netti1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dunia ma ten krwiak od bardzo dawna i już to ucho nie wróci do normy Quote
lavinia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 YES, YES, YES !!!! o to chodziło ;-) dzięki Menrzuś - i kolejną czerwoną obróżkę widzę Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 lavinia napisał(a):YES, YES, YES !!!! o to chodziło ;-) dzięki Menrzuś - i kolejną czerwoną obróżkę widzę Co jakiś czas powklejam - nie chcę zdominować wątku :evil_lol: Obróżka, niestety juz jest za mała. Kombinowaliśmy z szelkami, ale skończyło się na innej obróżce. Quote
netti1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 u mnie szelki się nie sprawdziły bo: pierwsze maleńkie pękły jak naprężył klatę-były takie jakby zamszowe drugie od razu zostały nadgryzione na piersiach i zerwało się kółeczko teraz ma obróżkę i jest ok Quote
kasia_maja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Och... Gacek to taka mini Pumka! Teraz dopiero widzę jak wielkie jest podobieństwo... Ale słodziak... :lol: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 netti1 napisał(a):u mnie szelki się nie sprawdziły bo: pierwsze maleńkie pękły jak naprężył klatę-były takie jakby zamszowe drugie od razu zostały nadgryzione na piersiach i zerwało się kółeczko teraz ma obróżkę i jest ok My zrezygnowaliśmy z szelek, bo nienaturalnie chodził. Widać było, że mu przeszkadzają,a z obróżką jest wszystko OK....tylko jeszcze się drapie w nią - no, ale to jest kwestia przyzwyczajenia. kasia_maja napisał(a):Och... Gacek to taka mini Pumka! Teraz dopiero widzę jak wielkie jest podobieństwo... Ale słodziak... :lol: Słodziak :roflt:....chyba jak śpi. Moje boksery z foteli nie schodzą, bo chociaż tam są poza zasięgiem jego zębisk :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 wszedzie czerowne obróżki hahah :) śliczne to rodzienstwo :) Quote
joannaw Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Menrzuś dzięki za zdjęcia Gacusia.;) W końcu doczekałam się na fotki mojego tymaczasika na tym wątku. Do tej pory, trochę z zazdroscią patrzyłam jak inne szczeniaczki mają tu swoje zdjęcia, a moje nie. Myślę, że teraz nadrobisz zaległościi i będziesz pokazywał chłopaka też tutaj - czekam z nicierpliwością. P.S. Gacuś to cała Puma - jest śliczny. Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no własnie...zdjęcia musza byc tutaj....koniecznie... pozdrawiamy brata:) Quote
agata-air Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ponieważ bardzo mnie zabolały słowa lavini, że tylko mojej nesci na dogo nie ma poprawiłam się troszkę i dziś z jej ludzimi pojechaliśmy na działkę. Łącznie spotkało się 8 psów ;p nesca była przeszczęśliwa. Wygląda pięknie- nie jest za gruba, jest bardzo wysoka i ma....czerwoną obróżkę ;p jakoś z telefonu więc wybaczcie na rękach jest fee http://upload.miau.pl/3/121304.jpg w zabawie jest super http://www.wrzuta.pl/film/8QOX9Q88WU/maja Quote
lavinia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 to ja wklejam, niech wszyscy zobaczą jaka ładna :-) Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='joannaw']Menrzuś dzięki za zdjęcia Gacusia.;) W końcu doczekałam się na fotki mojego tymaczasika na tym wątku. Do tej pory, trochę z zazdroscią patrzyłam jak inne szczeniaczki mają tu swoje zdjęcia, a moje nie. Myślę, że teraz nadrobisz zaległościi i będziesz pokazywał chłopaka też tutaj - czekam z nicierpliwością. P.S. Gacuś to cała Puma - jest śliczny. No to trzeba było napisac, że żądasz Gacka fotek tutaj :p Dalej wspomnienia Pod opieką wujka Argona :lol: Zwiedzanie mieszkania z przewodnikiem :p Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Prasówka Sprawdzenie Argonowej michy Drugi dzień u nas - 6go lipca. Pierwsza demolka :lol: Drzemka na nogach Alfy :lol: Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja chce :placz: a nie moge :placz: tak duzo fot :loveu::placz: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Apbt_sól napisał(a):ja chce :placz: a nie moge :placz: tak duzo fot :loveu::placz: No to foć pieski....jak narazie to są tylko wybrane z dwóch pierwszych dni :evil_lol: Mówiłem, żeby nie było głosów, że za dużo :eviltong: Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Focić- mam tego jakieś 3000 GB;) A bulwiszonki z W-ch bedzie wiecej jak tylko Ewa sie ogranie :razz: chcialabym taka bulwe............ do mojego kramu...... dawaj more :razz: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Apbt_sól napisał(a):Focić- mam tego jakieś 3000 GB;) A bulwiszonki z W-ch bedzie wiecej jak tylko Ewa sie ogranie :razz: chcialabym taka bulwe............ do mojego kramu...... dawaj more :razz: 3000 GB???? :crazyeye:....to na co czekasz? :eviltong: More będzie rano......przecież to jest wątek 12-tu buldożerków, a nie tylko Gacka - więcej jest u mnie :p Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 nie bede tu offa walić moimi świniami :p to ja czekam a za da dni zawale fotami Dodi :razz: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Apbt_sól napisał(a):nie bede tu offa walić moimi świniami :p to ja czekam a za da dni zawale fotami Dodi :razz: A zawalaj - pozawalamy razem :evil_lol:....aż Lavinia nas przegoni :diabloti: Quote
Apbt_sól Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 jasio..... Sorańcza-szarańcza... Lee i nie bijcie za offa :( Quote
Recommended Posts