ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 On i tak malutki ale ona sie boi psow mordercow! Podaba jej sie Chico i Biala i dziewczyna ma dobre serce. No i mialabym Bialasa na oku prawie codziennie. Boje sie cieszyc zeby tylko wypalilo. Quote
maciaszek Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Trzymam kciuki. Bardzo mocno !!!!! Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A wiec od poczatku moze zaczne. Kasienka pracuje u mnie ma 33 latka jet osoba bardzo uczuciowa i wrazliwa. Nie to co ja:evil_lol: W pracy jest od godziny 10 do 18-tej. Ma 12-letniego syna ktory przerazliwie chce miec psa. Kasia jest po rozwodzie i jej byly maz ma nowa rodzine i nowego pieska tez. Oskar syn Kasi ma problemy w szkole uwazam ze to zewzgledu na to iz jego ojciec prowadzi dostatni byt zycia a oni niestety nie.Mysle ze jeden drugiego potrzebuje.Oskar psiaka psiak Oskara Dziewczyny jesli sie myle dajcie mi znac! Zaproponowalam Kasi DT dla naszego psiaka aby przemieszkal zime. Jesli okaze sie ze Oskar (syn) wyjedzie na ferie psiaka mozna wziasc go do sklepu i moze ze mna byc na zapleczu. Zaproponowalam Kasi tez program edukacyjny Oskara z psem on strasznie go chce ale powiedzialam mu ze to tylko na probe abym zobaczyla efekty w szkole. Tak czy siak malenstwo mialoby dobra opieke i cieple lokum na zime. Kasia boi sie jego alergii wiec powiedzialam jej ze dogomania da jej 400zl na malego miesiecznie. (dogomania czyli ja ale niechce zeby wiedziala ze to finansuje) Juz nic innego nie porafie wymyslec zeby mu pomoc. czekam na Wasza opinie Quote
agaga21 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 nawet nie marzyłam że cos takiego możesz "załatwić"!!! AGNIESZKO!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to by było wspaniale!!!!!!!!!!! i w dodatku pod Twoim czujnym okiem :evil_lol: Quote
Shell Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kochani dlaczego to cudo nie ma jeszcze domu? Co się dzieje??!! :-( Ten pies to moja miłość, miłością moją są argentyńskie dogi i Buenos Aires. Ja to bym takiego psa wzięła na stałe do siebie tylko kurde MAM małe psiaki, hmm nie wiem czy by je akceptował. Myślałam, że jest na tymczasie :shake: Quote
agnieszka32 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Agnieszka, nie mogę wyjść z podziwu:Cool!::klacz:, oby wszystko się udało ... Jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
ab-agnieszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dziewczyny nie cieszmy sie jeszcze. Kasie nakrecam od paru dni ale jutro da mi odpowiedz. Ona poprostu sie boi czy podala. Obiecalam jej pomoc ale jesli stwierdzi ze jednak nie to nic na to nie poradze. Chociaz mysle ze sie podejmie wyzwania. Ja napewno jej w tym pomoge. Trzymajcie kciuki Quote
ab-agnieszka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Shell']Kochani dlaczego to cudo nie ma jeszcze domu? Co się dzieje??!! :-( Ten pies to moja miłość, miłością moją są argentyńskie dogi i Buenos Aires. Ja to bym takiego psa wzięła na stałe do siebie tylko kurde MAM małe psiaki, hmm nie wiem czy by je akceptował. Myślałam, że jest na tymczasie :shake: Mam nadzieje ogromna ze moj DT wypali! Gdyby niestety nie wypalil mozemy zwrocic sie do Ciebie:oops: Moze jednak b sie zaakceptowaly Quote
agaga21 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 prawie całą noc dzisiaj nie mogłam spać...cały czas myślałam o białasku i innych psiaczkach, w których sprawy tak czy inaczej się zaangazowałam...oby choć jemu się poszczęściło!!! Quote
_Tosia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 SUPER WIADOMOSCI!!!! czekamy zatem!! co do alergii, dostałam info od Katya, ze jest karma czyniąca cuda w takich przypadkach. Royal Canin Skin Support - do kupienia u wetów lub na krakvecie. udało się tą karmą wyleczyc psa, którego własciciele 2 lata (!!!) walczyli z grzybem i alergiami u psa . gdy karmiono go tylko tą karmą (+leki oczywiscie), poprawa nastąpiła w ciągu 2 tygodni!! to byłaby wspaniała szansa dla Białaska!! Quote
agaga21 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 zobaczcie, kolejna bida oddana z domu do schronu...:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-amstafka-arabelka-oddana-znow-do-schronu-bo-pan-nie-mial-dla-niej-czasu-125240/#post11353744 Quote
