Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewusek']Beniu, kup jej Test of the Wild z rybami, tam wogolw nie ma zboz.
Karma rewelacyjna !

Właśnie tę jemy:razz:

Billa- Zorka na focie z Ptysiem:evil_lol:. Kalusia miała raczycho wycinane-całą jedną listwę sutkową..

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Benia-b']Właśnie tę jemy:razz:

Billa- Zorka na focie z Ptysiem:evil_lol:. Kalusia miała raczycho wycinane-całą jedną listwę sutkową..

Benia :angryy::mad::evil_lol:, dawaj Zorkę, a Kalunia jak się czuje?

Posted

Dam -jak tylko ich razem przyłapię:evil_lol:
Kalusia czuje sie świetnie mimo swojego wieku i dośc powaznego zabiegu (ma 13 lat). Wczoraj zdjęliśmy szwy-więc teraz już z górki;)

Posted

[quote name='Benia-b']Dam -jak tylko ich razem przyłapię:evil_lol:
Kalusia czuje sie świetnie mimo swojego wieku i dośc powaznego zabiegu (ma 13 lat). Wczoraj zdjęliśmy szwy-więc teraz już z górki;)
Trzymamy za nia mocno kciuki!!!!

a tutaj fotka pt. LEGOWISKO BULWY:) czyli jakie posłanie dla buldoga?
ludzkie!!!

PTYSIO AKROBATA!!!

Posted

Benia-b napisał(a):
..a ja już myślałam, że tylko moja mała nie sprząta:evil_lol:-a jak widze reszta też nijak się do roboty nie rwie:evil_lol:

...nijak do roboty to pryszcz!!! dzis stracilismy słuchawki do skeypa:placz:
kupuje jej jakies gryzaczki ,kostki dla juniora na zaąbki ale nie sluchawki lepsze,zabawki dla dzieci lepsze,dywannnnn:cool3: .....wszystko co nie do gryzienia jest naj :shake:

Posted

ja ostatnio zniszczeń mam mniej bo zostawiam wabiki.w pustą butelkę po napoju wrzucam parówkę, bardzo mocno zakręcam i robię szpilką kilka dziurek by wydostawał się zapach.długo się nad tą butelką znęca by wydobyć parówkę i na pierdoły czasu nie ma.
czy wasze psiaki też biegają w kółko bardzo szybko?mój robi okrążenia z ogromną prędkością ,kilka razy już nie wyrobił i przywalił w ścianę.

Posted

[quote name='MaxAlexisBF']...nijak do roboty to pryszcz!!! dzis stracilismy słuchawki do skeypa:placz:
kupuje jej jakies gryzaczki ,kostki dla juniora na zaąbki ale nie sluchawki lepsze,zabawki dla dzieci lepsze,dywannnnn:cool3: .....wszystko co nie do gryzienia jest naj :shake:

Słuchawki do skypa straciłam półtorej miesiąca temu-nie mam pojecia skąd wiedziała, że ma ciągnąc akurat za ten kabel(bo słuchawki na biurku leżały):mad:
Zabawki dzieciowe rozbebeszone-wnętrzności fruwają po całym domu:evil_lol:
Netii-wabik dobra rzecz-ale musiałabym bulwiszona zamknąc samego-inaczej starszaki rozpracowałyby butle..
Tak moja mała biega jak szalona w kółko- robi okrażenia stołu z prędkościa swiatła, na koniec slizgiem ładuje sie pod sofę(bo normalnie już nie wchodzi:evil_lol:) tam się uspokaja, wyczołguje i dawaj od poczatku..

Posted

Benia-b mam pytanie? Pisałaś wcześniej, że bulwka ma czerwone placki na skórze, a czy w tych miejscach ma sierść? U Elma pojawiły się problemy ze skórą, na łapce ma łysy, czerwony placek wet. mówi, że to może być grzybek, pobrał zeskrobinę i oddał do badania, narazie smarujemy maścią TRIDERM i czekamy na wyniki. Pisałaś, że twoja ma alergię, a mój wet nawet o to nie spytał, ani nic takiego nie sugerował.:sad:

Posted

Nie ma bąbli, tylko czerwone miejsca, takie łyse zaczerwienione placki. Wet mówi że mógł coś załapać od innego psiaka na spacerze, staramy sie chodzić na spacery do parku, ale żeby tam dotrzeć trzeba przejść przez zasr... trawniki.

Posted

A co do rozrabiania to: ściany wygryzione, listwy przy panelach, kojec swój i koleżanki bokserzycy również, taborety i krzesła po lekkiej stolarce ( oczywiście bulwikowymi ząbkami zrobione ), a zabawki dzieci, niech tylko spróbują wylądowac na podłodze to juz ich nie ma, kłaczory z pluszaków latają po całym domu.:placz:
Bieganie w kólko po całej chacie to norma, tylko u mnie od Elma świra dostaje też jego przyjaciółka i w domu najpierw przelatuje mały tajfunik, a potem nieco większy. :diabloti:

Posted

Witajcie
Elmo - ja wczoraj z tym samym problemem u Balbiny byłam u weta , to jest grzybica .
Dal preparat do pryskania co dwa dni, podobno to standard u atopików .

Posted

to ja mam chyba większe zniszczenia: listwy przy ścianach wraz ze ścianami zjedzone , ale skubana wygryza w tych miejscach za zasłoną żeby nie było widać , schody drewniane ze śladami zębów, zjedzona cala noga od fotela skórzanego oczywiście drewniana , stół w salonie obgryziony , dywan mojego synka do wymiany .
Teraz wpadłam na pomysl daje jej z kotłowni kawałek drewna i gryzie do woli , jak wchodze do domu to tylko miazga zostaje do posprzatania .
Biga tez jak nakręcona, a najbardziej lubi sie po schodach gonić i wbiegać miedzy nogi , co by nie było mi za łatwo .
Ostatnio robi skoki z sześciu schodów , pyskiem lądując na kaflach .

One tak chyba genetycznie mają wariactwo we krwi

Posted

My nie mamy grzyba-to sprawdzaliśmy u weta dokładnie-grzyb nie powoduje takich objawów, jakby na psie stado pcheł siedziało.(to tez sprawdziłam dokładnie-:evil_lol:zresztą psica wypsikana) Stosowałam wstepnie lecząc grzyba w uchu te same krople na skórę-gdyby to był grzyb pomogłoby-a tu nijak poprawy nie było. Najpierw były bąbelki jak po ugryzieniu komara na głowie na karczychu-obok mordusi..Tam gdzie nie dosięgła łapką bąbelki sa wyczuwalne, ale nie ma łysych placków. Tam gdzie dosięgła-czyli na łapach (tu zebiska do wygryzania)i na karczychu-wydrapała całą sierść... mamy piekne różowiutkie łyse placki ale bez jakichkolwiek oznak innej choroby. Skóra się nie łuszczy. Na mordeczce są strupki, bo rozdrapała bąble.
Po zmianie karmy-z dnia na dzien psica coraz mniej się drapie. Teraz juz nawet nie musze pilnowac-raz-może dwa razy dziennie -ale widze, że to odruch, nie swędzenie. Czekam teraz na "odrosty":evil_lol: sierściowe.