karjo2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Odezwij sie do Masienki, ona szaleje z adopcjami zaprzegowcow ;) Quote
polciuaa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 masienka to moja siostra.:evil_lol: Ona bardziej siedzi w malamutach,ale dzięki za rade.;PP Jak zadzwoni to się z nią ugadam bo ona nie w kraju siedzi i ma do nas darmowe.:diabloti: Quote
Zuza i Noddy Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Super, że sprawa allegro się wyjaśniła, teraz tylko dobry domek znaleźć. Quote
malawaszka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No ale chyba lepiej ogłosić na allegro i zrobić odsiew debili niż straszyć, że pies trafi do schroniska Quote
polciuaa Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 tzn. z tym schroniskiem to jego wlasciciel mi nic nie wspominal,tak slyszalam od tej babeczki co mi o tym na wystawie wspomniała,że jej tak mówiła taka inna babka.Musze się jeszcze wszystkiego dokładnie dowiedzieć..ehh,oby szybko znalazł dom.. Quote
Pimpek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Śliczny pies, oby szybko znalazł dobry dom ;) Co to będzie za szczęście gdy kiedyś, możliwe ze któraś z nas zobaczy jego radosną mordkę na wystawie ze swoim właścicielem :loveu::lol: Quote
masienka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [URL]http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/viewtopic.php?t=8097[/URL] [URL]http://forum.stake-out.org/viewtopic.php?p=139552#139552[/URL] Quote
wanda szostek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Powiedziałam znajomym, którym pies odszedł. Może? Quote
polciuaa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [b]Witam ponownie \"Wesoła nowina\" Jowisz znalazł nowy dom, biorą go znajomi którzy się nim zajmowali przez pół roku - Cieszymy się bo JOwisz ich zna i dobrze mu się u nich mieszkało Dziękuję za udzieloną pomoc, powodzenia z innymi adopcjami pozdrawiam Bartosz J.[/b] Nie wiem czy się cieszyć czy nie.:placz: Niby o całkiem możliwe,ale coś mi tu śmierdzi.. Quote
bonsai_88 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [B]Dogomanka[/B] czemu ci coś tam śmierdzi? Przecież jeśli się szuka domu dla jakiegoś zwierzaka [zwłaszcza swojego] to się wypytuje też znajomych. A skoro ci znajomi mieli go już kiedyś to może tak go pokochali, że postanowili po namyśle wziąć go do siebie :multi: Quote
polciuaa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Mam nadzieje,że jest tak jak piszesz.. Dlatego tak mi z tym dziwnie bo ta sprawa z allegro też była dziwna...:roll: [b]`Witam, No i właśnie to jest najlepsze bo mieszkają dosłownie 300m od nas, i będziemy się mogli z nim widywać ile dusza zapragnie. prześle pani maila do nich to będzie się pani mogła umówić [nie chce podawać maila.] Jeszcze raz dziękuje i Pozdrawiam bartos`[/b] Troche się uspokoiłam.;) Quote
Recommended Posts