Inez de Villaro Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 To cud że przeżył!!!!Teraz musi być tylko lepiej!!! Quote
szajbus Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jaki on sie robi piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toficzku, teraz tylko domku brakuje Quote
rita60 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Slicznooki maluszku,na pewno jest gdzies ktos kto cie pokocha.... Quote
t_kasiek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 ma cos niesamowitego w tych oczetach :( :( :( Quote
bunia Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tofik nadal na urlopie :loveu: Zaaklimatyzował się świetnie. W sobotę kończy się kwarantanna po pierwszym szczepieniu. Tak,tak Tofik nie dostaje już żadnych leków. Po prostu już ich nie potrzebuje teraz tylko zajada ze smakiem Gammolen i .... Sami zobaczcie. Nareszcie zachowuje się jak radosny szczeniak. Nareszcie nie cierpi. Słodki jest jak cukierek,zresztą imię pasuje idealnie ,to cukierek Toffi :loveu: Ciocia Ciapuś umówiła się z nami na zdjęcia gdyż samej ciężko mi uchwycić tego rozkoszniaka w obiektywie. Na pocieszenie Fotka elfika przed wieczorną lekturą ;) Quote
anovip1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bunia dała szansę Tofisiowi i dokonała cudu :lol: A teraz potrzebny cud w postaci idealnego domku dla wspaniałego maleństwa !!! Kto pokocha Tofika i da mu najpiękniejszy domek? Quote
Kara. Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 I jeszcze mu romanse czyta do poduszki:cool3: Idealny kandydat dla kobiety;) Quote
Niewiasta_21 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bunia to cudotwórca :-) To juz teraz domek napewno się znajdzie dla przystojnego Toficzka. Trzeba zrobic ładne zdięcia i jazda z ogłoszeniami! Quote
madziorna Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 http://img247.imageshack.us/img247/6613/dsc00292xq3.jpg => Tofficzku! Ciotka Cię normalnie wyleczyła! :laola: Pięknie wyglądasz! :multi: Quote
kalcia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 100% sie zgadzam :D wyglada swietnie! :loveu: jak inny piesio niemal :) Quote
j3nny Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 to naprawde ten sam piesek? gratuluje wytrwalosci !!! duzo zdrowka piesku :multi: Quote
bunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Nareszcie mam internet w domu :multi::multi::multi: Mam kilka zdjęć sprzed tygodnia i jedno z ostatniej chwili,oczywiście Tofisia nie moje :eviltong: Te sprzed tygodnia Nareszcie mamy urlop Tofik na placu budowy Tofik w ogrodzie Tofik z jabłkiem Quote
bunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No cóż wyjściowo,to on jeszcze nie wygląda,ale czuje się za to wyśmienicie:evil_lol: Tofik w promieniach kuchennego słońca.. Tofiś w zabawie z Karolciem Tofiś spoglądający aktualnie ,co ta pańcia teraz robi? Quote
rita60 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Inez de Villaro napisał(a):brzucho to ma.........:) To samo chciałam powiedziec:evil_lol:widac,ze pieski u naszej Buni czuja sie swietnie,no ale wszystkich sie nie da przygarnac,wiec kochajacy domek dla Toficzka potrzebny... Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 komicznie wyglada taki brzucho i chude łapki:) Quote
anovip1 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 No i co ? Czy nikt nie chce cudownego maleństwa? Quote
szajbus Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Prosze, jaki piekniś i co?????? Nie ma chętnych???????? Quote
ewatonieja Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 nie widzialiśmy go zarośnietego niedługo bedziemy mieli okazję trzebaby zrobic kampanię reklamowa no gdzieś musi byc jego dom Quote
madziorna Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/1856/p8059139cu6.jpg => Ale on grubiutki :evil_lol: Cudo :loveu: Quote
bunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Angie :) napisał(a):piekne brzydkie kaczatko:evil_lol: Święta racja :evil_lol: Ale wygląd o niczym nie świadczy. Tofik ma wielkie serduszko. Jest najbardziej pogodnym i radosnym szczeniakiem jakiego znam. Uwielbia jeździć ze mną po domu trzymając sie ,w zależności od stroju, nogawki od spodni lub sukienki :loveu: Uwielbia się tulić brany na ręce i wtulać w moje ciut przydługie włosy w nocy. Jest po prostu kochany:lol: Już nie siusia w domu ani kupek w nocy nie robi . Psi ideał. Kto pokocha takie słodkie maleństwo? Dzisiaj piękna pogoda mam nadzieję,ze uda się kilka ładnych zdjęć Tofikowi zrobić. Quote
Gagasia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Podnoszę.... Nikt nie chce takiego ślicznego psiaka? Quote
bunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tofiś wieczorową porą. Może teraz ktoś się zakocha? Tofiś świetnie radzi sobie w stadzie dalmatyńczyków No i jak takiego szkraba nie kochać? Quote
Recommended Posts