weszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Biedny pies :( Ile musiał wycierpieć... mam nadzieję że pomału będzie wracał do zdrowia i na dom też nie będzie musiał długo czekać. Quote
Marzenuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Widziałam go dzisiaj. Jest bardzo towarzyski. Będzie wspaniałym towarzyszem, oddanym w całości swemu opiekunowi. Oby szybko znalazł domek. Quote
karusiap Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rexiu jest cudny,rozdaje caluski i przytula sie caly czas:loveu: ma piekne,madre oczy Quote
Frotka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Karusiu, Agamika - dziękuję. Rozglądałam się za Wami po wyjściu ze schroniska ale chyba odeszłyście gdzieś dalej. Quote
wilczyca Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 eeehhhhh jaki on jest śliczny, szkoda że nie mam więcej miejsca w domu .... Quote
Frotka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Podobno bardzo mu smakuje karma od Ciebie. Na niej będzie się szybciej zbierał. Quote
wilczyca Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Frotka napisał(a):Podobno bardzo mu smakuje karma od Ciebie. Na niej będzie się szybciej zbierał. wiesz jak psiak jest zagłodzony to wszystko co dostanie do jedzenia będzie mu smakowało :roll:, ale cieszę, się skoro tak mówisz to tak na pewno jest :lol:. Niech je, nabiera sił i niech wraca do zdrowia ;). Quote
agamika Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Frotka napisał(a): Rozglądałam się za Wami po wyjściu ze schroniska ale chyba odeszłyście gdzieś dalej. My tez sie rozglądałyśmy, bo ciekawe byłyśmy co z Fobosem :-( . Musiałyśmy sie rozminąć Rex jest cudownym psem . Bardzo wpatrzonym w człowieka .. Karolinie, nawet włosy umył :diabloti: a to jego spojrzenie ... nie da sie nie zakochac w NIm Quote
demi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 przepiękny piesiolec:loveu: ale taka bidulka, ze szok:-( Quote
wilczyca Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 agamika napisał(a): ( ..... ) a to jego spojrzenie ... nie da sie nie zakochac w NIm ma bystre spojrzenie, a ta sierściucha przy policzkach wygląda jak grzywa u młodego lwa :evil_lol: Quote
demi Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 bo z tego co widze to Rexio ma dt? taki piękny chłopak że masakra:loveu: wilczyca, a ten twój avaterek mnie normalnie rozwala;) jest świetny!!! Quote
agamika Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :shake: nieeee, Rex cały czas jest w schronisku w szpitaliku :-( Quote
wilczyca Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 agamika napisał(a)::shake: nieeee, Rex cały czas jest w schronisku w szpitaliku :-( demi napisał(a):no co wy? serio? Takie piekności:-( nie tylko takie piękności ...... aż się serce kroi z żalu :shake: Quote
demi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wilczyca napisał(a):nie tylko takie piękności ...... aż się serce kroi z żalu :shake: on wygląda prawie jak moje wieloletnie psie marzenie:loveu: a w domu za to rupietki :lol: Quote
Frotka Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Będzie naprawdę pieknym psem. Spełnia wszystkie kryteria swojej rasy. Quote
wilczyca Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 demi napisał(a):on wygląda prawie jak moje wieloletnie psie marzenie:loveu: a w domu za to rupietki :lol: to może spełnisz swoje marzenie ... :cool1: Quote
demi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 wilczyca napisał(a):to może spełnisz swoje marzenie ... :cool1: hehe i co 9 psinka w domu:razz: raczej nie przerobie, a jak mi przyjdzie brać do siebie jakiegoś buraka na dt, to juz w ogóle kaplica :lol: marzenia nie zawsze sie niestety spełniają :shake: Quote
wilczyca Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 demi napisał(a): ( .....) marzenia nie zawsze sie niestety spełniają :shake: eehhh ja też mogę sobie tylko pomarzyć ...... niestety :shake: Quote
Recommended Posts