Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podskakuj Buźka do góry, Twoje allegro się skończyło, ale nie przejmuj się, Twoja wirtualna pańcia się tym zajmie ;) wystawię Ci niedługo nowe allegro

Posted

Filipki napisał(a):
Buźka jest wspaniałym psem. Dopiero teraz znalazłam jego wątek i bardzo się cieszę, że ma wirtualną opiekunkę. A czy z tą zaćmą nic nie da się zrobić?

Buzka moglby jechac do Krakowa/Lublina na badanie wzroku.
Ew26 wplacila pieniadze na konto schroniska, tylko na razie kierownik nie ma czym jezdzic po ostatniej awarii na trasie do Lodzi, gdy jechal z Puma, Barym, ratlereczka i Korunia :shake:

Posted

Kiedy pierwszy raz ponad rok może 2 lata temu przeglądałam galerię kilka psiaków szczególnie utkwiło mi w pamięci, Buźka też. Bardzo interesuję się jego losem i życzę dobrego domku.

• 3 weeks later...
Posted

Tylko ogłoszenia mogą pomóc Buźce w znalezieniu domu. W schronisku jest tyle pięknych psów, kto zwróci uwagę na niewidomego kundelka :shake:
Ludzie bardzo wybrzydzają, Buźka musi trafić do jakiegoś dobrego człowieka.

Posted

Bardzo trudno jest takiego znaleźć, pełno ogłoszeń o pieskach - szczeniakach, zdrowych, czasem nawet rasowych, no ale szukamy domku, pewnie, że tak,