Jump to content
Dogomania

INDORATO Sfora Gregora (Noddy) & OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek (Ofi)

Recommended Posts

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Jesteśmy tylko nas nie widać:evil_lol:
Zaraz wstawię fotki z przed kilku dni ze spacerku, chociaż są okropne, bo trudno było je zrobić. Teraz za bardzo na dłuższe spacerki nie chodzimy, bo Nodziak zaraz chce do domu zwiewać. A niedługo będe miała jeszcze nowy aparacik:loveu:

Cześć Zuza:loveu::loveu::loveu:
Gdzie obiecane focie:mad::mad::mad:
Ile będzie trwało te zaraz:mad::mad::mad:
Tulaski i głaski dla Nodka:loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Przykro mi ale dzisiaj nie będzie, bo mam tyle lekcji że chyba do 12 będę siedzieć:placz:

Hehe:evil_lol: A my mamy teraz dni patrona i dzisiaj lekcje skrócone, jutro 2 godzinki z wychowawcą i apel, a w piątek godzinę z wychowawcą i potem coś na auli...
No i w następnym tygodniu nie idę w środę czwartek i piątek, bo trzecie klasy testy piszą:evil_lol:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Przykro mi ale dzisiaj nie będzie, bo mam tyle lekcji że chyba do 12 będę siedzieć:placz:

To to Cie wyratowalo:eviltong::eviltong::eviltong:
Jutro poprosimy o foteczki:loveu:

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Cześć Zuza :multi:

Ze śniegiem Noddy'emu do pyszczka :loveu:

Za jakieś 2 tygodnie będę miała nowy aparacik to jak będzie śnieg to pójdę sama z Nodkiem na spacerek i wtedy mu lepsze porobię.

Posted

Sara_i_Aris napisał(a):
Można wiedzieć, jaki aparacik? :cool3:
2 tygodnie to długo :-( Ale dla Noddusia warto czekać :loveu:

Myślałam najpierw nad 3 modelami: Nikon D80, Sony A350 i Canon EOS 450D.
Wyeliminowałam już Canona, bo z tego co czytałam i sie dowiadywałam to nie za dobry model. No i teraz się waham między Nikonem, a Sony, skłaniając się bardziej do Sony. Może wy coś pomożecie.

A co do fotek Nodka to pewnie i tak w miedzy czasie jakieś będą.

Posted

Noddy jak zawsze śliczny :loveu::loveu::loveu: A ja była bym za Nikonem miałam przyjemność robić nim zdjęcia (Kasia Iberia ma taki). Słyszałam też od faceta który zajmuję się fotografią opinię że Sony w aparatach to dno a jej seria alpha to plastikowa tandeta (ale to nie jest moje zdanie:roll:)

Posted

Dziękujemy za odwiedzinki.

Co do aparatu to raczej, Sony. Gadałam jeszcze z bratem ciotecznym, który już trochę w fotografii siedzi i nawet studiował coś z nią związane i najpierw tez postawiła na Nikona, ale głębszej analizie to sony wyszedł na plus. On gadał też z kolegą, który ma tego soniaka i tamten jest bardzo zadowolono, więc raczej kupuje Sony. Aurunia czy ten facet mówił na pewno o Alphah 300 i 350?

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Dziękujemy za odwiedzinki.

Co do aparatu to raczej, Sony. Gadałam jeszcze z bratem ciotecznym, który już trochę w fotografii siedzi i nawet studiował coś z nią związane i najpierw tez postawiła na Nikona, ale głębszej analizie to sony wyszedł na plus. On gadał też z kolegą, który ma tego soniaka i tamten jest bardzo zadowolono, więc raczej kupuje Sony. Aurunia czy ten facet mówił na pewno o Alphah 300 i 350?

Tak na pewno mówił o tych aparatach bo sama chciałam sonego kupić ale na razie się wstrzymałam i i doszłam do wniosku że kupię kamero aparat np. Cosio (co prawda ni jest to lustrzanka ale podobno robi super zdjęci i filmy w HD dla amatora wystarczy)

Posted

Ja jestem wierna tylko i wyłącznie Canonowi :loveu:

Sony a350 szumi bardziej niż 300 :cool1:

Ogólnie Canon i Nikon prowadzą, jeśli chodzi o fotografię. Sony to już inna półka.

I najważniejsze: Canon ma większy wybór obiektywów. A one są ważniejsze, niż puszka :loveu: