Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

Coraz fajniejsze fotki cykasz:multi::multi:

Autoportret swietny :lol:

a zdjęcia Ramusia i Ferusi

też superanckie:loveu::loveu:

Fergi staje sie u Ciebie coraz piekniejsza,
i śierść nie jest taka matowa;)

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Coraz fajniejsze fotki cykasz:multi::multi:
Autoportret swietny :lol:
a zdjęcia Ramusia i Ferusi
też superanckie:loveu::loveu:
Fergi staje sie u Ciebie coraz piekniejsza,
i śierść nie jest taka matowa;)

Z moim autoportretem to sie zabawiałam. A Fergie jest też coraz fajniejsza i bardziej przyjazna. Zaczyna podkradać zabawki Rambiemu czyli wykazywać normalne zachowania. Na moim punkcie ma hopla, skręca się w chińskie osiem jak mnie widzi. Jeszcze przed nami porządki z buźką, capi jej okrutnie.

Erazm napisał(a):
Same kluchyyyyyyyyyyyyy:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nic krótkiego nie widać na stanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehehe zgadza się.

danka1234 napisał(a):
No,teraz to mamy co oglądać:lol:

a ja mam radochę, że wreszcie mogę conieco na bieżąco utrwalać

Erazm napisał(a):
Rzeczywiście, będzie dłuuuuuuuuugie oglądanie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dłuuuugie i szerokie jak jeszcze pare dni pobede na tym żarełku :):):)

Posted

Ruda nie miała matowej sierści, nie przesadzajmy, pies pochodzi z jednej z najbardziej znanych polskich hodowlii za niedbana nie była. Jedyna rzecz o której mówiono to kamień no i ona go rzeczywiście ma.

Posted

Ech, miała nie miała, cieżko nad nią pracujemy żeby się zepsiła( uczymy lizania po pysku, szaleństw z burkami, tarzanie w krowiej koopie też na wiosnę będzie) a co ;). Jak ma być psem niewystawowym to niech se dzioucha poużywa:evil_lol:
Zajrzyjcie na ten wątek, może ktos ma jakiś pomysł

Posted

Neris napisał(a):
Ruda nie miała matowej sierści, nie przesadzajmy, pies pochodzi z jednej z najbardziej znanych polskich hodowlii za niedbana nie była. Jedyna rzecz o której mówiono to kamień no i ona go rzeczywiście ma.

Dziwi mnie jedno-renomowana hodowla i co??? Pozbywają się psa , bo nie rodzi już? Nigdy tego nie zrozumiem ....nie zasłużyła na emeryturkę??? Musiała przeżywać stres???

Posted

danka1234 napisał(a):
ale artycha :crazyeye::evil_lol:
ja nijak nie umiem ich rozpoznać:roll: no chyba że akurat widoczna jest obróżka.

Danusia to proste, Rambo ma męskie rysy twarzy, a Fergie kobiece:evil_lol::evil_lol::evil_lol: