Reno2001 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Buźka jest super. Na prawdę fajny psiaczek. Niech ktoś go pokocha. Proszę!!!! Quote
Charly Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 spasł Buzka tak nisko. Moze teraz go go zobaczy. Quote
Reno2001 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Buźka się przypomina. Choc nie widzi oczyma, sercem ogląda cały świat :p. Quote
Nikki Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 podskakuj Buźka do góry, Twoje allegro się skończyło, ale nie przejmuj się, Twoja wirtualna pańcia się tym zajmie ;) wystawię Ci niedługo nowe allegro Quote
Filipki Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Buźka jest wspaniałym psem. Dopiero teraz znalazłam jego wątek i bardzo się cieszę, że ma wirtualną opiekunkę. A czy z tą zaćmą nic nie da się zrobić? Quote
Ulka18 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Filipki napisał(a):Buźka jest wspaniałym psem. Dopiero teraz znalazłam jego wątek i bardzo się cieszę, że ma wirtualną opiekunkę. A czy z tą zaćmą nic nie da się zrobić? Buzka moglby jechac do Krakowa/Lublina na badanie wzroku. Ew26 wplacila pieniadze na konto schroniska, tylko na razie kierownik nie ma czym jezdzic po ostatniej awarii na trasie do Lodzi, gdy jechal z Puma, Barym, ratlereczka i Korunia :shake: Quote
Nikki Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Buźka ma ponowioną aukcję allegro, było u niego już 12 osób Quote
Filipki Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kiedy pierwszy raz ponad rok może 2 lata temu przeglądałam galerię kilka psiaków szczególnie utkwiło mi w pamięci, Buźka też. Bardzo interesuję się jego losem i życzę dobrego domku. Quote
Nikki Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Buźka jest wyjątkowy. Ma piękny kolor sierści Quote
Nikki Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Nikt Cię nie odwiedził :( Allegro sie skończyło, będę mieć więcej czasu poogłaszam go, wyślę ogłoszenie do gazety Mój Pies Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tylko ogłoszenia mogą pomóc Buźce w znalezieniu domu. W schronisku jest tyle pięknych psów, kto zwróci uwagę na niewidomego kundelka :shake: Ludzie bardzo wybrzydzają, Buźka musi trafić do jakiegoś dobrego człowieka. Quote
Nikki Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bardzo trudno jest takiego znaleźć, pełno ogłoszeń o pieskach - szczeniakach, zdrowych, czasem nawet rasowych, no ale szukamy domku, pewnie, że tak, Quote
Beata19 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 czy można skleić pare zdjęć suni w jedno..???chciałbym wstawić na nk Quote
Recommended Posts