Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, nie to że jestem upierdliwa, ale właśnie chciałam zapytać, co Ty robisz od 7-ej na DGM...?
Teraz juz wiem: czekasz na pociąg:)

pzdr.

Tak myślałam, ze będzie to zastanawiające.

jamnicze napisał(a):
Na dworcu z laptopkiem?
Fajnie :)

Nie , nie w domku przed komputerkiem.

Dzisiaj po szkole byłam na małych zakupach przed Paryżem i kupiłam spodnie i buty. Jutro jeszcze jak będe wracac ze szkoły musze wejsc po bluzkę i torebkę, bo dzisiaj już mi sie nie chciało cofac do jednego sklepu.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rrrrrany, chcesz Paryż rzucic na kolana...? Wiem, wiem, stolica mody zobowiązuje, prawda?

pzdr.

No pewnie a jak.
A tak na serio to miałam tylko 1 krótkie spodnie i teraz dokupiłam sobie takie do kolan dżinsowe.
Poluje jeszcze od jakiegoś czasy na jakąś fajną spódniczkę typu tej mojej sukienki w kwiatki, czyli taką jakąś luźna letnią, ale nic nie spotkałam jeszcze.
Butki to musiałam jakieś kupić bo nie miałam żadnych sandałek tylko klapki i adidasy, a tam w Paryżu to wychodzimy rano z hotelu i wracamy dopiero pod wieczór na 20 na obiadokolacje, więc w adidasach to bym się ugotowała a w klapakach to cały dzień mogło by być niezawygodnie.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Trzymam kciuki za dalsze zakupy, no i za super ciekawy wyjazd:)
Aparat to może od razu spakuj do plecaka, co?

pzdr.

Właśnie z aparatem to może być różnie, bo on mi raz działa, a raz nie.
Ale myślę, ze jakieś zdjecia będę mieć.

Posted

Wróciłam dzisiaj o 13. Robię pranie, pakuje stęsknione psiaki i jutro jedziemy do Warki na zlot.
Ja oczywiście zdjęć nie zrobiłam, bo mój aparat chyba mnie nie lubi, ale koleżanka z pokoju dużo porobiła także jak tylko będę miała na pewno wstawię relacje.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja dzwonię do Ciebie i... cisza... pewnie tak głośno sobie pierzesz, że nic nie słyszysz...

Pzdr.

Nie, nie byłam powiesić jedno pranie i przy okazji trochę się z psiakami pobawiłam.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A trzymaj, trzymaj. Sama jestem ciekawa, jak tam nam pójdzie, bo I dnia jest sędzia z USA, z drugiego - z Australii:)

Pzdr.

Asiu, nie bądź taka skromna.....
Dobrze pójdzie:)

Posted

Maks i Spark napisał(a):
Asiu, nie bądź taka skromna.....
Dobrze pójdzie:)

Wiesz, nie znam konkurencji... no i Serek linieje - wygląda okropnie...

Borówka16 napisał(a):
Trzymam kciuki za Asiaczki :loveu:

NO, trochę nas będzie:) Ofika tez zaliczamy do naszego stada:)

Pzdr.