Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://images6.fotosik.pl/362/94e34544f9b2e369.jpg[/IMG]

[IMG]http://images6.fotosik.pl/362/b7878941127ad2a9.jpg[/IMG]

[SIZE=4]Już po wszystkim. Padnięta Ruda[/SIZE] :megagrin::megagrin::megagrin:

[IMG]http://images6.fotosik.pl/362/07539b553d301673.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Erazm']Rambuś też śliczny:razz:[/quote]

Ja wiedziałam, że Erazm będzie faworyzować faceta! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
.
.
.
.
.
Zwłaszcza takiego co "jej mordkę lizał"! :evil_lol:

Posted

[quote name='JustynaM.']extra fotki!!!!!!!!! Izadorka to mogłaby pisać scenariusze do jamniczych filmów;)[/quote]

Oczywiście tylko na panoramiczny ekran, stosownie do proporcji jamniczych :)

Posted

[quote name='Isadora7']Oczywiście tylko na panoramiczny ekran, stosownie do proporcji jamniczych :)[/quote]

Ale za nim nakręcisz film,zn.serial:eviltong:

to jakies fotki poprosimy,
cos mmaaalizną czuućć:razz::razz:

Posted

W p a d ł a m , z o b a c z y ł a m i :-o jestem o d u r z o n a :eviltong: zapachem miłości lecącej z tego wątka, nie mówiąc już o serii love story Rambuś - Fergie. :loveu::oops:
Wszystkie zaprzyjaźnione pieski są cudowne, no chyba najbardziej zapadł mi w serce sierściuszek Goliat, ma przepiękne umaszczenie i zwróćcie uwagę kochane cioteczki, na mimikę mordeczek :p. Każdy piesio ma swoją charakterystyczną. Fergie niewiniątko, Rambuś z podniesionym fafelkiem rozbrajający, sierściuszki przyglądające się nieśmiało mama i siostrzyczka Goliata no i sam Goliacik niewiniątko, uśmiechnięty Tuptuś.
Istna feria obrazków, a oglądając je ma się fajne odczucia. Oczywiście dogaduszki i opisy jak najbardziej ubarwiają całą resztę. Super wątek.
:buzi: dla wszystkich i myzianki dla piesiów.
Mikołaj wiedział dobrze co miał przynieść, Isadora robi z aparatu świetny użytek.

Posted

[B]Isadorka przeprasza, ale zajęta ostatnio swoimi problemami. W tym wypłukiwaniem z Rambiego nadmiernej ilości mocznika. Jutro na kolejnej sesji kroplówkowej postaram sie zrobić zdjęcia.[/B]

Cały czas czekam, aż moje przysłowiowe 7 chudych lat skończy się. Dzięki, że jesteście. Bardzo proszę o ciepłe słowa, myśli i o to abyście byli. I to mi wystarczy. I proszę, uwierzcie tzw "dobre pozytywne myślenie" przerobiłam. Przerobiłam totalnie wszystko: wściekłość, modlitwę, myślenie to dobre i złe, utratę nadziei która ponoć umiera ostatnia, wiarę i herezję...

nadal jednak staram się z głową do góry i udawać, że samotność w tłumie nie istnieje...

nadal udaję, że wierzę że gdzieś w oddali Mój Dom i piękna ale prosta Droga Szczęśliwości ku niemu. Nie chcę usłanej różami, te zawsze mają kolce. Niech będzie zgrzebna nawet ale prosta.

A teraz dziergam co mam dziergać na dogo.