Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam u siebie 2 ślepki , w ogóle nie widać , że coś im dolega. Gdy już zapoznają się z otoczeniem trudno jest poznać , że nie widzą.
Czekamy na Czarusia ! Dzisiaj bylismy w pobliskim lesie na grzybach, Wszystkie male psy 8 sztuk i koty , chciałysmy im uciec ale się nie udało.
Czarusia tez weżniemy na prawdziwki.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia0607']chciałysmy im uciec ale się nie udało.
[/quote]

ahahaha :eviltong:
Czarek, pilnuj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]zazdroszczę możliwości zbierania grzybów[/SIZE]

Posted

[quote name='mru']ahahaha :eviltong:
Czarek, pilnuj się :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[SIZE=1]zazdroszczę możliwości zbierania grzybów[/SIZE][/quote]

Twój kot też byl w lesie . One tak nas pilnuja , że nie uda nam sie wyjść aby nas nie widzialy. dzisiaj dowiozlam 3 nastepne koty, już ich nie liczę.

Posted

[quote name='Charly']Basia no wiesz:evil_lol: jaki kot Mru:-o Mój kot mój. A ja to Charly:evil_lol::loveu:[/quote]

Przeciez mamy kota , któremu Ty ratowalas życie. Przywiózl go tata Rybci.

Posted

mój kot? to on nie leży na łóżku? :eviltong: a to łazęga!

a serio to mój kot też jak jeździliśmy z nim na wieś chodził za nami do lasu :D więc wiem wiem :cool3:

Posted

[quote name='basia0607']Przeciez mamy kota , któremu Ty ratowalas życie. Przywiózl go tata Rybci.[/quote]

:evil_lol::evil_lol: Basia widze już ci sie od tych kotów kicka wszystko:loveu:. kilka postów do góry rozmawialas z szanowną panią Mru, nie ze mną:lol:

Posted

może nieśmiało Isadorke poproszę... :roll:
wiem, ona zapracowana
ale może znajdzie chwileczkę dla Czarka :) dam jej mój tekst i wiersz Albiemu:loveu: i może ją natchnie :eviltong:

ona jest pro plakat-makerem :cool1::cool1::cool1:

Posted

taak. plakaty Izadory to mistrzostwo...

mnie osobiscie podobają się dwa zdjecia Czarusia. to pierwsze w budzie i to gdzie lezy i łapki ma wywalone. wszsytkie zdjęcia są fajne, ale te 2 są cudne

Posted

to ja do niej jutro z pracy napiszę :D i wezmę pod uwagę Twoje uwagi :eviltong:

no, mi się bardzo tez podoba to w kąpieli... :cool3: (goły Czarek!)

dobranoc, słoneczko! (to do Czarka, ale reszcie tez dobranoc!)

Posted

[quote name='basia0607']Twój kot też byl w lesie . One tak nas pilnuja , że nie uda nam sie wyjść aby nas nie widzialy. dzisiaj dowiozlam 3 nastepne koty, już ich nie liczę.[/quote]

Basia, czy ogłaszasz gdzieś te koty? Czy one sa do oddania? W jakim sa wieku?

Posted

Dzień dobry Czarusiu :)

Super pomysł, żeby poprosić Isadorę :) Mam nadzieję, że się zgodzi. Napisałam do Majqa ale niestety nie jest obecnie w stanie pomóc.
[B]Na jaki numer konta zbieramy pieniążki dla Czarusia??[/B]
Sądzę, że trzeba już to umieścić w pierwszym poście.
Ja od razu wyślę maile z tym numerem i prośbą o pomoc do ludzi, którzy do mnie pisali w sprawie Czarka ;)

Posted

śliczności! zgadnij kto zrobi Ci plakacik :loveu::cool1:

[quote name='Ra_dunia']
Ja od razu wyślę maile z tym numerem i prośbą o pomoc do ludzi, którzy do mnie pisali w sprawie Czarka ;)[/quote]

i bardzo dobrze!
[B]dziadziowej[/B] ostatnio nie widać :(

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Się melduję na wątku:loveu:.
Mru dobrze trafiła - w weekend mi zawsze łatwiej trochę czasu wyrzeźbić. Plakacik zrobię dzisiaj wieczorkiem.[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Się melduję na wątku:loveu:.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Century Gothic]Mru dobrze trafiła - w weekend mi zawsze łatwiej trochę czasu wyrzeźbić. Plakacik zrobię dzisiaj wieczorkiem.[/FONT][/SIZE][/quote]

Bardzo wielkie ogromne DZIĘKI:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Charly']Weroniu jaki on jest tak ogolnie? jak go oglaszac? jest przytulakiem czy raczej nie? I oczka? ma z tego powodu jakies problemy większe? czy sobie dobrze radzi? Szczeka dużo czy jest spokojny? no i fajnie byloby wiedziec jak sie dogaduje z innymi psami

kto może zrobic plakat?[/quote]

ogólnie, moje drogie.. Czarecki jest... zaje..sty!!!!:loveu:
Przytulaśny, do głaskania, podnoszenia, trzymania na kolankach (ale dopiero, jak kogos blizej pozna),
jak się cieszy- skacze po pas :| jak sprężyna!! albo jak jedzonko czuje. To się czasem zle kończy takie skakania, zwłaszcza, jak właśnie siedzi pod stołem:roll:
Czasem, jak jest w nowym miejscu- niepewnie podchodzi do obcych. zwłaszcza facetów..
Zachowuje czystość w domu- od A do Z dziewczyny - coś niesamowitego!!
Przesypia całą noc spokojnie na swojej szafce:loveu:
Trochę się obija o ściany jeszcze, ale mniej niż na początku.
Ogólnie sobie dobrze radzi.
Wczoraj była u mnie Margo (z zagłodzonych 49.. Stara Wieś- pamiętacie?) ze swoją nową Panią- w odwiedzinach.
Margo jest teraz wielka (jak przyszła do mnie ważyła jakieś 4, 5 kg.. teraz waży 14 :| :D ) i ruchliwa.. Czaruś się trochę zdenerwował, nie wiedział co to za wielka foka lata koło niego i zawarczał :(
On po prostu boi się zbyt gwałtownych ruchów, troszkę nowych miejsc.. i człowieka musi poznać.
Ale kobietki woli!!! Niewątpliwie:evil_lol:

Posted

może Mru mieszka w srodku miasta:)

A Weronia to on widzi cos czy nic?

nie miesci mi się w glowie, ze psiak po 10 latach w schronie zachowuje czystosc. to wpisze tez w allegro- bo to fenomen:)

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Się melduję na wątku:loveu:.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Century Gothic]Mru dobrze trafiła - w weekend mi zawsze łatwiej trochę czasu wyrzeźbić. Plakacik zrobię dzisiaj wieczorkiem.[/FONT][/SIZE][/quote]

witamy, witamy!!:cool3:
no to Czaruś i plakat będzie miał :)

Posted

[quote name='Charly']może Mru mieszka w srodku miasta:)

A Weronia to on widzi cos czy nic?

nie miesci mi się w glowie, ze psiak po 10 latach w schronie zachowuje czystosc. to wpisze tez w allegro- bo to fenomen:)[/quote]

no przecie to jasne, że się grzybów w mieście nie zbiera:eviltong:
Wydaje mi się, że nic nie widzi:(
A nie siusia, nic a nic. Tylko jak jest na nowym miejscu może ściankę obsiusiać- wiadomo, jak to pies. Ale jednowazowo. Jak się na Czarusia krzyknie, żeby nie robił- rozumie i przestaje.