Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']czy glosowanie na krakwecie przynioslo coś na psy pani Wandy?

a przyniosło, przyniosło :)

600 kg karmy:multi:

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ MIŁOŚNIKOM ZWIERZĄT, KTÓRZY GŁOSOWALI NA PRZYBORÓWKO :loveu:

Posted

przeciez ten pies jest wyjatkowej urody,nie jest tez potworem (a nawet gdyby,to istnieja kagance na takie sytuacje,gdy trzeba go przewiezc,czesac,wykapac) i nikt nie chce podjac sie poznania tego psa,resocjalizacji?....strasznie to smutne.
W przytulisku może tylko trwac,niczego sie nie nauczy,nic sie nie zmieni,problemy beda nadal...

To jeden z najladniejszych psow na Dogo.

Posted

a bRAZOWA ZAWSZE MUSI MNIE DOBIJAC,,,,,I WYSYLAC LINKI DO TAKICH PIEKNYCH PSOW,,,,WIE ZE JA KOCHAM TAKIE PASKUDSTWA,,,!!!!ALE NIE MOGE MIEC!!!MIMO ZE GLOWKUJE CODZIENNIE I WYMYSLAM ,,SPOSOBY ,,OK PODNIOSE CHOC JEGO!!!!!

Posted

jedna z dogomanek podsunęłą ciekawą myśl w sprawie Majkela.
Trzeba znaleźć jakąś szkołe dla psich behawiorystów i poprosić o pomoc.
Słuchacze potrzebują"materiału"do nauki.Może ktoś z nich mógłby w jej ramach wziąć Majkela na DT i popracować nad nim.
Znacie takie szkoły ?

Posted

Bylam ostatnio w schronisku,i moge stwierdzic ,ze piesek koniecznie potrzebuje domu stalego lu zastepczego.Bardzo pragnie stalego kontaktu z czlowiekiem ,ktory bedzie wiedzial jak ma postepowac z tym pieskiem.Odwiedzenie dobrej psiej szkoly pracujaca z psem bez uzycia przemocy bardzo jest wskazana.Czyzby nikt tego kawaleza nie chcial.?Piesek jest wspanialy ,radosny wrazliwy,nie znosi rozlaki,ciekawski,wielki piescioch.Nie lubiacy przemocy ,krzyku,psow dominujacych.

Posted

[quote name='xxxx52']Bylam ostatnio w schronisku,i moge stwierdzic ,ze piesek koniecznie potrzebuje domu stalego lu zastepczego.Bardzo pragnie stalego kontaktu z czlowiekiem ,ktory bedzie wiedzial jak ma postepowac z tym pieskiem.Odwiedzenie dobrej psiej szkoly pracujaca z psem bez uzycia przemocy bardzo jest wskazana.Czyzby nikt tego kawaleza nie chcial.?Piesek jest wspanialy ,radosny wrazliwy,nie znosi rozlaki,ciekawski,wielki piescioch.Nie lubiacy przemocy ,krzyku,psow dominujacych.
Mówiłam że jest fajny . Lubi zabawy , wędrówki , wode . To pies dla osoby aktywnej .Wiele można go nauczyc .
Tak pieknie dawał mi łapkę :loveu:

Posted

Jest i w Polce forum Pon-a. pon forum sie nazywa.. Ja sama hoduje Pon-y.wiec tam czesto zagladam,Tam Bidule umiescie,,ja sama nie moge go wziasc,bo mam juz 3 psy,a malo miejsca,,piekny ten Majkel..oby mu sie udalo)))pozdrawiam.Siwucha