maciaszek Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wciąż zaciskam kciuki !!! I czekam z niecierpliwością na wieści. Ale to nie przeszkadza mi w tym, żeby powiedzieć: Ab-agnieszko, brak mi słów na określenie Twojego cudownego serca :loveu: :loveu:. Quote
rufusowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ooo jak miło ze cos pozytywnego sie tu dzieje :loveu: Agnieszko...byłoby cudownie gdyby kolezanka sie zgodziła :loveu: wierze ze wpłynie to pozytywnie na jej syna i na ich wspolne relacje :p a skoro on sam bardzo takiego psa pragnie, to trzeba mu w tym momencie postawić warunek, ze tak ale ma byc poprawa w nauce i ze ma mu poświecać dużo czasu :loveu: nie wiem czy będzie w stanie z nim wychodzić...on prawdopodobnie nie kocha innych psów i jest dość silny, wiec dziecko mogłoby sobie nie poradzić...ale poki co zabawa w domu tez by była pomocna :loveu: co do karmy to mysle ze wystarczy np. brit z jagnięciną 15 kg za 119 zł na krakvecie lub purina dog chow z jagnięciną za 99 zł (15 kg) tez na krakvecie...no chyba ze ma duze problemy ze skórą :cool3: Quote
agaga21 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ja z natury jestem OKROPNIE NIECIERPLIWA a przez to czekanie chyba osiwieję!!!bardzo,bardzo mocno chciałabym zeby los tego psiaczka się zmienił i cały dzień o tym myślę!ale poczekam ile będzie trzeba, byle by na dobre wieści!:cool3: Quote
Paola06 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Super wieści:multi::multi::multi: Agnieszko-to naprawde wspaniale że dajesz szanse białasowi-trzymam kciuki zeby sie udało:thumbs: Białas napewno wyjdzie przy odpowiedniej diecie z alergii-sama wiesz:) Quote
ab-agnieszka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No wiec tak. Mialam strasznie ciezki dzien. Oskar syn Kasi znowu dzisiaj narozrabial w szkole jutro Kaska musi znowu sie tam wstawic. Rozmawialam z nim chwile i wytlumaczylam mu naczym polega Dom Tymczasowy. Oskar nie wiedzial ze nakrecam Kasie na Bialasa i wiecie co on mi dzisiaj powiedzial!!! DLACZEGO MI NIE POWIEDZIALAS ZUPELNIE INACZEJ BYM SIE ZACHOWAL DZISIAJ W SZKOLE!!! On mial do mnie pretensje.:evil_lol:Powiedzialam mu ze jesli nie zmieni swojego zachowania pies bedzie musial wrocic do schronu i bedzie cierpial a on okaze sie nieodpowiedzialnym dzieciakiem itp. Troche ostro. Kasia prosila mnie zeby dac jej czas do jutra rana jak wroci ze szkoly. Mnie jutro nie bedzie caly dzien na internecie wiec wysle Cioteczce Maciaszkowej smska zebyscie nie musialy czekac do poznego wieczora az ja wroce. Quote
ab-agnieszka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Tosia czy jest mozliwosc przyjechania po niego w niedziele:lol: Bo tak musze sobie jakos to zaplanowac bo jestem bardzo dobrej mysli. Quote
agaga21 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ojjjj...żeby się tylko nie okazało ze mały tak narozrabiał ze za karę psa nie będzie.... ale dalej trzymam kciuki!!! musi się udać! Quote
_Tosia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 ab-agnieszka napisał(a):Tosia czy jest mozliwosc przyjechania po niego w niedziele:lol: Bo tak musze sobie jakos to zaplanowac bo jestem bardzo dobrej mysli. ale tempo!! super!! ja mam pracujacy weekend (w niedziele bede 10-21 w pracy), ale uprzedze, ze bylabys po niego. juz sie nie moge doczekac wiesci!!!!! Quote
ab-agnieszka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zelazo trzeba kuc puki jest gorace:lol::loveu: Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 no to ja trzymam kciuki zeby młody był grzeczny, bo jak nie to ciotki do niego pojadą :mad: :evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Spieszę donieść, że na razie żadnego smsika nie dostałam :eviltong:. Sama czekam z niecierpliwością, a kciuki wciąż zaciśnięte! Quote
agaga21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Agnieszka pewnie jeszcze "pracuje" nad decyzją Kasi...trzymam kciuki. Quote
ab-agnieszka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nie pracuje nad jej decyzja stwierdzilam ze potrzymam Was w niepewnosci. Tosia to my przyjedziemy po malucha w niedziele:multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 oj ty, niedobra!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts