Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hania&Andrzej napisał(a):
Przjechałam i od razu podnoszę... ;). Telefonów zero, a wejść na allegro faktycznie bardzo dużo. Ja myślę że nawet wielu ludzi wzrusza ich historia, bo ta przyjaźń wywołuje mimowolnie uśniech na twarzy... Może komuś Z ODPOWIEDNIMI WARUNKAMI nie da zasnąć i.... ech...

Miałam takie historie wzruszające. Dlatego mogę powiedzieć że działało to tak że pierwsza edycja, czasem druga to było na zasadzie "Pani kochana pani sobie poczyta coś pięknego blablabla". To ma drugą stronę medalu, bije w licznik. Wytłumaczę jak najprościej - pewne słowa sa kluczowymi. Następna edycja będzie się już łatwiej znajdywała. I będzie duzo ludzi, a psiaki coraz wyżej. Az trafią na swojego. Bo jak sa gdzieś na dole z mała ilością wejśc to ten Ich Ludź który gdzieś tam jest nie może się "dokopać" do nich. Najczęscie w tego typu hisotiach w 3-4 edycji znajdywały domki. Baa nawet byo w czym niejednokrotnie wybierać.

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisała:

Miałam takie historie wzruszające. Dlatego mogę powiedzieć że działało to tak że pierwsza edycja, czasem druga to było na zasadzie "Pani kochana pani sobie poczyta coś pięknego blablabla". To ma drugą stronę medalu, bije w licznik. Wytłumaczę jak najprościej - pewne słowa sa kluczowymi. Następna edycja będzie się już łatwiej znajdywała. I będzie duzo ludzi, a psiaki coraz wyżej. Az trafią na swojego.

:lol: Doooobra, więc zacznijm tydzień od tego optymistycznego cytatu :lol:. Muszą trafić na swojego !!! Skarby kochane - marsz na wybieg, pokazywać mi się.

Posted

Nareszcie udało mi się wstawić banerek Ichiego i Norki :lol:, jak na moje pseudozdolności to bardzo dużo...
Na nowe zdjęcia chyba czas już najwyższy, pozostało jeszcze kilka po wizcie...:lol:

co tam tak pięknie pachnie?

ciasteczka, Norka, oni mają psie ciasteczka!

co, już nie ma...?

Posted

od godziny mam stały dostęp do Internetu

przepraszam z góry ze to tak wszystko wyszło

jak tylko nadrobię sprawy zajme się gazetą
bo rozumiem ze to nadal nie ruszone?

Posted

no i poszło
ale nie wysłałam do tych gazet podanych przez majqe
justynavege probowała umiesci tam gwałconą loni i bez odpowiedzi

napisałam do przyjaciólki-zobaczymy co z tego będzie

Posted

...Ichi ,Norka juz do domku:crazyeye:
nikt nie chce takich cudownych przyjaciół?
Wszyscy w Polsce mają przesyt miłości i nikomu nie potrzebne dwie przytulanki?
Ludzie rozdajemy miłość i zdrowie za darmoche....tylko brac:calus:
w góre:multi:

Posted

Hopamy do domku, hopamy....takie słodkości :loveu::loveu: to powinny przebierać w propozycjach, a nie się rozglądać za pierwszym lepszym domkiem;) szkoda, że Dogomani którzy tu bywają mają już po trzy psy w każdym kącie, naręcza kotów i nie mogą Was zabrać:lol: sama już ledwo upycham moje pluszaki:p