terra Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Śliczny jest Buźka:loveu: Kto pokocha i przygarnie słodziaka? Quote
Nikki Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 na allegro odwiedziło Buźkę 240, nikt nie napisał, ale może dzwonił do schroniska, nie wiem. Nikt nie obserwuje :-( Quote
Nikki Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 mam taką malutką prośbę :oops: czy umiałby / mógłby ktoś napisać jakiś fajny tekst do wstawienia na allegro, taki chwytający za serce? :loveu:odnośnie Buźki, rzecz jasna Quote
terra Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja nie jestem mocna w pisaniu ckliwych tekstów:oops:, więc nie pomogę. A z aukcjami tak jest, nawet mają obserwatorów i nic. W poprzedniej edycji biło-burego kotka oglądnęło ok. 1200 osób, a kociak dalej siedzi w schronisku:-( Trzeba się uzbroić w cierpliwość, a na pewno znajdzie się dom Buźki. Quote
Nikki Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Wiadomo coś na temat przeniesienia Buźki do zadaszonego boksu? Quote
terra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Buźka szuka swojego miejsca na ziemi...:multi: Quote
izolek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ludzie się boją brać ze schroniska zwierzęta. Zwłaszcza te dorosłe po przejściach, nie wspominając już o chorych. Mnie aż serce zabolało jak zobaczyłam tego Buźkę. Ma przeraźliwy wyraz twarzy na Twoim banerze Nikki. Dlaczego Ty go nie możesz wziąć? Quote
Nikki Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 przecież nie mogę wziąć całego schroniska, gdy wezmę tego, będzie kolejny i tak dalej. Oczywiście gdybym mogła wzięłabym Buźkę, ale nie mam czasu na drugiego psa. Z każdym trzeba się codziennie pobawić, wyprowadzić kilka razy na spacer, każdemu z osobna poświęcać czas, a po drugie mój obecny pies nie toleruje innych zwierząt:-( Quote
Nikki Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Zapraszam na bazarek, zbieram na sterylizację suczek z Mielca http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-po-5-zl-na-sterlizacje-suczek-z-mieleckiego-schroniska-do-7-12-a-125672/ Quote
irysek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 co u buzki? tak sobie mysle, slepy i gluchy dziadzio Tobik z mielca znalazl dom, to dlaczego mlody i tylko gluchy buzka mialby nie znalezc :lol: Quote
Ulka18 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Buzka na pewno znajdzie dom, bedziemy szukac gdzie sie da. Ostatnio staruszek Josef bez oczka pojechal do domu, jego zdjecia na watku mieleckim glownym. Quote
Nikki Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 irysek napisał(a):co u buzki? tak sobie mysle, slepy i gluchy dziadzio Tobik z mielca znalazl dom, to dlaczego mlody i tylko gluchy buzka mialby nie znalezc :lol: Buźka nie jest głuchy tylko niewidomy ;) Quote
Recommended Posts