Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Tak na dobry początek zmieniłam już tytuł. Próbowałam robić już małemu fotki jak stoi, ale żadna mi się jak dotąd nie podobała. W weeken znowu bede sie starała cos popstrykać, bo ten mam trochę luźniejszy, a w ferie odwiedza nas Shel. Quote
Katie Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Zuza, jakie zmiany u Ciebie :lol: no to ja tez czekam na nowe foty :loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Hej, hej, już jestem :multi::multi::multi: I zdecydowanie się domagam zdjęć sajdusiowego siostrzeńca :loveu: A tym, że jeszcze pięknie nie stoi, to dziewczyno się nie przejmuj, ma jeszcze czas na naukę, a my chcemy go oglądać w każdej pozie, tej pokracznej też :cool3::diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Witamy, witamy :multi: No to nie mogę odmówić i chociaz 3 wstawię. Żeby nie przednie łapki to źle by nie było chyba :) Tutaj pierwsze wyjście na dwór ;) To trochę starsze, zagryzamy owce :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6316.jpg ha ha ten miś prawie tak duży jak Ofi Quote
Katie Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Śliczny malec :loveu::loveu: a jak sie dogaduja z Noddy'm? :lol: Quote
Shel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Wreszcie mogę go sobie pooglądać :D Śliczny rozrabiaka :) Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Katie']Śliczny malec :loveu::loveu: a jak sie dogaduja z Noddy'm? :lol: Z Noddym sytuacja wygląda tak, ze jak mały go za bardzo nie maltretuje to jest zupełny spokój. Ale Ofi strasznie sobie ogon Nodka upodobał i czesto go podszczypuje. na szczęscie Nody tylko wydaje z siebie rożne powarkiwania, ale go nie gryzie, a Ofi na to jak na lato i jeszcze bardziej go atakuje. [quote name='Izabela124.']http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6316.jpg ha ha ten miś prawie tak duży jak Ofi [quote name='Shel']Wreszcie mogę go sobie pooglądać :D Śliczny rozrabiaka :) Dziękujemy ;) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Tak, przód zdecydowanie na "nie". Ale to tylko kwestia podciągnięcia przodu ringówka... Jeden mały ruch i będzie OK. No i fotka nie z tej strony;) http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6352.jpg Zobacz na tej fotce, jak ma ładnie przednie łapki (nie patrz na tył)... http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_6347.jpg Ale ciesze się, że Galeria odzyła, zmienił się tytuł i... pojawiły się fotki. Hurra!!! Pzdr. Quote
Darianna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Śliczne maleństwo, a czemu na ogródku na smyczy? :) Quote
Asiaczek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 A może to było POZA ogródkiem...? Zalezy z której strony patrzysz...:) Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Oj tak fotka nie z tej strony, bo nawet nie mam się kogo doprosić żeby mi ja ktoś zrobił, ale postaram się o więcej bo czasem, jak się postara, to mi się bardzo podoba jak stoi. A co do tej na dworze to jest na podwórku, ale tak zwiewał do domu, ze pierwszy raz go na smyczkę wzięłam, niech się od razu przyzwyczaja, ale teraz to już wychodzi bez. Quote
chaotic Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Gratulacje z powiększenia stadka :) ślidziak mały. Ostro trenujecie ;) gdzie planujecie debiut? pozdrawiam Marta Quote
