TYGRYS-ica. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 jak wyglada obecnie sytuacja psiaków?? Quote
Charly Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 ech -myslalam ze ta gazeta cos da. a one nadal same:shake: Quote
Hania&Andrzej Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 One mają siebie, a to bardzo dużo :lol: I wierzę głęboko, że znajdą Swojego Człowieka, on tylko jeszcze o nich nie wie... [CENTER][SIZE=3][COLOR=darkgreen][B]Ichi, Noreczko - skarby kochane - tego wam życzę w nadchodzącym Nowym Roku. A wszystkim, którym los tej Dwójeczki nie jest obojętny, życzę pogodnych i uśmiechniętych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego 2009 Roku !!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][IMG]http://img56.imageshack.us/img56/9185/choinkahn2.gif[/IMG][/CENTER] Quote
giselle4 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ...ŚLICZNA PARKO,WIĘCEJ SZCZĘŚCIA W NOWYM ROKU:evil_lol: Haniu,napisz do arjuni niech uszyje dla Ichiego kubraczek:oops: nie będzie jemu tak zimno. Quote
Isadora7 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ślicznoty co tu jeszcze wymyśleć :( po Świętach wznowie wam allegro: [IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1959/84pgxi5.png[/IMG] Quote
Doda_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 isadora moglabys banerek podlinkowac? :oops: ja osiolek, nie umiem :oops: Zycze wam weeesolych swiat i szczesliwego NOWEGO ROKU 2009 !! Psiaki, Wam tez tego zycze i jeszcze, macie znalezc DOMEK w NOWYM ROKU!!! Quote
giselle4 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ...Co tutaj tak cicho:mad: one dalej potrzebują pomocy:-(:-( Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='giselle4']...Co tutaj tak cicho:mad: one dalej potrzebują pomocy:-(:-([/quote] OMG widzę ze nadal nic, postaram sie w weekend odświeżyć im allegro, takie kochane psiaki. Doda podlinkowany banerek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/niewidomy-bokser-owaty-ichi-jego-przewodniczka-113344/"][IMG]http://img530.imageshack.us/img530/1959/84pgxi5.png[/IMG][/URL] :p Quote
Doda_ Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Isadora, dzięki wielkie :loveu: Już wklejam do podpisu. Psiaki, hop po domek! Quote
MagdaH Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 OMG :crazyeye: taka pogoda, a oni ciągle bez ludzia i domku:shake: Quote
ryu_o Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Mogę jakoś pomóc tej parze?? Na razie nie ma szans na dom u mnie :placz: ale kto wie... może za pół- rok coś się zmieni... Może potrzebne są pieniądze albo coś innego?? Quote
TYGRYS-ica. Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='ryu_o']Mogę jakoś pomóc tej parze?? Na razie nie ma szans na dom u mnie :placz: ale kto wie... może za pół- rok coś się zmieni... Może potrzebne są pieniądze albo coś innego??[/quote] z tego co wiem to chyba najbardziej psiakom potrzebny jest domek :roll: Quote
ryu_o Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wiem, że jest im potrzebny dom ale teraz jak już napisałam nie mogę im tego dać dla tego pytam czy chociaż coś innego mogę zrobić Quote
OLUTKA55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 po domek koniecznie z ogrodkiem:multi::multi: Quote
ryu_o Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [quote name='OLUTKA55']po domek koniecznie z ogrodkiem:multi::multi:[/quote] Czemu koniecznie z ogródkiem??:???: A nie wystarczy domek dla dwojga z mnóstwem miłości, ciepła i cierpliwości?? :cool3: Quote
Hania&Andrzej Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Hej psiaczki :lol: :lol:. Zima troche odpuścila i przynajmniej mróz wam nie doskwiera... Taaak, domek z ogrodkiem to rzecz idealna, tym bardziej ze Norka jest od szczeniaka w schronie i początki z czystością mogą być trochę uciążliwe, chociaż.... psy tak szybko się uczą :lol:. Ale ryu_o ma rację, miłość, ciepło i cierpliwość - wszystko zależy od człowieka który chciałby je przygarnąć i pokochać. Jak zabrałam Dwójeczkę na spacer, to trzeba było uważać na Ichiego; ciągnął na smyczy tam gdzie węch go niósł i walił łbem o napotkane przeszkody. Natomiast na dużym wybiegu, wspólnym dla wielu kojcy, zachowywal się pewnie, tak jak widzący pies, to byl dla niego znajomy teren, poznany węchem co do centymetra. I tak samo byloby w mieszkaniu, dużym czy malym. Tak samo w domu z ogrodem. No tak, rozmarzyłam się... Jakiś czas temu, znalazł swój dom stary, niewidomy Hektor, prawie-że-bokser, wzięty pod skrzydła fundacji-Boksery w Potrzebie. Na forum, w dziale psów które znalazły dom, można prześledzić jaką pogodną starość ma ten niewidomy psiak :lol: Ichi, Norka, na pierwszą proszę :lol: Quote
giselle4 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ...Ja nie trace nadziei znajda domek z miłością i serduszkiem i wszystki dobrym:multi::lol::loveu: Quote
Isadora7 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Wystawiłam tzrydniówkę na allegro. Kasy na wyróznienie nie mam, ale dzięki trzydniówce będą szybko "na górze". To polatam z nimi na takich trzydniówkach. Strasznie mi tej parki szkoda. [B][url=http://allegro.pl/show_item.php?item=542344856]Niewidomy bokser Ichi i jego przewodniczka Nora (542344856) - Aukcje internetowe Allegro[/url] :p [/B] Quote
Recommended Posts