***Paulina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Szczęściara:angryy: Ja mam dopiero od 16 lutego... Nie ma sprawiedliwości... Zawsze mam na końcu jakoś:angryy: Quote
Zuza i Noddy Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Szczęściara:angryy: Ja mam dopiero od 16 lutego... Nie ma sprawiedliwości... Zawsze mam na końcu jakoś:angryy: W tamtym roku miałam jakoś na końcu to teraz wypadało żebyśmy wcześniej mieli:evil_lol: Quote
Aurunia Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 A ja jeszcze tydzień :cool1: i ferie :multi: Quote
***Paulina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 No nie... Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę... Przydałyby mi się teraz te ferie... A Nodek śliczny... :loveu: Taki fajny potarganiec:loveu: Quote
slawi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ***Paulina*** napisał(a): A Nodek śliczny... :loveu: Taki fajny potarganiec:loveu: No oczywiście , że śliczny:loveu: tylko chyba taki bardziej wyczesany :loveu:. Jakie ma wąsiska zabójcze :loveu:. Mam nadzieję ,że spotkamy się w Rzeszowie :lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 slawi napisał(a):No oczywiście , że śliczny:loveu: tylko chyba taki bardziej wyczesany :loveu:. Jakie ma wąsiska zabójcze :loveu:. Mam nadzieję ,że spotkamy się w Rzeszowie :lol: Byłoby fajnie tyle, ze Nodka nie zabieram, ale bardzo chętnie Palomkę poznam. Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No nie... Nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę... Przydałyby mi się teraz te ferie... A Nodek śliczny... :loveu: Taki fajny potarganiec:loveu: A moje córy od jutra zaczynaja ferje:eviltong:, ale fajnie będzie,nie trza tak wcześnie wstawać:evil_lol: Nodek códowny jest ,to wkońcu z kim jedziesz Zuza, myślałam że z nami;) Quote
Zuza i Noddy Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 ladyyork napisał(a):A moje córy od jutra zaczynaja ferje:eviltong:, ale fajnie będzie,nie trza tak wcześnie wstawać:evil_lol: Nodek códowny jest ,to wkońcu z kim jedziesz Zuza, myślałam że z nami;) Napisałam na pw przecież. Jeszcze nie wiem sama do końca czy pojadę, ale zaprzyjaźniona hodowla zaproponowała mi jeszcze transport i z nimi mi po prostu chyba taniej wyjdzie;) Quote
Zuza i Noddy Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='PositiveThought']http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_5241.jpg :loveu: :loveu: :loveu: przyszłam spytać, jak się czujecie po zabiegu? :grins: A właśnie, bo ja zapomniałam napisac nawet. Nodziaczek w piątek był kastrowany. Pierwsza noc była tylko nieprzespana, a teraz jest już coraz lepiej. Najgorzej było chyba wczoraj, bo chciał sobie lizać i musiał w kołnierzu chodzić, a strasznie go nie lubi i strasznie smutny jest jak go ma. Dzisiaj przed południem miał tylko kołnierz założony, a teraz jest już bez. W poniedziałek albo wtorek jedziemy na zdejmowanie szwów. Quote
AmiX Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Czyste złoto:loveu::loveu::loveu: Śliczny!!:loveu: http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_5243.jpg Quote
Zuza i Noddy Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 No niestety nie tak cho-siup w domu to w ogóle się ruszać nie chce, cały czas chrapie na fotelach. Mam nadzieje, że szybko wróci do "normalności" Quote
kamila.m Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witamy, Noddy to super słodziaczek :loveu::loveu::loveu: Życzmy szybkiego powrotu do normalności;););) Quote
Sara_i_Aris Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cześć Zuza :multi: Jak się dziś miewa Noddy? Quote
Zuza i Noddy Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Zuza :multi: Jak się dziś miewa Noddy?[/quote] Noddy coraz lepiej. Dzisiaj byliśmy na spacerku, bo te na siusiu to trudno nazwać spacerkami. A dzisiaj to pobiegał sobie trochę po polach, a wrócił, błotny potwór musieliśmy troszkę wodą opłukać uważają na rankę, ale jakoś się udało, a Noddy miał radochę ze spacerku:multi: Jeszcze tylko jedna rzecz mnie martwi. Po kastracji Nodziak zaczął na wszystkich szczekać, obojętne czy to rowerzysta czy pieszy. Mam nadzieję, ze to tylko, dlatego, ze jest rozdrażniony to swędzeniem i to minie. Oczywiście staramy się tez tego oduczać;) Quote
martyska Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 To dobrze, że już jest lepiej:p będzie dobrze Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cześć Zuza ,przysliśmy zobaczyć jak tam Nodziak .Widzę że pomalutku wraca do normalności:loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Arial][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Dziękujemy za walentynkę fiziu A to filmik po kąpieli Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Quote
martyska Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cudny filmik, Nody to taki wariat heh...:p a jak super szczeka. Moja nie jest taka szczęśliwa po myciu, raczej kładzie się do łóżka i się trzęsie, bo się boi wariatka :oops: Quote
Zuza i Noddy Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 No to jeszcze troszkę fotek Quote
Zuza i Noddy Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Od razu przepraszam za jakość. Quote
martyska Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ooo... miejsce nakręcania filmu :loveu: Quote
martyska Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pewnie łóżko Pani jest jego ulubionym miejscem.... Quote
Recommended Posts