Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja jutro wyjeżdżam i przez dwa tygodnie nie będę mogła zaglądać do Gibsonka, proszę pamiętajcie o nim, ja już za nim tęsknię i martwię się strasznie...

Posted

Dziewczyny mały off, ale w temacie:
Może znacie kogoś nie wiem - z Dogo lub kogoś, kto zajmuje się tym profesjonalnie - z okolic Warszawy, jakiegoś psiego psychologa czy behawiorystę. Mamy chętnych na Fąfla (sharpa z naszego azylu), ale Państwo posiadają już dwa SP, samiec jest raczej agresorem, a suka mu wtóruje. Pies nie toleruje innych, ale Państwo bardzo chcieli by pomóc Fąflowi i chcieli by porozmawiać z kimś z "branży", żeby dowiedzieć się czy jest jakaś szansa na bezkrwawe wprowadzenie Fąfla do stada, czy należy to sobie wybić z głowy.

Proszę może ktoś wam przychodzi do głowy, może ktoś z dogomaniaków zajmuje się psiakami zawodowo i mógłby pomóc.

Posted

Charly napisał(a):
Z tego co mi przychodzi do głowy, to napiszcie do Berek i/lub p. Zofi Mierzwińskiej (nick: Mierzwinska)

Napisałam już pw do Berek, ale Mierzwinskiej nie mogę znaleźć :(

Posted

Charly napisał(a):
dokladnie. sorry:oops::oops::oops:

Nie ma problemu dziewczyny :) Napisałam do joaa, która gotowa była pom,óc, ale sprawa, po rozmowach państwa z innymi psimi specami okazała się nieaktualna. Ale dziekuję :loveu: