***Paulina*** Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Obliczałaś już ile masz punktów??? Już są rozwiązania, masz je??? Quote
ewa2909 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):A ja dzisiaj pisałam egzamin gimnazjalny, część humanistyczną, a jutro będzie matematyczno-przyrodnicza i w piątek jeszcze angielski. Przydadzą się jutro trzymane kciuki :evil_lol: Cześć Zuza u manie syn też pisał teścik:evil_lol: Oczywiście będiemy trzymać kciuki za jutro i piątek:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Życzymy powodzenia na egzaminach!!! Quote
Zuza i Noddy Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Milka_85 napisał(a):Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Życzymy powodzenia na egzaminach!!! Witamy, witamy :lol: Już po egzaminku mat-przr. i jestem zadowolona, pomijając to że pomyliłam wzór na objętość walca. No to zostaje teraz tylko czekać na wyniki :evil_lol: Bo jutrzejszym angielskim to się nie martwię. Quote
Kisses Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Trzymam kciuki za angielski :multi: I witamy :razz: Quote
Kinia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Cześć! Widze, że tu też rozmowa o testach:D ja mam z angielskiego 3 błędy ale wydaje mi się, że powinnam mieć 2 Quote
Darianna Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A tu co za cisza? Egzaminy już się skończyły :mad: Quote
Zuza i Noddy Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Testy się skończyły. Później byłam zna wycieczce takiej ze wszystkie 3 klasy, a teraz jest poprawianie ocen :evil_lol: No ale obiecuje, ze postaram się o nowe fotki, a może coś starego wygrzebie. Quote
Bliss Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 jakież to czasy odległe egzaminacyjne :roll: dziewczynki - nie martwcie się -każdy egzamin to kolejny etap życia :p mija i człowiek jest zadowolony, że ma to już za sobą a co sd efektów to na pewno będzie dobrze - przecież Wam zależy prawda? a jak zależy to musi się udać i już!! trzymam kciuki :lol: a pieseczek przepiękny :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Bliss']jakież to czasy odległe egzaminacyjne :roll: dziewczynki - nie martwcie się -każdy egzamin to kolejny etap życia :p mija i człowiek jest zadowolony, że ma to już za sobą a co sd efektów to na pewno będzie dobrze - przecież Wam zależy prawda? a jak zależy to musi się udać i już!! trzymam kciuki :lol: a pieseczek przepiękny :loveu: No tak do swojej galerii zagląda się najrzadziej :oops: Bardzo dziękujemy za odwiedzinki. Już nie mogę doczekać się wyników, beda w tym lub w przyszłym tygodniu. A tutaj na razie jedna foteczka Nodziakowego Quote
Zuza i Noddy Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Darianna napisał(a):O, Nodduś sportowiec :loveu: Na razie dopiero zaczynamy zabawę z frisbee, a co z tego wyjdzie to zobaczymy. Quote
Kisses Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ślicznie :loveu: http://i39.tinypic.com/ea3y9y.jpg Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Wczoraj była u nas rodzinka razem z pseudo amstaffką Daisy i udało mi się nawet zrobić 1 zdjęcie oby dwóm razem. Nodziak nie chciał za bardzo blisko siadać, bo trochę się jej bał. I jeszcze Daysiolek Quote
Zuza i Noddy Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Dzisiaj może jeszcze Nodziakowe będą. Quote
ewa2909 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Dzisiaj może jeszcze Nodziakowe będą. A to czekamy na foteczki Nodziaka:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cześć Zuza :multi: Fajna jest Daisy :loveu: A uszy ma niesamowite :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Właśnie wróciła z kaliskiej wystawy, zaraz postaram się wstawić te czwartkowe fotki Nodka ;) Quote
Foxowa Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hej, witamy się u was po raz pierwszy :loveu: Ale dawno Nodziaka niewidziałam :crazyeye: Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Jutro wyjeżdżamy nad morze, więc jak wrócimy powinny być jakieś fotki. Quote
Zuza i Noddy Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Shel napisał(a):A gdzie te czwartkowe? :cool3: Gdzieś pewnie są, ale dzisiaj już nie dam rady ich wstawić. Quote
Shel Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Gdzieś pewnie są, ale dzisiaj już nie dam rady ich wstawić. to czekam :] Quote
Recommended Posts