kikou Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: trzymamy... Quote
Koperek Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 A ja nie moglam znaleźć karty MAPETA! :shake: Jejku, nie wiem, w którym boksie jest... Najpierw był na 13 to go opiekun przeniósł, póżniej był na 7 (chyba tam łagodniejsze psy?), a teraz w ogóle nie ma jego karty. Nawet nie było kiedy zapytać się na co choruje :-( Jutro będę to MUSZĘ się dowiedzieć, co z jego leczeniem, bo go w końcu do tego domu trza zawieźć! Oby tylko był i choróbsko do wyleczenia się okazało!:roll: Quote
Edi100 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='Koperek']A ja nie moglam znaleźć karty MAPETA! :shake: Jejku, nie wiem, w którym boksie jest... Najpierw był na 13 to go opiekun przeniósł, póżniej był na 7 (chyba tam łagodniejsze psy?), a teraz w ogóle nie ma jego karty. Nawet nie było kiedy zapytać się na co choruje :-( Jutro będę to MUSZĘ się dowiedzieć, co z jego leczeniem, bo go w końcu do tego domu trza zawieźć! Oby tylko był i choróbsko do wyleczenia się okazało!:roll: Biedny Mapecik:( Quote
Koperek Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Niestety przyszły/niedoszły domek dla MAPECIKA musi sobie poszukać innej bidy do uratowania... MAPECIK odszedł na serducho :-( :-( :-( Jest mi smutno, że nie doczekał własnego kąta, ale ulżyło mi też w pewnym sensie, że chociaż na kilka ostatnich tygodni nie był przykuty do łańcucha, miał zawsze pełny brzuszek, nie został ani pogryziony, ani nie daj Boże zagryziony przez inne psy, jak miał biegunkę to był leczony, a nie zostawiony do odwodnienia. Rozumiecie?? Nie był sam i nigdy nie zapomnę tego uśmiechu na wielkiej, kochanej mordzie, kiedy poszedł ze mną na spacer, został wyczesany i już nie miał żeber na wierzchu! Biegaj MAPECIKU za TM młody, zdrowy, silny i uśmiechnięty!:placz: Quote
Neris Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Kawalarz z tego Mapeta, taki numer wywinąć... Pokochałam tę wielką mordę, żegnaj kochany psiaku! Quote
GoskaGoska Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :-( coz Mapeciuk nie doczekales sié, ale zdázylo Cié pare ciotek pokochac Koperku moze ci Panstwo wzieli by Maksa? Quote
Koperek Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='GoskaGoska']:-( coz Mapeciuk nie doczekales sié, ale zdázylo Cié pare ciotek pokochac Koperku moze ci Panstwo wzieli by Maksa? Tylko, że Maksiu jest mniejszy od Mapecika i trochę się o niego boję, bo tamtejszy psi rezydent jest bardzo zaborczy i zazdrosny o swój teren i o ludzi, którzy uratowali mu życie. Chce wszystkie zwierzęta stamtąd wykurzyć :roll: Goska- zajrzyj na wątek Maksia! ;) Quote
champion Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Koperek']Rozumiecie?? Nie był sam i nigdy nie zapomnę tego uśmiechu na wielkiej, kochanej mordzie, kiedy poszedł ze mną na spacer, został wyczesany i już nie miał żeber na wierzchu! To dobrze. Znam taki uśmiech i też go nigdy nie zapomnę :-( Koperku, trzymaj się :glaszcze: Quote
mru Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 oh nie... :( szkoda psiaka taka bestia kochana... ale racja - najważniejsze, że nie był sam no i na koniec życia mógł się przekonać jak to jest, jak ktoś się troszczy Quote
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Do zobaczenia Mapeciku. Trzymaj się Kopereczku:-( Quote
Yorija Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 - Staruszki są tak rozbrajająco naiwne jak by nie wierzyły że coś im złego ktoś może zrobić. Mam nadzieję, że domek który chciał mu dać ciepłą przystań na ostatnie lata przygarnie inengo, równie rozbrajającego staruszka - a Mapecik zza kolorowej tęczy będzie pewnie machał do nich ogonkiem Quote
Koperek Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Nie mam pojęcia, jak to możliwe, ale kilka dni temu zadzwonił do mnie Pan, który znalazł ogłoszenie gdzieś tam (nie umiał właśnie wyjaśnić, gdzie hehe) i chciał koniecznie MAPECIKA zaadoptować. Jak mu powiedziałam, że niestety już nie będzie Mu to dane to podziękował i szybko się rozłączył, że nie zdążyłam ni be ni me powiedzieć... Quote
Recommended Posts