Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, że nie odpowiem na wszystko po kolei, mam stłuczony kciuk w prawej ręce, niewygodnie mi się pisze, bo musiałam go usztywnić. Spróbuję wrzucić fotki.

Posted

jbk napisał(a):
Wybaczcie, że nie odpowiem na wszystko po kolei, mam stłuczony kciuk w prawej ręce, niewygodnie mi się pisze, bo musiałam go usztywnić. Spróbuję wrzucić fotki.

co sie stalo? :shake:

Posted

Co się stało.... Hm. W zasadzie to powinnam napisać, że się biłam. Wczoraj na spacerze psiaki rzuciły się na jakieś kury. Zanim doleciałyśmy, jedna z tych kur leżała nieżywa. Oczywiście odciągnęłyśmy psy stamtąd. Właściciel kur natomiast rzucił się na nas z motyką, nietrzeźwy był, nie docierało do niego, że zapłacę za kury i postanowił się zemścić. Tak więc stanęłam w obronie psiaków, zarobiłam motyką w udo (zauważyłam to dopiero w domu), poza tym mam stłuczony kciuk, spuchł bardzo. Tyle.

Posted

dzielna kobieta z Ciebie...

rozumiem że facet miał prawo się zdenerwować ale bez przesady żeby wyskakiwać i chcieć napieprzać :roll::roll::angryy:
ehhh....niektórzy ludzie mają nierówno pod sufitem

witam :multi::multi::loveu:

widziałam oczywiście zdjęcia ale na żadnym nie dostrzegłam psów...
śnieg sam dałaś :eviltong::eviltong: