Isadora7 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Hania&Andrzej napisał(a):Przjechałam i od razu podnoszę... ;). Telefonów zero, a wejść na allegro faktycznie bardzo dużo. Ja myślę że nawet wielu ludzi wzrusza ich historia, bo ta przyjaźń wywołuje mimowolnie uśniech na twarzy... Może komuś Z ODPOWIEDNIMI WARUNKAMI nie da zasnąć i.... ech... Miałam takie historie wzruszające. Dlatego mogę powiedzieć że działało to tak że pierwsza edycja, czasem druga to było na zasadzie "Pani kochana pani sobie poczyta coś pięknego blablabla". To ma drugą stronę medalu, bije w licznik. Wytłumaczę jak najprościej - pewne słowa sa kluczowymi. Następna edycja będzie się już łatwiej znajdywała. I będzie duzo ludzi, a psiaki coraz wyżej. Az trafią na swojego. Bo jak sa gdzieś na dole z mała ilością wejśc to ten Ich Ludź który gdzieś tam jest nie może się "dokopać" do nich. Najczęscie w tego typu hisotiach w 3-4 edycji znajdywały domki. Baa nawet byo w czym niejednokrotnie wybierać. Quote
Doda_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 podnosze !! piekna para.. piekna przyjazn... I ZNAJDA KOCHAJACY DOMEK!! Quote
Hania&Andrzej Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Isadora7 napisała: Miałam takie historie wzruszające. Dlatego mogę powiedzieć że działało to tak że pierwsza edycja, czasem druga to było na zasadzie "Pani kochana pani sobie poczyta coś pięknego blablabla". To ma drugą stronę medalu, bije w licznik. Wytłumaczę jak najprościej - pewne słowa sa kluczowymi. Następna edycja będzie się już łatwiej znajdywała. I będzie duzo ludzi, a psiaki coraz wyżej. Az trafią na swojego. :lol: Doooobra, więc zacznijm tydzień od tego optymistycznego cytatu :lol:. Muszą trafić na swojego !!! Skarby kochane - marsz na wybieg, pokazywać mi się. Quote
Isadora7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Przydałoby się jakieś zdjęcie fajne, nowe, dla zachęty - przybyło im obserwujących może któremuś drgnie serce. Quote
Hania&Andrzej Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Nareszcie udało mi się wstawić banerek Ichiego i Norki :lol:, jak na moje pseudozdolności to bardzo dużo... Na nowe zdjęcia chyba czas już najwyższy, pozostało jeszcze kilka po wizcie...:lol: co tam tak pięknie pachnie? ciasteczka, Norka, oni mają psie ciasteczka! co, już nie ma...? Quote
Hania&Andrzej Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 A jak łapkę dam, to jeszcze coś się skapnie? :lol: Quote
rotek_ Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 od godziny mam stały dostęp do Internetu przepraszam z góry ze to tak wszystko wyszło jak tylko nadrobię sprawy zajme się gazetą bo rozumiem ze to nadal nie ruszone? Quote
Isadora7 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak mi sie uda to jeszcze dzisiaj dostawię do aukcji. Najpierw zrobię pilne aukcje i ulotki, przez ten cholerny kolejny pad dogo mam do tyłu. Quote
Hania&Andrzej Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Witaj Rotek miło Ciebie znowu widzieć :lol:. Masz PW. A Ichi i Norka - wyyyyyciagam was znowu na pierwszą Quote
rotek_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 no i poszło ale nie wysłałam do tych gazet podanych przez majqe justynavege probowała umiesci tam gwałconą loni i bez odpowiedzi napisałam do przyjaciólki-zobaczymy co z tego będzie Quote
Hania&Andrzej Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Wspaniale.... Przepraszam za off-a, ale w tym samym schronisku co Ichi i Norka siedzi takie oto boksiowe cudo :placz: :placz: :placz:: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120649 Quote
Beata19 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Przepraszm...czy ktoś mógłby mi skleić zdjęcia psiaków w jedno (najlepiej te dwa z pirwszego postu i może jedno to jak sa razem) chciałbym wstawic na nk http://nasza-klasa.pl/profile/15784566 a nie mam miejsca zeby wstawiać osobno... Quote
Hania&Andrzej Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Paskudy kochane, marsz mi na pierwszą ;)... 1500 odwiedzin na allegro, a wy co, z klatki nie chce się wyść??? Sloneczko świeci - nosy wychylać i pokazywać mi się !!! :lol: :lol: :lol: Quote
Isadora7 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 No leniuchy prezentowac się, macie rekordowa ilość wejść, ma cie podglądaczy trzeba zachęcać, zachęcać. Tak sliczna z was para :) Quote
Hania&Andrzej Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Cześć psiaczki, pobuuuudka ! Quote
giselle4 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ...Ichi ,Norka juz do domku:crazyeye: nikt nie chce takich cudownych przyjaciół? Wszyscy w Polsce mają przesyt miłości i nikomu nie potrzebne dwie przytulanki? Ludzie rozdajemy miłość i zdrowie za darmoche....tylko brac:calus: w góre:multi: Quote
Hania&Andrzej Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 :scared::scared:Uuuuciekać na pierwszą!!! Quote
MagdaH Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Hopamy do domku, hopamy....takie słodkości :loveu::loveu: to powinny przebierać w propozycjach, a nie się rozglądać za pierwszym lepszym domkiem;) szkoda, że Dogomani którzy tu bywają mają już po trzy psy w każdym kącie, naręcza kotów i nie mogą Was zabrać:lol: sama już ledwo upycham moje pluszaki:p Quote
Recommended Posts