Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

irysek napisał(a):
aha, czy bylabys chetna do zrobienia kilku ogloszen innym psiakom z przytuliska pani wandy, bo planuje pocykac fotki i zebysmy na dogo wszyscy szukali im domow...
nie tylko majkelowi i zenkowi. ma cala mase innych slicznych psow, a tam malo kto dociera tak o, jak do zwyklego schronu...

irysku, już Ci mówiłam, że zdjęcia psów JUż Są na wątku i można już teraz zapraszać innych do robienia ogłoszeń. Nie trzeba czekać, aż pojedziesz i sama zrobisz te zdjęcia.

Posted

no jaki ma stosunek majkiel!? chyba trzeba poprosic bianke zeby sie wypowiedziala na ten temat...
u pani wandy biega w kagancu, bo potrafi rzucic sie na psa.
i ktora opcje potraktowac na powaznie :)

Posted

U mnie nikogo nie gryzł . Co do kotów to nie wiem , bo tam kota nie było .
Majki był grzeczny , to Roki go atakował . Jednak był u mnie tylko 2 dni , wiec jeszcze nie pokazał pewnie na co go stać . My nie mieliśmy do niego nijakich uwag :roll:

dla przypomnienia zdjęcie z pobytu u mnie na wsi

Posted

Co tam u Majkelka słychać ? Wczoraj była u mnie Irysek . Nie może weisc na dogo :roll: Wspominałyśmy jak to Majkelek wyladował u mnie w srodku nocy :oops:
Czy z Allegro ktoś sie odezwał ?

Posted

[quote name='luka1']kazdego dnia odbieram kilkadziesiąt telefonów w spr. psiaków a o Majkela nikt nie raczy zapytać - :shake:

Luka1 odbierz PW i odpowiedz - to pilne!!! :cool3:
Chodzi o dom dla Majkela!!