Charly Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mają szczęście psiurki. wystarczy popatrzec na ich nową panią i wszytko jest jasne:) Quote
Bjuta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wyglądają rewelacyjnie! Pani wspaniała (i tyle książek w tle...)! Ale jak kwestia kocia? Quote
Hania&Andrzej Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [COLOR=black][FONT=Verdana]Trzymanie kciukow wskazane, Isadora7 ma rację, pierwszy miesiąc jest najważniejszy. Z poprzednich zdjęć widać, że psiaki trafily do cudownego, ciepłego domku, a ich Pani jest również i cudowna i ciepła... To musi sie udać, [B][FONT=Verdana]musi, musi, musi[/FONT][/B].... Niech ktoś tam na górze im wytłumaczy, że koty są kochane, a w domu nie opłaca się rozrabiać...[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Kilka zdjęć z początku ich drogi...[/FONT][/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] ostatnie spojrzenie na schronisko [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/4403/resizeofreexposureofimgvg5.jpg[/IMG] i już w klinice [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/16/resizeofimgp0285ow9.jpg[/IMG] gdzie Norka wolała przeczekać w kąciku... [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/8780/resizeofimgp0284pz1.jpg[/IMG] A Dwójeczkę odwoził do domku Betlej, o życie którego BwP walczyła miesiąc temu [IMG]http://img15.imageshack.us/img15/1084/resizeofdscf0009vo0.jpg[/IMG] Aisha, :buzi: Quote
Isadora7 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A jakie kokieteryjne bandamki mają i piękne czerwone "uprzęże". Czekamy już tylko na dobre wieści i bardzo w to wierzę (a kciuki zaciśnięte). Dzieciaki to dla was ważne bądźcie grzeczne a kociak to tez fajny futrzak. Quote
rotek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wow...az nie wierzyłam jak dostałam pw szok:crazyeye: wielkie dzieki kazdemu kto przyczynił się do adopcji ichi i norki:loveu: Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jejku aż ciężko było powstrzymać łzy radości tak bardzo się cieszę :multi: A wątek w dziale już w domu? Quote
Maupa4 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='AdaK'] A wątek w dziale już w domu?[/quote] [B][COLOR=green]Pewnie, że TAK ... :lol:[/COLOR][/B] Quote
_ogonek_ Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jeszcze raz wyrażę moją radochę :multi::multi: Quote
majqa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Haniu, dziękuję, że pamiętałaś o mnie i dałaś znać! :loveu: Jestem w niezłym szoku, klucha w gardle i radocha!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
MagdaH Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Miesiac moze nie wystarczyć...pamietam, ze mój Biszkopt zaakceptował Marysie (kotkę) w ciagu 2-3 tygodni, ale Marysi zaakceptowanie psa zajęło ponad pół roku:eviltong:Teraz są jak stare dobre małzeństwo: jest i przyjaźń i wzajemne dogryzanie;) ...Biszkopt okazuje swoje uczucia Marysi i wzajemnie, ale bez nadmiernej wylewności:eviltong: Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ....Haniu dziekuje za wiesci...bardzo dobre juz sie nie martwie ze jemu zimno:shake: Quote
Bjuta Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czekamy na zdjęcia i wieści, ale już spokojnie :lol: Quote
