clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]OBY NIE!! :kciuki: Sajnox masz za zadanie zajechać do babeczki na wizyte poadopcyjną jak gdzieś niedaleko- ale po telef. rozmowie z Tobą wczoraj wierze że to DOBRY DOMEK!!!!! mówiłam że sie zakocha!!!:loveu::loveu: dziękuję kochana za wszystko:loveu: a żeby nie było za pieknie- dzisiejsza znajda: [/FONT]
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]nie przypomina wam to czegoś???? "ratuj szczeniaki z zamościa- śpią na betonie" :roll:[/FONT]
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='halbina']czy ona jest z resztą tych maluchów?... :roll: [FONT=Arial] brykała po schronie z nimi- bez klatki kennelowej nie ma innej opcji- nie ma gdzie jej w dzień dać :shake: na noz zostanie zamknięta do klatki do przewozu psów- razem iść nie mogą... mam nadzieje że stróz nie odpierdzieli numeru ..... ale ogólnie szczeniaki wsje do kupy :angryy:[/FONT]
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]:-( jaka sierotka ............ a o Jastrzębiu to już dawno mówiłyśmy .....Zamość ....tylko nikt tego nie zauważał ...przecież było tak pięknie ......:mad: [/FONT]
emilia2280 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 biedunienkie, nie na betonie a na cieplym kocyku powinny grzac cialka...
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='emilia2280']biedunienkie, nie na betonie a na cieplym kocyku powinny grzac cialka... [FONT=Arial]powinni... maja budke z kocykiem i leżanko i dywanik i ktoś wrzucił im bluze ... do prowizorycznego kojca zewnętrznego ale piranie sie wydostają i rozbiegają po schronie :niewiem: [/FONT]
Anka__ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 a no to moja bluza bo w tej budzie się nie zmieściły to rozłożyłam im bluze ale one sie na nia rzucily i gryzly potem leżały a ja zapomniałam ja wziąć ale co tam niepotrzebna mi była Kurde miałam dziś iść do schroniska ale rodzice uziemili mnie w domu bo mamy remont i musze im pomóc ale jutro juz chyba będę Mamy nowego pieska??
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Anka__']a no to moja bluza bo w tej budzie się nie zmieściły to rozłożyłam im bluze ale one sie na nia rzucily i gryzly potem leżały a ja zapomniałam ja wziąć ale co tam niepotrzebna mi była Kurde miałam dziś iść do schroniska ale rodzice uziemili mnie w domu bo mamy remont i musze im pomóc ale jutro juz chyba będę Mamy nowego pieska?? [FONT=Arial]tak mamy szczeniora i ... setera irlandzkiego mam nadzieje że sie zgubił... :roll: bo pięęękny ... nie mam fotek:oops::oops:[/FONT]
Anka__ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Są zadbane?? Widze że szykuje sie kompanko tego pieska co w piątek strzygliście Będziesz jutro w schronie?? Pytanie byla ta dziewczyna ta klaudia co nagadała że miala tą hodowle??
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Anka__']Są zadbane?? Widze że szykuje sie kompanko tego pieska co w piątek strzygliście [FONT=Arial]jest fota szczeniaka :roll: szykuje sie kompanko:cool1: [/FONT] Będziesz jutro w schronie?? [FONT=Arial]Magdy nie bedzie :shake:[/FONT] Pytanie byla ta dziewczyna ta klaudia co nagadała że miala tą hodowle?? [FONT=Arial] nie była :roll:[/FONT]
Anka__ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 w poniedziałek kompanie?? Niewiem najpierw laska pyta się itd a potem totalnie to olewa ale ja wiedziałam że tak będzie
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [FONT=Arial]nie miałam dogo .... a Aluchna już odpowiedziała... Ania spójrz na szczeniora ... czy on wygląda na zadbanego?? on z tydzien nie jadł :roll::roll:[/FONT]
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='emilia2280']biedunienkie, nie na betonie a na cieplym kocyku powinny grzac cialka... [FONT=Arial]ano powinne .... :-([/FONT]
Anka__ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 aaa....bo ja niepatrzałam na wasze posty wcześniejsze i niewidzialam tych fotke ...no to faktycznie nie jest zadbany ten szczenial ale tego setera nie ma tam fotki więc niewiem
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Anka__']aaa....bo ja niepatrzałam na wasze posty wcześniejsze i niewidzialam tych fotke ...no to faktycznie nie jest zadbany ten szczenial ale tego setera nie ma tam fotki więc niewiem [FONT=Arial]rano był zadbany.. tera jak wlazł do zasyfiałego schronu to pewniejuż nie :roll: koniec offa to wątek szczeniorów setera ogłosze w poniedz. jak jeszcze bedzie :roll::roll:[/FONT]
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Sajnox']Piękna a co z bratem czekolady jak sie czuje [FONT=Arial] chyba dobrze.... nie ma żadnych objawów .... leży sobie troszke bryka, ale on zawsze taki spokojniutki był.... [/FONT]
BBeta Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Na razie niestety bez zmian, leży i nie chce jeść :-(
clockwork Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='BBeta']Na razie niestety bez zmian, leży i nie chce jeść :-( [FONT=Arial] bosheee..:placz:.. ale co wetka??? kiedy wykluczy najgorsze?? bosh... przecież te drobinki w schronie nie miałyby szans :-(:-([/FONT]
MARCHEWA Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Ogłoszenie zagłodzonej suni; http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1506156_tragedia_3_miesiecznej_suni.html http://www.allegro.pl/show_item.php?item=399564719
Torzysława Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Dlaczego wczesniej nie znalazłam tego wątku:-( Dlaczego mieszkam tak daleko- Warszawa.:-( Dlaczego jest to wręcz nie mozliwe by choć na tymczas wziąc choć jednego psiaka!:-(:-( Przesliczny jest ten piesek czekoladowy bez ogonka!!:loveu::loveu::loveu: Czemu jeszcze nie znalazły domków...:shake:
Recommended Posts