Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Hm, nie to że jestem upierdliwa, ale właśnie chciałam zapytać, co Ty robisz od 7-ej na DGM...? Teraz juz wiem: czekasz na pociąg:) pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Hm, nie to że jestem upierdliwa, ale właśnie chciałam zapytać, co Ty robisz od 7-ej na DGM...? Teraz juz wiem: czekasz na pociąg:) pzdr. Tak myślałam, ze będzie to zastanawiające. jamnicze napisał(a):Na dworcu z laptopkiem? Fajnie :) Nie , nie w domku przed komputerkiem. Dzisiaj po szkole byłam na małych zakupach przed Paryżem i kupiłam spodnie i buty. Jutro jeszcze jak będe wracac ze szkoły musze wejsc po bluzkę i torebkę, bo dzisiaj już mi sie nie chciało cofac do jednego sklepu. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Rrrrrany, chcesz Paryż rzucic na kolana...? Wiem, wiem, stolica mody zobowiązuje, prawda? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Asiaczek napisał(a):Rrrrrany, chcesz Paryż rzucic na kolana...? Wiem, wiem, stolica mody zobowiązuje, prawda? pzdr. No pewnie a jak. A tak na serio to miałam tylko 1 krótkie spodnie i teraz dokupiłam sobie takie do kolan dżinsowe. Poluje jeszcze od jakiegoś czasy na jakąś fajną spódniczkę typu tej mojej sukienki w kwiatki, czyli taką jakąś luźna letnią, ale nic nie spotkałam jeszcze. Butki to musiałam jakieś kupić bo nie miałam żadnych sandałek tylko klapki i adidasy, a tam w Paryżu to wychodzimy rano z hotelu i wracamy dopiero pod wieczór na 20 na obiadokolacje, więc w adidasach to bym się ugotowała a w klapakach to cały dzień mogło by być niezawygodnie. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Trzymam kciuki za dalsze zakupy, no i za super ciekawy wyjazd:) Aparat to może od razu spakuj do plecaka, co? pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Asiaczek napisał(a):Trzymam kciuki za dalsze zakupy, no i za super ciekawy wyjazd:) Aparat to może od razu spakuj do plecaka, co? pzdr. Właśnie z aparatem to może być różnie, bo on mi raz działa, a raz nie. Ale myślę, ze jakieś zdjecia będę mieć. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Myslę, że inni uczestnicy wyczieczki też będą mieli aparaty. Powymieniaj się z nimi mailami i na pewno będziesz miała duuuużo fotek:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6994.jpg jaki ładny chłopak :p Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Cześć:) udanego wyjazdu i wielu miłych wrażeń!!!!! Rób duuuużo zdjęć:) Quote
Zuza i Noddy Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Wróciłam dzisiaj o 13. Robię pranie, pakuje stęsknione psiaki i jutro jedziemy do Warki na zlot. Ja oczywiście zdjęć nie zrobiłam, bo mój aparat chyba mnie nie lubi, ale koleżanka z pokoju dużo porobiła także jak tylko będę miała na pewno wstawię relacje. Quote
Asiaczek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 A ja dzwonię do Ciebie i... cisza... pewnie tak głośno sobie pierzesz, że nic nie słyszysz... Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 Asiaczek napisał(a):A ja dzwonię do Ciebie i... cisza... pewnie tak głośno sobie pierzesz, że nic nie słyszysz... Pzdr. Nie, nie byłam powiesić jedno pranie i przy okazji trochę się z psiakami pobawiłam. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 No to baw się dobrze na zlocie, poćwicz z Ofikiem i wracaj do nas zadowolona. Oj, będzie co opowiadać na trasie W-wa-Godollo:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 jamnicze, to będzie tylko krótki wypadk na zlot, bo w piątek ppłd. wyjeżdżamy na wystawę na Węgry:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A trzymaj, trzymaj. Sama jestem ciekawa, jak tam nam pójdzie, bo I dnia jest sędzia z USA, z drugiego - z Australii:) Pzdr. Quote
M&S Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asiaczek napisał(a):A trzymaj, trzymaj. Sama jestem ciekawa, jak tam nam pójdzie, bo I dnia jest sędzia z USA, z drugiego - z Australii:) Pzdr. Asiu, nie bądź taka skromna..... Dobrze pójdzie:) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Maks i Spark napisał(a):Asiu, nie bądź taka skromna..... Dobrze pójdzie:) Wiesz, nie znam konkurencji... no i Serek linieje - wygląda okropnie... Borówka16 napisał(a):Trzymam kciuki za Asiaczki :loveu: NO, trochę nas będzie:) Ofika tez zaliczamy do naszego stada:) Pzdr. Quote
M&S Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asiaczek napisał(a): Serek linieje - wygląda okropnie... Pzdr. Znaczy, że Serek bez skórki....;) Quote
M&S Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Asiaczek napisał(a): Serek linieje - wygląda okropnie... Pzdr. Znaczy, że Serek bez skórki....;) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Hahaha, Serek ze skórką, tylko taką niestarannie poskubaną:) Pzdr. Quote
Recommended Posts