jeszcze nie chce z łóżka wstać tylko grzeją dupce w kołderce. A ja dzisiaj o 3 w nocy wyjeżdżam na wystawę do Białegostoku, oczywiście na 2 dni. Także widzimy się tam? U nas też koszmarni leje....... Dlaczego tak wcześnie? Quote
Zuza i Noddy Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Iza. napisał(a):OMG współczuje o takiej kosmicznej godzinie wyjezdzać ;P E tam bywało gorzej, a ja lubię jeździć, wiec mi to nie przeszkadza. M&S napisał(a):U nas też koszmarni leje....... Dlaczego tak wcześnie? My mamy do Białegostoku 400 km, więc trzeba liczyć te 5-6 godzin. Quote
Iza. Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):E tam bywało gorzej, a ja lubię jeździć, wiec mi to nie przeszkadza. Ja też jeździć lubię, prawie zawsze śpię, przynajmniej pół drogi ;) ale jednak wole jezdzić w dzień a nie w nocy. Quote
M&S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): My mamy do Białegostoku 400 km, więc trzeba liczyć te 5-6 godzin. No fakt.......trochę kilometrów jest Quote
jamnicze Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):O tak, to nasze wyniki z Nowego Targu OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek dosk. I, ZW MŁ, Rozpoczety MŁ. CH. POLSKI OFI CHILD OF THE STAS Asiaczek dosk. I, ZW MŁ, BOB JUNIOR, BOB, BOG IV To jeszcze i tu Wam pogratuluję :) Zuza, a mogłabyś wstawić stawkę i wyniki w dziale wystaw basenji? Masz na fotkach te pieski o których pisałaś? Chyba będą też w Krakowie :) Quote
Borówka16 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Cześć Zuza :multi: Wpadamy się przywitać i do nas zaprosić ;) Quote
Zuza i Noddy Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 jamnicze napisał(a):To jeszcze i tu Wam pogratuluję :) Zuza, a mogłabyś wstawić stawkę i wyniki w dziale wystaw basenji? Masz na fotkach te pieski o których pisałaś? Chyba będą też w Krakowie :) Ja wrócę to postaram się jak najszybciej wstawić i poszukam jakichś fotek. Borówka16 napisał(a):Cześć Zuza :multi: Wpadamy się przywitać i do nas zaprosić ;) Postaram się jak najszybciej do was wpaść. Quote
Borówka16 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Ja wrócę to postaram się jak najszybciej wstawić i poszukam jakichś fotek. Postaram się jak najszybciej do was wpaść. Czekamy na fotki i na Ciebie - u mnie ;) Quote
Asiaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Zuza i Noddy napisał(a):Dzień taki sobie, bo właśnie wróciłam z pogrzebu kolegi. Bardzo mi przykro... Zuza i Noddy napisał(a):Witamy, witamy U nas dzisiaj paskudna pogoda, pada cały czas Psiórom się nawet jeszcze nie chce z łóżka wstać tylko grzeją dupce w kołderce. A ja dzisiaj o 3 w nocy wyjeżdżam na wystawę do Białegostoku, oczywiście na 2 dni. Także widzimy się tam? Widzimy się, widzimy:) Trzymam kciuki za Was w ten chłodny dzień. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zuzka, znowu coś zapomniałaś - gąbeczka + picie... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Zuzka, znowu coś zapomniałaś - gąbeczka + picie... Pzdr. Picia to nie mogłam znaleźć, a gąbkę to wyrzucić ;) Quote
Asiaczek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Picie stało między ringiem a klatkami... Na pewno wyrzucić? pzdr. Quote
Recommended Posts