Benia-b Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Bila napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Benia, może właśnie tylko ekologiczne rzeczy im smakują, wiadomo samo zdrowie:cool3:. Cfffaniary Jak dziewczyny wiedza co dobre-znaczy krem nie zaszkodzi:multi:.. To ja juz ide spokojnie pokimac, bo jutro z rańca ...te pudełka ..i zbieranie..:evil_lol: Quote
gameta Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Benia-b napisał(a):aaaa i jeszcze dwa schody-naturalne drewniane, i zydelki drewniane i uchwytów komodowych sztuk sześć...drewnianych.:evil_lol: Wiesz co, to ten krem jak wyjdzie, to będzie jak peeling :evil_lol: Tylko, żeby drzazgi się nie wbijały:roll: Quote
Viris Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Oj długo mnie tu nie było a tu takie śmiechy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Benia-b Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 gameta napisał(a):Wiesz co, to ten krem jak wyjdzie, to będzie jak peeling :evil_lol: Tylko, żeby drzazgi się nie wbijały:roll: Nie ma szans na wbicie drzazg-bo wszystkie się wbijają...w moje stopy:mad:.. Bulwinki mądre dziewczynki:evil_lol:-rozparcelowują tylko chcąc naturalność zniszczyć i w plastikowy worek dom zapakować:cool1: Nie wiem jak Maupa to robi-u niej takie cudne ławy drewniane-w całości.. Quote
gameta Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Benia-b napisał(a): Nie wiem jak Maupa to robi-u niej takie cudne ławy drewniane-w całości.. Ja się domyślam - wystawia tylko do zdjęć i dla gości :evil_lol: Quote
Benia-b Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='gameta']Ja się domyślam - wystawia tylko do zdjęć i dla gości :evil_lol: O żesz...pomysł doskonały:loveu:-tylko jak ja te schody do szafy wtrąbię-chyba ich ze dwadzieścia:placz: Viris-tu tragedia-pomoc potrzebna-wsparcie żałobne-ekologia....recycling zrobimy:evil_lol: Quote
gameta Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Benia-b']O żesz...pomysł doskonały:loveu:-tylko jak ja te schody do szafy wtrąbię-chyba ich ze dwadzieścia:placz: Viris-tu tragedia-pomoc potrzebna-wsparcie żałobne-ekologia....recycling zrobimy:evil_lol: Schody - proste! Bierzesz dużo folii scretch (może być od Jana niezbędnego) i owijasz - przecież nieekologicznego nie ruszą! Viris - my tu poważne dramaty omawiamy :evil_lol: Quote
Benia-b Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 gameta napisał(a):Schody - proste! Bierzesz dużo folii scretch (może być od Jana niezbędnego) i owijasz - przecież nieekologicznego nie ruszą! Viris - my tu poważne dramaty omawiamy :evil_lol: Matko....toz ja do wielkanocy nie zdążę z tym pakowaniem-wymyśliłam bezpracowo i skutecznie :evil_lol: Moja druga połowa mimo moich protestów-obdarowuje mnie co rok na Gwiazdke parfiumami:evil_lol:-i ja po kilka kropel na każdy schodek zapodaje-są naprawde zabójcze-bulwy nie ruszają:evil_lol:-tylko w ilości małej-na wszystkie drewniane rzeczy nie wystarcza:shake:-trzeba do następnej Gwiazdki poczekać:evil_lol: Quote
Viris Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 No dobra koniec żartów, pełna powaga. Menrzuś trzymam kciuki. Quote
Bila Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Benia, a TZ wie, co robisz z prezentami od niego?:evil_lol: Quote
Bila Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Benia-b napisał(a): Biegunki nie ma:multi::multi: Dziewczyny odmłodzone-krem strawiony:mad:-odzysku kremowego nie bedzie:placz: koopa normalna... Tak myślałam, że nie będzie "szybkiej kupy":evil_lol:. Mój Bilbo nawet jak zjadł pół kilo ramy (słynnej margarynki), to bardziej go brzuch bolał. Fontanna była słuszna, ale jednorazowa. Dziewczyny odmłodzone, wypachnione, nakremowane mogą działać dalej:evil_lol:. Benia myślisz, że TZ wie, że perfumy schodom na Gwiazdkę kupuje?:evil_lol::cool3: Quote
