Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Zuza i Noddy napisał(a): Schudnąć troszkę schudła, ale szkolenie to chyba zapomniała całkowicie. Dojo świetnie się prezentował i bardzo podobał się pani S., nawet wzięła go do finałowej 6 na BOG. Na mp nic specjalnego, bo albo ja jestem głucha albo sędzina zapomniała jaką figurę mi zadała i stwierdziła, ze zrobiłam nie to co trzeba. O, rrrrany, to jak to będzie z Komarom...? O wyniku Dojo na BOG - słyszałam; szkoda, że nie poszedł wyżej:) Hm, nieraz ludzie sami nie wiedzą, co chcieli powiedziec... Pzdr. Quote
chaotic Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Spóźniony prezent świąteczny od Marty :) Quote
Zuza i Noddy Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 O moja galeria odświeżona. chociaż już jej nie prowadzę. Dziękuje Marcie za to cudo i tak przy okazji to ma wiadomość na FB. Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No właśnie Zuzka, dlaczego nie wstawisz tu trochę zdjęć swoich sierściuchów? I napisz co u nich słychać :) Quote
Zuza i Noddy Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 jamnicze napisał(a):No właśnie Zuzka, dlaczego nie wstawisz tu trochę zdjęć swoich sierściuchów? I napisz co u nich słychać :) Nie bardzo mam czas, owiedziam tylko wasze galerie, chciaż też rzadko coś napisze. A jak mam jakieś zdjęcia, ostatnio tylko z wystaw, bo ja praktycznie to nie mam w domu aparatu, to wstawiam je na facebooka, bo to dużo krócej trwa. Quote
jamnicze Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 No tak, ale niektórzy nie mają FB :( Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja rozumiem Zuzkę; ma w tym roku maturę, musi się do niej porządnie przygotować. Więc ja się będę czepiałao fotki PO maturze;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jamnicze napisał(a):No tak, ale niektórzy nie mają FB :( Nie chciałaś, abym pomogła Ci się zalogować na FB,więc teraz nie narzekaj;) pzdr. Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 jamnicze napisał(a):No tak, ale niektórzy nie mają FB :( Nie płacz, ja też nie mam i nie chcę mieć....;) Quote
Asiaczek Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ale Mania ma i pewnie od czasu do czasu dzieli się z Toba informacjami;) Pzdr. Quote
M&S Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale Mania ma i pewnie od czasu do czasu dzieli się z Toba informacjami;) Pzdr. Tak ma, ale swoje sprawy na FB............. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 No to zaloguj się sama i wtedy MY będziemy mieć NASZE sprawy na FB;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Zuzka, Wszystkiego Dobrego w Nowym 2012 Roku:) pzdr. Quote
Recommended Posts