Kisses Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jaki jestem fajny :loveu: Czasami widzę yorki, które wyglądają.. eh, a Noddy, to cudo! Miód i orzeszki :loveu: Mizianko :lol: Quote
slawi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cześć Zuza , bardzo dostojny jest ten twój psiak:loveu: na tych zdjęciach http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_5372.jpg Jego Wysokość Noddy :loveu::loveu::loveu: Quote
Impresja&Simarilion Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 piękny Nodek! Zmężniał i wyglada na prawdę cudownie. Moi znajomi szukają szczeniaka yorka na czerwiec, możesz jakąś hodowlę polecić? Quote
Zuza i Noddy Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Impresja napisał(a):piękny Nodek! Zmężniał i wyglada na prawdę cudownie. Moi znajomi szukają szczeniaka yorka na czerwiec, możesz jakąś hodowlę polecić? Dziękujemy, a w sprawie hodowli to napisze do ciebie na gg. Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ____________ .._..,._ ________________.__.'…..…_) _______________<_,)'…..-"a\ _________________/'...(……..\ ____._.-----..,-…...(`"--^ ____//…………………..….| ___(|………`;……..……..| _____\…..;.----/…………,/ ______)…//…/____|…|\…\ ______\…\\…\____|…|/…/ _______\…\\…\___|…|\../ ________`" `"____`"` Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy wesołego Alleluja. Quote
Zuza i Noddy Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Mamy kilka nowych fotek to może dzisiaj wrzucimy ;) Quote
***Paulina*** Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hejka:bye: To czekamy na te fotki:loveu: Quote
Darianna Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Piękny, wyczesany i zadbany... Takie yorki lubię :loveu: dużo szczeka? bo u mnie na osiedlu same szczekacze, oprócz jednego 4miesięcznego maleństwa Lili, która się nawet z moim rudym wariatem bawiła :diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 [quote name='Darianna']Piękny, wyczesany i zadbany... Takie yorki lubię :loveu: dużo szczeka? bo u mnie na osiedlu same szczekacze, oprócz jednego 4miesięcznego maleństwa Lili, która się nawet z moim rudym wariatem bawiła :diabloti: Bardzo dziękujemy za odwiedzinki ;) Oj troszkę szczeka. W domu to jak zadzwoni dzwonek, albo usłyszy coś niepokojącego, no albo jeszcze na komendę. Na dworze to tez jak go coś zaniepokoi lub jak inne psy zaczną szczekać to on też. No to ciąg dalszy fotek Quote
***Paulina*** Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cześć Zuza:bye: http://i484.photobucket.com/albums/rr209/Zuzal/100_5432.jpg Noddy ogrodnik:loveu::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 hejka chcialam sie poradzic w kwesti pielegnacji włosa u yorczka.. co mozesz polecic zeby włoski byly błyszczące i gładkie?:cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):hejka chcialam sie poradzic w kwesti pielegnacji włosa u yorczka.. co mozesz polecic zeby włoski byly błyszczące i gładkie?:cool3: Polecam jedwab w płynie, ja stosuje z Joanny :lol: Kilkunastu mililitrowa buteleczka kosztuje ok 15 zł i starcza na bardzo długo, bo bierze się po kropelce na ręce i rozprowadza na włos. Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Polecam jedwab w płynie, ja stosuje z Joanny :lol: taki zwykły dla ludzi?:lol: to ja mam taki w malutkiej buteleczce z firmy Farouk:lol: Quote
Zuza i Noddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):taki zwykły dla ludzi?:lol: to ja mam taki w malutkiej buteleczce z firmy Farouk:lol: Tak dla ludzi, nie widziałam jeszcze specjalnego dla psów, a jest świetny. Quote
sacred PIRANHA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Tak dla ludzi, nie widziałam jeszcze specjalnego dla psów, a jest świetny. ja nie wiem czy jest dla psow specjalny....kompletnie sie nei znam na pielegnacji yorka, wytargałam takiego z pseudohodowli i na poczatku miala w takim stanie skore ze mialam pielegnacje z glowy bo musialam ją ciachac na krociutko pare miesiecy no ale teraz jak doszła do siebie mogłąbym coś zrobić...tylko nie wiem co:-) dzięki:-) jutro kąpiemy i dajemy jedwab:lol: Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Zuza:loveu::loveu::loveu: Czy wybieracie sie na wystawe w Łodzi??????? Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Tak, na pewno będę i mam nadzieje, ze w oba dni ;) Kiedy są yorkaski?Zuza czy można wejść z pieskiem nie wystawianym?Ile kosztuje tak mniej więcej wejście?Czy ktoś jeszcze jedzie z yoreczków od nas? Quote
Zuza i Noddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Zuza:loveu::loveu::loveu: Czy wybieracie sie na wystawe w Łodzi??????? Tak, na pewno będę i mam nadzieje, ze w oba dni ;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Kiedy są yorkaski?Zuza czy można wejść z pieskiem nie wystawianym?Ile kosztuje tak mniej więcej wejście?Czy ktoś jeszcze jedzie z yoreczków od nas? Yoraski są w sobotę. 2 lata i rok temu można było wejść tylko trzeba mies książeczkę zdrowia z aktualnym szczepieniem przeciwko wściekliźnie. Nie pamiętam dokładnie ile było w tamtym roku, ale chyba coś koło 10, 15 zł. A czy ktos jedzie nie wiem trzeba by założyć temat w wystawach ;) Quote
Zuza i Noddy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 A ja dzisiaj pisałam egzamin gimnazjalny, część humanistyczną, a jutro będzie matematyczno-przyrodnicza i w piątek jeszcze angielski. Przydadzą się jutro trzymane kciuki :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Obliczałaś już ile masz punktów??? Już są rozwiązania, masz je??? Są już jakies rozwiązania na necie, a jutro powinny byc w wyborczej, oczywiście że sprawdzałam, ale duzo mi to nie mówi, bo nie wiem ile dadzą mi na 15 za prace pisemną Quote
Recommended Posts