Asiaczek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Oj tak fotka nie z tej strony, bo nawet nie mam się kogo doprosić żeby mi ja ktoś zrobił, ale postaram się o więcej bo czasem, jak się postara, to mi się bardzo podoba jak stoi. A co do tej na dworze to jest na podwórku, ale tak zwiewał do domu, ze pierwszy raz go na smyczkę wzięłam, niech się od razu przyzwyczaja, ale teraz to już wychodzi bez.[/QUOTE] W Rz. porobimy maluchowi fotek a fotek. Oby tylko czasu starczyło:) [quote name='chaotic']Gratulacje z powiększenia stadka :) ślidziak mały. Ostro trenujecie ;) gdzie planujecie debiut? pozdrawiam Marta[/QUOTE] Z tego, co pamiętam, to Rzeszów. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='chaotic']Gratulacje z powiększenia stadka :) ślidziak mały. Ostro trenujecie ;) gdzie planujecie debiut? pozdrawiam Marta[/QUOTE] Dziękujemy, trenujemy, bo debiut praktycznie za tydzień w Rzeszowie. [quote name='Darianna']w Rzeszowie, tak? ;)[/QUOTE] Tak, zgadza się. Karmel tez debiutuje? [quote name='Asiaczek']W Rz. porobimy maluchowi fotek a fotek. Oby tylko czasu starczyło:) Z tego, co pamiętam, to Rzeszów. Pzdr.[/QUOTE] Myślę, ze powinno starczyć, bo przyjedziemy pewnie dosyć wcześnie, żeby się zdążył przyzwyczaić, a i zostaniemy pewnie długo, bo ja to w ogóle zostaje na niedziele w Rz. Quote
Darianna Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Tak, Karmelo też wypływa na wielką wodę w Rzeszowie :D Quote
Zuza i Noddy Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 [quote name='Darianna']Tak, Karmelo też wypływa na wielką wodę w Rzeszowie :D[/QUOTE] No to będę trzymać za niego kciuki i mam nadzieję, ze uda nam się spotkać ;) [quote name='karkakarka']Hej :) To szybko ten debiut :)[/QUOTE] No, tempo mamy zawrotne, mały na wystawie będzie miał 3 miesiące i 1 dzień. Ale skoro jest taka możliwość dzięki klasie baby to czemu nie korzystać ;) Quote
karkakarka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No to będę trzymać za niego kciuki i mam nadzieję, ze uda nam się spotkać ;) No, tempo mamy zawrotne, mały na wystawie będzie miał 3 miesiące i 1 dzień. Ale skoro jest taka możliwość dzięki klasie baby to czemu nie korzystać ;)[/QUOTE] Moja 7 lutego będzie miała 4 miesiące, ale boję się ją w baby wystawiać :roll: zresztą byłby to także mój debiut :) Quote
chaotic Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bardzo słuszna decyzja, im szybciej szkrab się zaklimatyzuje na wystawach tym lepiej. Trzymam kciuki bo to już nie dużo czasu zostało i czekam na fotki :) pozdrawiam Marta Quote
Asiaczek Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']Dziękujemy, trenujemy, bo debiut praktycznie za tydzień w Rzeszowie. Tak, zgadza się. Karmel tez debiutuje? Myślę, ze powinno starczyć, bo przyjedziemy pewnie dosyć wcześnie, żeby się zdążył przyzwyczaić, a i zostaniemy pewnie długo, bo ja to w ogóle zostaje na niedziele w Rz.[/QUOTE] Macie juz nocleg? Będziesz sama czy z Rodzicami? [quote name='Darianna']Tak, Karmelo też wypływa na wielką wodę w Rzeszowie :D[/QUOTE] Hohoho... [quote name='Zuza i Noddy']No to będę trzymać za niego kciuki i mam nadzieję, ze uda nam się spotkać ;) No, tempo mamy zawrotne, mały na wystawie będzie miał 3 miesiące i 1 dzień. Ale skoro jest taka możliwość dzięki klasie baby to czemu nie korzystać ;)[/QUOTE] Dokładnie, jest mozliwość, trzeba spróbować. Pzdr. Quote
Zuza i Noddy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Macie juz nocleg? Będziesz sama czy z Rodzicami? Pzdr.[/QUOTE] Chyba zrobimy tak, ze rodzice pojada w sobotę (sami nawet to zaproponowali, chyba chca malucha w akcji zobaczyć) i wrócą z ofi do domu. Ja dostałam propozycje noclegu od pani której w niedziele wystawiam psa, bo ona gdzieś pod Rzeszowem ma u kogoś psa ze swojej hodowli i załatwiła nocleg :) [quote name='Izabela124.']Witam się w ten ładny dzień :)[/QUOTE] Witamy, witamy ;) Piątek i sobota, to zdecydowanie najlepsze dni w tygodniu, bo niedziela to już troszkę mniej :lol: Quote
Recommended Posts