Benia-b Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bila napisał(a):Benia, a TZ wie, co robisz z prezentami od niego?:evil_lol: Nie określił CO/KTO ma "pachnieć":shake::evil_lol: Biegunki nie ma:multi::multi: Dziewczyny odmłodzone-krem strawiony:mad:-odzysku kremowego nie bedzie:placz: koopa normalna... Quote
Benia-b Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bila napisał(a):Tak myślałam, że nie będzie "szybkiej kupy":evil_lol:. Mój Bilbo nawet jak zjadł pół kilo ramy (słynnej margarynki), to bardziej go brzuch bolał. Fontanna była słuszna, ale jednorazowa. Dziewczyny odmłodzone, wypachnione, nakremowane mogą działać dalej:evil_lol:. Benia myślisz, że TZ wie, że perfumy schodom na Gwiazdkę kupuje?:evil_lol::cool3: Kurczę-ale jak margarynka zdrowa, to nie miało prawa nic piesowi być-przeciez reklama nie kłamie:evil_lol:-teraz to on ma serce jak dzwon:loveu: Kobieta podobno ma tajemniczą być:smokin:-to ja jestem:evil_lol: i w sekrecie trzymam to co z parfiumami robię-po co mam faceta dołowac, że gustu zapachowego nie ma:roll: Quote
Viris Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jakiiiii on CHŁOPAK duży!!!!! Pamiętam małą kluskę wiercącą się w samochodzie nie tak dawno, a teraz dorosły facet :loveu::loveu::loveu: Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 netti zdjęcia genialne :) ładnie grubasowi w kubraczku :evil_lol: Quote
netti1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Viris-teraz też jest kluska tylko większa-Magija skrzyczała mnie,że jest za gruby,a ja wcale nie widziałam tego...u mnie to przez żołądek do serca,muszę teraz trochę odchudzać...:( aby nie był grubasem Quote
agata-air Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Boże!!! On jest już dorosłym facetem :crazyeye::crazyeye: dla mnie moje to nadal maleństwa :oops: Quote
Benia-b Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='agata-air']Boże!!! On jest już dorosłym facetem :crazyeye::crazyeye: dla mnie moje to nadal maleństwa :oops: Bo w porównaniu z Portusiem to są maleństwa:evil_lol: Netti-Chłopak pierwsza klasa!! DUŻY, ale ja tam nadkilogramów nie widze....zima-trzeba zapasy robić:evil_lol: ..dwa dzieciaki na focie-wygladaja superowo:loveu: Śliczną masz córcię!!! Quote
netti1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wielkie dzięki:):)Magiji Gizmo jest szczupły,dla mnie chudy nawet,ma całkiem inną budowę,długie łapki,Porto jest mniejszy i bardziej krępy.Trochę się zmartwiłam że jest otyły,bo dla mnie to cały czas mała kuleczka ,i może trochę przesadziłam z kuchnią dla niego.Ale fakt,że zimą długich spacerów jest mało i tłuszczyku przybywa.trzeba ograniczyć łasuchowanie. Quote
netti1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 trochę się martwię jego łapkami bo są takie krzywe,dostaje witaminy,lekarz mówi,że łapy są prawidłowe.Dunia takich nie ma. Quote
Benia-b Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 netti1 napisał(a):trochę się martwię jego łapkami bo są takie krzywe,dostaje witaminy,lekarz mówi,że łapy są prawidłowe.Dunia takich nie ma. Widac na fotach francuza-czyli przednie łapki (końcówki łapek na dole)skierowane na zewnątrz-ale wystawiać się nie bedziecie:evil_lol:-sędzia nie zauwazy:evil_lol:. Jeśli wet nie widzi "miękkiej łapy"-znaczy stawowych wspomagaczy nie trzeba-ot taka jego uroda:loveu: Quote
agata-air Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 U Nas wczoraj była już druga zeskrobina bez nużeńca ;) Ile waży Portuś? Jaco waży 11,5kg i wbrew pozorą jest szczupły. Ineczka coś ok. 9kg Moje to maleństwa, dzieciaki.... ...Portek jest zdecydowanie pięknie rozwinięty, a moje? A moje to takie gluciki przy cycochu u mamusi jeszcze (tzn. wątpie, że to się zmieni:eviltong:) Quote
Recommended Posts