Jump to content
Dogomania

Dorka i dwa cairn terriery urwisy - Lexi i Legenda ... a w pamięci na zawsze Gaja (') i Saba (')

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher'] sama nie wiem ile przeleżała w szufladzie z majtkami, [/quote] Lecę swoje gacie oglądać :P[/quote] Ciekawe czy znajdziesz czekoladę, czy piasek ... jak [b]malawaszka[/b].... :wink: Moga być jeszcze kamulce ... czy jak je nazwałaś komodulce? :wink:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???

I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:

Posted

[quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???
[/quote] Swoich :lol: Ale kurka nie pamietam gdzie o tym pisała :hmmmm: Chyba i ja musze coś na sklerozę brać. Ale ja delicji nie wpierniczyłam :wink:

[quote name='asher']I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] A to są duże kamienie... według [b]addy[/b] :wink: Czyli kamulce :wink:

Posted

[quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna, i malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była. Ale od tej pory malawaszka uwielbia jak ją coś uwiera :roll:
[quote]I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] Nie komodulce, tylko [b]kamordole!!![/b] Takie duże kamienie.

Posted

[quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???

I co to są komodulce? Znam mahamaki i bobąki, ale o komodulcach nie słyszałam :hmmmm:[/quote] A co to są mahamaki i bobąki? :hmmmm:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='PIKA'][quote name='skuty'][quote name='PIKA']

Ales se nick wybral :lol:[/quote]

se nie wybrałem tylko przylgnoł do mine jakieś 15 lat wstecz

skuty[/quote]
:o a czemu? :o Po gebie dostawales ciagle, czy jak? :o[/quote] Ale drastyczne masz skojarzenia :o[/quote]jakie drastyczne? :o sie mówi, "skuc komus gębę" :roll:

[quote name='adda'][quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna,.[/quote]
:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll:

[quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote].

Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [/quote] Akurat miała je na doopie :roll:
[quote][quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote].
Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote] A to już musisz malawaszki zapytać :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='PIKA']:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll: [/quote] Akurat miała je na doopie :roll: [/quote]
:hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o

Posted

[quote name='PIKA'] :hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o[/quote] Podobno się malawaszka wypinała, tfu... schylała... a Luna kopała i jej nasypała...

Posted

[quote name='adda'][quote name='PIKA'] :hmmmm: chyba musiala zdjąc, bo jakby jej Lunka piachu nasypała? :o[/quote] Podobno się malawaszka wypinała, tfu... schylała... a Luna kopała i jej nasypała...[/quote]

taaa, jak się wypieła, to musiala wczesniej zdjąc :lol: To kara za sikanie w krzaczorach :roll:
Bo chyba w samych gaciach nie chodzi? :o

Posted

[quote name='PIKA']taaa, jak się wypieła, to musiala wczesniej zdjąc :lol: To kara za sikanie w krzaczorach :roll:[/quote] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='adda'][quote name='asher']Malawaszka znalazła piasek w gaciach? :o Czyich???[/quote] W swoich, nasypała jej Luna,.[/quote]
:hmmmm: to gdzie ona te gacie trzyma, ze jej pies piach na nie sypie? :roll:

[quote name='adda'] malawaszka nie mogła wygarnąć tego piachu, bo to łysa polana była.[/quote].

Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote]

a Ty nie???? :o :evilbat:

Posted

[quote name='adda'] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8)[/quote]
:o tak publicznie goły tyłek wypinała ? :o

[quote name='malawaszka'] [quote name='PIKA'] Malawaszka się "tam" depiluje? :oops:[/quote]
a Ty nie???? :o :evilbat:[/quote]

ale, żeby zaraz zupelnie na łyso? :o :evilbat:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='adda'] Tam nie było krzaczorów, jakby były to by malawaszka sobie ten piasek wysypała 8)[/quote]
:o tak publicznie goły tyłek wypinała ? :o
[/quote]

no właśnie nie wypinała publicznie i dlatego odkryła przyjemność z "posiadania" piasku w gaciach :lol: