Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihi bagi - to bylo niezle :D gdzie Biedronka wykonala taki numer? hihihi alez mnie to ubawilo :lol:

i jeszcze raz gratulacje dla wszystkich :D milo bylo Was zobaczyc :multi:

jenn i Cynka

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O, Biedrona takie rzeczy wykonywala notorycznie . Po prostu to jest charta typowo niewystawialny . Boruta tez mial takie inklinacje ,ale juz mu przeszlo moze Biedronie tez przejdzie ,ale ona ,ze tak powiem jest normalna inaczej , wiec moze to troche dluzej potrwac .

Posted

bagi hihihi naprawde jak uruchomie wyobraznie to chce mi sie chichrac :lol: to musialo wygladac przekomicznie...

tym bardziej gratuluje wystepu, bo Biedronka wystawila sie naprawde ladnie; a jak poszlo z Misza na grupie i przy wyborze ras polskich?

zaluje ze nie moglysmy zostac, ale obydwie padalysmy z nog... a na wystawie nie zapytalam o wszystko i teraz pukam sie w czolo nad swoim roztrzepaniem, ojj zeby gorzej nie powiedziec ;]

jenn i Cynka

Posted

BOB i BOG3

Wygrala z Tytusem mimo ze sedzina powiedziała glosno ze najlepszym whippetem na ringu byl wlasnie on ale odnowila mu sie niedawno kontuzja lapy po zlamaniu w mlodosci i tylko dlatego poszla reprezentowac rase na glownym ringu ... bo w sukach to nie miala konkurencji wiec CACIB byl jakby na dzien dobry jej przypisany... bo suczusie z posredniej i otwartej nie dorownuja jej mimo wszystko.

Trudno tu piac wiec nad stylem ale gratulacje sie naleza zwłaszcza ze w sobote u znanej hodowczyni whippetow z Belgii na Cacibowej w Brnie piesek z hodowli Bokamaro zszedł z ocena bdb.

Jak czytam takie teksty to rece mi opadaja, szkoda ze tak wiele sedziow wybiera Myske bo nie ma konkurencji na wystawach i dziwne ze sedziowie z zagranicy na wystawach miedzynarodowych dawali jej miejsca na podiuma na grupie, nie?kto nie wierzy niech zajrzy na wyniki Myski na stronie http://kia.acn.waw.pl ten tekst o whippie z Belgii byl NAPRAWDE mily i na temat. Ahh niektorym chyba sprawia przyjemnosc dokuczanie innym. po prostu żenujące

Posted

jednak tak jak mowie dobre i to jak na jej mozliwosci np. polozenie sie na ringu na plecach i koniec . Trzeba ja wynosic narecznie :D

Bagi, możesz się zawsze położyć obok i udawać że protestujecie przeciw czemuś. Albo za czymś :lol:

Posted

Ola, dobre! Bagi jak będziesz wystarczająco przekonująca to sędzia uwierzy że to nowy najmodniejszy styl wystawiania ;) :drinking: i potem wszyscy tak będą wystawiać, zobaczysz ;) :lol:

cześć Kia- jeszcze nie zauważyłeś, że "w pięknym stylu" to wygrywać mogą tylko Lazarusy? :o 8) Cała reszta wygrywa przypadkiem, albo wyłacznie dlatego, że L. na drodze do zwycięstwa stanie zły okrutny los ;)

Posted

Tila TWOJA ZLOSLIWOSC NIE MA GRANIC!!!!!

W przeciwienstwie DO CIEBIE NIE PISZE O WYGRYWANIU NASZYCH PSOW!!! Zwlaszcza w PIĘKNYM STYLU

Ale TO TY widocznie leczysz KOMPEKSY SWOJE I INNYCH TAKIM PISANIEM.

Jezeil ktoÅ› jest tu kto nadzoruje ten temat prosze o zwrocenie uwagi PANI TILI zeby przestala prowokowac.

Pozdrawiam Kaska Lazar

Posted

szkoda ze Tilia dostala odpowiedz a ja na swojego posta nie otrzymalismy.

Aha jeszcze niedawno nic do wlascicieli hodowli Lazarus nie mielismy ale jezeli bedzie tak dalej to chyba nasze podejscie ulegnie zmianie.

pozdrawiamy

Posted

A tak a'propos wygrywania w pieknym stylu , bo sie czesto spotykam na roznych stronach internetowych i nie tylko , ze ktos wlasnie tak wygrywa . A ja nie wiem jak to wyglada , to w PIEKNYM STYLU , prosze o definicje , bo moze moje psiury tez czasem w pieknym stylu wygrywaja ,a my wcale o tym nie wiemy .

Posted

No coz wygral pon , choc tak agresywnego zadzora jeszcze nie widzialam , zdaje mi sie ze wygral on tez BIS-a .

Podobno byly pucharki na 3 miejsca w rasach polskich ,ale jakos pan Mania o tym nie wiedzial :wink:

Posted

Wirko Szanowna! proszę zwróć mi uwagę, gdyż moje kompleksy dotyczące wystawiania i wygrywania moich whippetów rozrastają się w zastraszającym tempie :roll: (ach kto mnie pocieszy, kto mnie przytuli :drinking: )

:help1:

L- jeśli jeszcze nie zauważyłaś ja już skończyłam dyskusję z tobą, bo jak widać do niczego ona nie prowadzi (jak zwykle) i tylko psuje panującą tu miłą atmosferę- i po raz kolejny przypominam- od pewnych spraw są privy i tam najlepiej się przenieść jeśli czuje się nieodpartą potrzebę takich "dyskusji".

