Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rwpb']Wejdź w swój profil, potem edytuj sygnaturkę, skasuj wszystko i wklej to:

[HTML][/HTML]Powinno wyjść takie coś:

Pozdrawiamy białasków

Dziękuję :) Gotowe i działa :)

Posted

[quote name='rwpb']Wejdź w swój profil, potem edytuj sygnaturkę, skasuj wszystko i wklej to:

Pozdrawiamy białasków

Dziękuję :) Gotowe i działa :))

[quote name='Tengusia']poznam bialaski osobiscie :Cool!::sweetCyb::bigcool:

Nooooo :)

[quote name='bonsai_88']Jbk w takim razie może znowu uda nam się zobaczyć, tym razem pewnie ze Smokiem :).

Bardzo mi przykro z powodu wujka ['] :(

O, legendarny Smok będzie? Superowo :) Buziaczki Haniu i dziękuję :)

Posted

Pozdrawiamy białasków

[quote name='bonsai_88']Jbk w takim razie może znowu uda nam się zobaczyć, tym razem pewnie ze Smokiem :).

Posted

Pozdrawiamy białasków

Posted

Posłuchajcie, czy Wy też macie takie problemy z dogo? Weszłam tu rano, rezultat widać - trzy takie same posty, bo nie chciało opublikować, a potem się okazało, że jednak się opublikowało. Normalnie masakra. Każda stronka, każdy wątek, wszystko otwiera się po 10 minut, edytować postu wcale mi się nie udało, wejść do Waszych galerii nie mogę, bo dostaję informację, że "nie mam uprawnień do oglądania strony", nie mam cierpliwości, naprawdę, zwłaszcza teraz. Powiedzcie, doświadczacie tego samego? A może znacie jakiś sposób na to badziewie??

Posted

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200910/116724/406609/00000010.jpg

ale mały twardziell..;-) ze mu tak uchole z zimna nie opadły przeca taki golusienki ;-)

witaj kochana ;-)
tak.....jakby człowiek zył bezproblemowo to by sie miał za dobrze ...chyba z takiego założenia wychodzi ten ktoś kto steruje tym wiatrakiem życia ......
trzymaj sie złociutka....... wiem ze i tak żadne słowa nie sa w stanie ukoić żalu
..

Twoim bliskim

• buziam mocnooooooooo ;-)

ps........no dogo niestety cosik szwankujeeeee ..wrrrrrrrrrr...........

• Posted

[quote name='jbk']Posłuchajcie, czy Wy też macie takie problemy z dogo? Weszłam tu rano, rezultat widać - trzy takie same posty, bo nie chciało opublikować, a potem się okazało, że jednak się opublikowało. Normalnie masakra. Każda stronka, każdy wątek, wszystko otwiera się po 10 minut, edytować postu wcale mi się nie udało, wejść do Waszych galerii nie mogę, bo dostaję informację, że "nie mam uprawnień do oglądania strony", nie mam cierpliwości, naprawdę, zwłaszcza teraz. Powiedzcie, doświadczacie tego samego? A może znacie jakiś sposób na to badziewie??

dokładnie mamy to samo ;/

Posted

Tak, mam zamiar pojawić się z Legendarnym Smokiem ;). Niech się mały uczy, jak należy się przy psach zachowywać... i tak wszystkich zachwyca tym, że bez zgody nie podejdzie do psiaka i zawsze na początku wyciąga rączkę do obniuchania [podpatrywał mamusię ;)]

• 2 weeks later...