ElzaMilicz Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Agnieszka, mam sprawdzony tymczas w Krakowie, ale musiałabym więcej wiedzieć o tym psiaku. Tam są już suczki, zostają 8 do 9-ciu godzin na dobę same, nie mógłby być mocno szczekliwy no i nie wymagający leczenia. Wieczorami po pracy ludzie zapewniają psom 2,3 godz spacerów. Quote
modliszka84 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Elza - ten pies nie szczeka, nie warczy, nie ujada, o sie panicznie boi wlasnego cienia nawet... Czy nie bedzie poczatkowo sikac w domu to głowy nie dam... Jest to na pewno niełatwy przypadek, wymagajacy socjalizacji, nauki zycia z człowiekiem. On boi sie ruchu ze strony czlowieka, byc moze w domu sie to zmieni. W schronisku pozwala sie czasem poglaskac po nosie. Tak to ucieka do budy - i tak juz chyba 2 lata... Nie sadze zeby potrafil chodzic na smyczy, trzeba by go bylo nauczyc. Nic wiecej nie moge o nim powiedziec... Oprócz tego ze bardzo potrzebujue pomocy. Tymczas dla niego to byłaby jedyna szansa, wybawienie od dozywocia w schronisku... Quote
Madzik77 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 o jej o jej! taki TD to nawet dobry bo duuuuzo malby spokoju Quote
modliszka84 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Elza, daj znac prosze co z tym tymczasem... :roll: Quote
ElzaMilicz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dopiero dziś znalazłam czas, by do pana zadzwonić, przedstawiłam sprawę i czekam na odpowiedź. Quote
modliszka84 Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 rozumiem. w takim razie czekamy. Quote
ElzaMilicz Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gość zgłosił się już jakiś czas temu z ogłoszenia Berniego, ale najpierw trzeba było go sprawdzić. Tamb na początku tygodnia była na wizycie i potwierdziła, że wszystko jest ok. Zobaczymy... nic to, jeśli gość się nie odezwie. ;) Nie zapomnę o tym psiaku. Quote
Madzik77 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 podnosimy i niesmailo o DS lub DT prosimy Quote
Kamila_s Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ojjjj ca za piesek:-( dolacam do Was..trzymam kciuki i rozgladam sie za jakims tymczasem lub stalym dla tej bidulki:diabloti: Quote
Recommended Posts