Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

masienka to moja siostra.:evil_lol:
Ona bardziej siedzi w malamutach,ale dzięki za rade.;PP Jak zadzwoni to się z nią ugadam bo ona nie w kraju siedzi i ma do nas darmowe.:diabloti:

Posted

tzn. z tym schroniskiem to jego wlasciciel mi nic nie wspominal,tak slyszalam od tej babeczki co mi o tym na wystawie wspomniała,że jej tak mówiła taka inna babka.Musze się jeszcze wszystkiego dokładnie dowiedzieć..ehh,oby szybko znalazł dom..

Posted

Śliczny pies, oby szybko znalazł dobry dom ;)
Co to będzie za szczęście gdy kiedyś, możliwe ze któraś z nas zobaczy jego radosną mordkę na wystawie ze swoim właścicielem :loveu::lol:

Posted

[b]Witam ponownie
\"Wesoła nowina\"
Jowisz znalazł nowy dom, biorą go znajomi którzy się nim zajmowali przez pół roku - Cieszymy się bo JOwisz ich zna i dobrze mu się u nich mieszkało
Dziękuję za udzieloną pomoc, powodzenia z innymi adopcjami
pozdrawiam
Bartosz J.[/b]

Nie wiem czy się cieszyć czy nie.:placz:

Niby o całkiem możliwe,ale coś mi tu śmierdzi..

Posted

[B]Dogomanka[/B] czemu ci coś tam śmierdzi? Przecież jeśli się szuka domu dla jakiegoś zwierzaka [zwłaszcza swojego] to się wypytuje też znajomych. A skoro ci znajomi mieli go już kiedyś to może tak go pokochali, że postanowili po namyśle wziąć go do siebie :multi:

Posted

Mam nadzieje,że jest tak jak piszesz..
Dlatego tak mi z tym dziwnie bo ta sprawa z allegro też była dziwna...:roll:

[b]`Witam,
No i właśnie to jest najlepsze bo mieszkają dosłownie 300m od nas, i będziemy się mogli z nim widywać ile dusza zapragnie. prześle pani maila do nich to będzie się pani mogła umówić [nie chce podawać maila.]

Jeszcze raz dziękuje i Pozdrawiam
bartos`[/b]

Troche się uspokoiłam.;)