Hania&Andrzej Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Aisha na forum BwP napisała: "Ichi to się okazal mamisynek i bez nowej mamy nigdzie się nie rusza i wszędzie za nią chodzi, a jak go czasem zamyka w pokoju /żeby koty wypuścić/, to straszliwie płacze. Pociesza się wyłącznie na łóżku swojej pani kiedy kotłuje poduszki, zdecydowanie jednak woli leżeć w jej towarzystwie, najlepiej na nogach. Norka, jako typowy schroniskowiec pilnuje swojego posłanka, oczywiście przyjdzie do pańci na pieszczoty, które kocha, ale zaraz potem wraca pilnować legowiska, cóż jest to jedyna w jej życiu rzecz, której może dotknąć i którą ma naprawdę" A dzisiaj wyszedł marcowy Mój Pies, a w nim duży artykuł o niewidomch psach - jest tam również ramka adopcjna ze zdjęciem i historią Ichiego i Norki. No, ale one jiż mają domek, i to jaki.... :lol: :lol: :lol: Quote
Doda_ Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 czy psy maja DOMEK??????? obie w jednym domku????? kurcze ale superrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Charly Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Biedna Norka- tzn. teraz juz szczesliwa ,ale myśle o tym posłanku. To strasznie wazne dlatakiego psa schroniskowego. leże na posłanku, w budzie, czy leżę na betonie:-( Ichi zakochany w Pańci:loveu::loveu::multi: ten marcowy numer mojego psa jakis taki szczęsliwy jest. Norka i Ichy w nowym domu i nasza kaukazka Masza tez:lol: Quote
Isadora7 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Hania&Andrzej']Aisha na forum BwP napisała: "Ichi to się okazal mamisynek i bez nowej mamy nigdzie się nie rusza i wszędzie za nią chodzi, a jak go czasem zamyka w pokoju /żeby koty wypuścić/, to straszliwie płacze. Pociesza się wyłącznie na łóżku swojej pani kiedy kotłuje poduszki, zdecydowanie jednak woli leżeć w jej towarzystwie, najlepiej na nogach. Norka, jako typowy schroniskowiec pilnuje swojego posłanka, oczywiście przyjdzie do pańci na pieszczoty, które kocha, ale zaraz potem wraca pilnować legowiska, cóż jest to jedyna w jej życiu rzecz, której może dotknąć i którą ma naprawdę" A dzisiaj wyszedł marcowy Mój Pies, a w nim duży artykuł o niewidomch psach - jest tam również ramka adopcjna ze zdjęciem i historią Ichiego i Norki. No, ale one jiż mają domek, i to jaki.... :lol: :lol: :lol:[/quote] [B]Kluchy w gardle mam i w oczach łzy jak to czytam. A Ichi achowuje saie jak typowy boksio. :) Tak sie cieszę że maja domek.[/B] Quote
Bjuta Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Doda_']czy psy maja DOMEK??????? obie w jednym domku????? kurcze ale superrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:[/quote] Cuda, prawda?! :loveu: Quote
Hania&Andrzej Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Jest dobrze. :lol: Relacje z kotami malutkimi kroczkami zmierzają w odpowiednim kierunku. Koty juz nie na szafach, ale na parapetach, Norka czasami próbuje je gonić, a Ichi podąza za nią, no bo skoro ona coś zaczyna to warto jej pomóc... Ichi powoli uczy się zachowań swojej Pani, pierwszych komend, sygnałów slownych; wyczuwa moment szykowania się na spacer. A Norka goni rozświergocone stadka wróbli, obszczekuje psy sąsiadow i czasem nawet Ichi przychodzi jej w sukurs. Jest dobrze :lol: Quote
Isadora7 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Hania&Andrzej']Jest dobrze. :lol: Relacje z kotami malutkimi kroczkami zmierzają w odpowiednim kierunku. Koty juz nie na szafach, ale na parapetach, Norka czasami próbuje je gonić, a Ichi podąza za nią, no bo skoro ona coś zaczyna to warto jej pomóc... Ichi powoli uczy się zachowań swojej Pani, pierwszych komend, sygnałów slownych; wyczuwa moment szykowania się na spacer. A Norka goni rozświergocone stadka wróbli, obszczekuje psy sąsiadow i czasem nawet Ichi przychodzi jej w sukurs. Jest dobrze :lol:[/quote] [B]O mateńko Haniu jakie cudne wzruszające wieści. :):):)[/B] Quote
Bjuta Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Można się tu odstresować po łażeniu na dogo. Wielkie pozdrowienia dla tego dobrego domu! Quote
Recommended Posts