A tak wracając do tematu - czy ktoś robił fotki? coś mi sie wydaje że ktoś straszył że będzie robił zdjęcia, ale nie pamiętam kto??? kurcze następnym razem koniecznie trzeba się zebrać i zrobić porządną dokumentacje ze spotkania :) :)

Bagi- kiedyÅ› Ci opowiem ;)

Posted

Nie, ja chce wiedziec tu i teraz , bo tez sobie chce pisac ,ze moje wygrywaja w pieknym stylu ,a nie tylko tak po prostu prozaicznie wygrywaja .

Posted

Bagi nie denerwuj się- wygrywają, wygrywają ;) błyszczą jak gwiazdy, przyciągają oko, wystawiają się znakomicie (no, niektóre mają własny styl oczywiście) i od razu widać "to ten" (westchnienie) :oops: - usatysfakcjonowana? spokojnie możesz pisać. A tak na marginesie muszę zajrzeć na Waszą stronkę bo kiedyś czegoś szukałam i pamiętam że dawno nie było aktualizacji, a chętnie Twoje piechy oglądam.

Posted

Dla zainteresowanych wynikami i zdjeciami z KRAKOWA dzieki uprzejmosci do działania a nie tylko gadania kilku osob, juz calkiem pokazna fotorelacja.

Zapraszam na strone Klubowa.

Posted

Tilia , ja sie wcale ,a wcale nie denerwuje , bo nie mam czym . Po prostu jestem zaskoczona zawsze kiedy ktos pisze ze jego pies wygral w pieknym stylu ,potem ogladam wyniki z wystawy i ten pies np. byl sam w klasie .

Szczerze mowiac lepiej czasem nie pisac nic , niz przesadzic z opinia nawet o wlasnym psie .

Co do stronki to bedzie aktualizowana teraz w lipcu .

Posted

Bagi ;) ja tam o swoich psach tak nie piszę. Po prostu Myśka była w świetnej formie i rzucała się na ringu w oczy (oczywiście to tylko moje i paru innych osób subiektywne wrażenie) i "piękny styl" to było określenie które mi przyszło do głowy.

Słuchajcie, przypomniało mi się- czy ktoś wie jak się czuje afganka Szarotka? źle się poczuła na ringu (pewnie przez upał?), czy coś wiadomo, czy szybko doszła do siebie i czy rzeczywiście była to tylko wina gorąca? czy już wszystko ok?

Posted

Gratulacje dla wszystkich! :D

Nie bede komentowac zwycięstwa Mysi, bo to nie ma sensu, tym bardziej, ze mnie tam nie bylo, a Tytusa nigdy nie widzilam na żywo. Co do zawiści podzielam zdanie Kia i Tili. Niestety tak to wygląda :(

Posted

popierwsze pragne bardzo podziekowac Sagit za fote Cerrego,ale i tak nie wiem kim byl ow paparazzi (wiem tylko,ze mloda blondynka :wink: )co nas zlapal :lol:

Poza tym gratulacje dla Larrego (bo chyba tak po domowemu :hmmmm: )....Tak mi sie wydawalo,ze to on tylko zastanawialam sie gdzie sie podzial pies Karola Skowronka,ktory takze mial w tej klasie wystepowac :hmmmm:

Tomku,a dziekujemy,dziekujemy :wink:

Jednak nasza wygrana byla raczej w niezbyt wielkim stylu bo znowu sie okazalo,ze mam flegmatycznego psa :wink: Ale co robic skoro upal,a on ciemny...Dobrze go rozumiem bo mialam czarne spodnie na sobie :wink:

Zas wlasciciele Covini'ego okazali sie b.sympatyczni :D Przyznam sie,ze nie poznalabym iz byl to debiut :D Covini ani wlasciciel na zestresowanych nie wygladali i zachowywali sie poprawniej na ringu niz Malenstwo i ja :lol: No coz,ale ja jak juz pisalam nerwowa jestem z natury :wink:

Zas co do ich oceny to nie umiem sobie za nic przypomniec czy dostali srebro czy tez nie :( Tak wiec tego nie uzupelnie niestety :(

Poza tym przyznam sie,ze jak zobaczylam konkurenta to sie pode mna nogi ugiely,z prostej przyczyny,ze tyle sie nasluchalam iz zwyciezal dojrzalszy w wyrazie a tu kolo mnie staje pies wygladajacy prawie na doroslego :o A ja tam myslalam,ze zobacze psa tak samo szczudlowatego jak Malenstwo a tu klops 8)

pozdrawiam z Malenstwem,ktore zamknelo mlodziezowy championat w przeciagu 1m-ca i 4dni,co mnie tym bardziej cieszy,ze jak nie patrzec dopiero na ringach raczkujemy :angel: (uchh,ale ze mnie chwalipieta,ale coz robic skoro duma rozpiera 8) )