ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Jesteśmy tylko nas nie widać:evil_lol: Zaraz wstawię fotki z przed kilku dni ze spacerku, chociaż są okropne, bo trudno było je zrobić. Teraz za bardzo na dłuższe spacerki nie chodzimy, bo Nodziak zaraz chce do domu zwiewać. A niedługo będe miała jeszcze nowy aparacik:loveu: Cześć Zuza:loveu::loveu::loveu: Gdzie obiecane focie:mad::mad::mad: Ile będzie trwało te zaraz:mad::mad::mad: Tulaski i głaski dla Nodka:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Właśnie:mad: Fotki miały być zaraz:angryy: Quote
Zuza i Noddy Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Przykro mi ale dzisiaj nie będzie, bo mam tyle lekcji że chyba do 12 będę siedzieć:placz: Quote
***Paulina*** Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Przykro mi ale dzisiaj nie będzie, bo mam tyle lekcji że chyba do 12 będę siedzieć:placz: Hehe:evil_lol: A my mamy teraz dni patrona i dzisiaj lekcje skrócone, jutro 2 godzinki z wychowawcą i apel, a w piątek godzinę z wychowawcą i potem coś na auli... No i w następnym tygodniu nie idę w środę czwartek i piątek, bo trzecie klasy testy piszą:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Przykro mi ale dzisiaj nie będzie, bo mam tyle lekcji że chyba do 12 będę siedzieć:placz: To to Cie wyratowalo:eviltong::eviltong::eviltong: Jutro poprosimy o foteczki:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 naimax napisał(a):No i gdzie sa foteczki? ;) :) Już ładuje. Quote
Zuza i Noddy Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Fotki są okropnej jakości, więc muszę się jeszcze sama z Nodkiem wybrać na spacer to wtedy mu lepsze porobię. CDN Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Pięknie wygląda w śniegu:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Noddy nie bardzo lubi zimę. Jak wychodzi rano na siusiu to od razu zmyka szybko do domu, bo mu zimno:evil_lol: Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Cześć Zuza :multi: Ze śniegiem Noddy'emu do pyszczka :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Zuza :multi: Ze śniegiem Noddy'emu do pyszczka :loveu: Za jakieś 2 tygodnie będę miała nowy aparacik to jak będzie śnieg to pójdę sama z Nodkiem na spacerek i wtedy mu lepsze porobię. Quote
Sara_i_Aris Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Można wiedzieć, jaki aparacik? :cool3: 2 tygodnie to długo :-( Ale dla Noddusia warto czekać :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Można wiedzieć, jaki aparacik? :cool3: 2 tygodnie to długo :-( Ale dla Noddusia warto czekać :loveu: Myślałam najpierw nad 3 modelami: Nikon D80, Sony A350 i Canon EOS 450D. Wyeliminowałam już Canona, bo z tego co czytałam i sie dowiadywałam to nie za dobry model. No i teraz się waham między Nikonem, a Sony, skłaniając się bardziej do Sony. Może wy coś pomożecie. A co do fotek Nodka to pewnie i tak w miedzy czasie jakieś będą. Quote
Zuza i Noddy Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja na razie robiłam fotkki na Nikonie D40 koleżanki, ale wreszcie trzeba kupić własny:lol: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ja raczej bym była za: Sony A350, ale fachowcem nie jestem więc nie mówię że jest na 100% lepszy od Nikona... Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Nodek cółdowny na tym śniegu ,jaki on ładniutki ,eh:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ladyyork napisał(a):Nodek cółdowny na tym śniegu ,jaki on ładniutki ,eh:loveu: Bardzo dziękujemy:lol: Quote
Aurunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Noddy jak zawsze śliczny :loveu::loveu::loveu: A ja była bym za Nikonem miałam przyjemność robić nim zdjęcia (Kasia Iberia ma taki). Słyszałam też od faceta który zajmuję się fotografią opinię że Sony w aparatach to dno a jej seria alpha to plastikowa tandeta (ale to nie jest moje zdanie:roll:) Quote
Zuza i Noddy Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziękujemy za odwiedzinki. Co do aparatu to raczej, Sony. Gadałam jeszcze z bratem ciotecznym, który już trochę w fotografii siedzi i nawet studiował coś z nią związane i najpierw tez postawiła na Nikona, ale głębszej analizie to sony wyszedł na plus. On gadał też z kolegą, który ma tego soniaka i tamten jest bardzo zadowolono, więc raczej kupuje Sony. Aurunia czy ten facet mówił na pewno o Alphah 300 i 350? Quote
Aurunia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Dziękujemy za odwiedzinki. Co do aparatu to raczej, Sony. Gadałam jeszcze z bratem ciotecznym, który już trochę w fotografii siedzi i nawet studiował coś z nią związane i najpierw tez postawiła na Nikona, ale głębszej analizie to sony wyszedł na plus. On gadał też z kolegą, który ma tego soniaka i tamten jest bardzo zadowolono, więc raczej kupuje Sony. Aurunia czy ten facet mówił na pewno o Alphah 300 i 350? Tak na pewno mówił o tych aparatach bo sama chciałam sonego kupić ale na razie się wstrzymałam i i doszłam do wniosku że kupię kamero aparat np. Cosio (co prawda ni jest to lustrzanka ale podobno robi super zdjęci i filmy w HD dla amatora wystarczy) Quote
Sara_i_Aris Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ja jestem wierna tylko i wyłącznie Canonowi :loveu: Sony a350 szumi bardziej niż 300 :cool1: Ogólnie Canon i Nikon prowadzą, jeśli chodzi o fotografię. Sony to już inna półka. I najważniejsze: Canon ma większy wybór obiektywów. A one są ważniejsze, niż puszka :loveu: Quote
Recommended Posts