Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu pieknie i sniezno:multi:zdjecia boskie!a one sa tak snieznobiale...jastem zachwycona po raz kolejny ich widokiem-dech zapiera,na zywo to musi byc widok!!!jest tu jedno zdjecie,ktore tak mi sie spodobalo(choc wszystkie piekne)ze najchetniej wytapetowalabym nim mieszkanie od podlog po sufit:))))nie umiem linkow przenosic(glab kapusciany)wiec powiem,ze 18te na tej stronie od gory.Ja ostatnio mniej czasu,bo duuuuuzy kojec budujemy,znaczy przerabiamy z istniejacego dotad,poza tym zaczynam wdrazac w zycie TEN moj plan i duzo przygotowan;)pozdrawiam!

Posted

[quote name='ewatr']Ale tu biało na ostatnich stronach :crazyeye:

tylko pozazroscic :loveu: Witajcie puchte kulki :loveu::loveu:

Szkoda, że za oknem już nie biało....

[quote name='apple']Ale te twoje psy się pieknie prezentują na śniegu:loveu:
http://images31.fotosik.pl/413/37a0ecf54204a731.jpg

I na razie grzecznie się pytam....skad ty snieg wzięłaś:mad: ja ma 5 na plusie:placz: ja chcę zimowe święta:placz:

Śnieg wzięłam z listopada ;) Jeden weekend był śnieżny :) Narobiłam fotek na zapas ;))

[quote name='Cockermaniaczka']:loveu::loveu:Jak lisy polarne:cool3:
Pieknie bialo u Was,u mnie grama sniegu nie ma:cool1:

Ale Cię dawno nie widziałam....

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:kaff raz plisssssssssssssssssssssssssss....... wczoraj było pivo :roll:

Kurde, która to już kawa dzisiaj?

[quote name='martitaa']Ale tu pieknie i sniezno:multi:zdjecia boskie!a one sa tak snieznobiale...jastem zachwycona po raz kolejny ich widokiem-dech zapiera,na zywo to musi byc widok!!!jest tu jedno zdjecie,ktore tak mi sie spodobalo(choc wszystkie piekne)ze najchetniej wytapetowalabym nim mieszkanie od podlog po sufit:))))nie umiem linkow przenosic(glab kapusciany)wiec powiem,ze 18te na tej stronie od gory.Ja ostatnio mniej czasu,bo duuuuuzy kojec budujemy,znaczy przerabiamy z istniejacego dotad,poza tym zaczynam wdrazac w zycie TEN moj plan i duzo przygotowan;)pozdrawiam!

Jak chcesz linka wkleić, to klikasz prawym klawiszem na zdjęcie, wybierasz "właściwości", tam masz "adres URL", kopiujesz go i wklejasz do postu :)

[quote name='deer_1987']Wrocilam i widze bialaski!

Hejka :)

Posted

Eh ja chce jakies nowe fotki porobic... a nie mam gdzie ani jak :( do parku jedynie bym mogla rano jakby jakos bylo - niet ak ciemno jak dzis - ale tam to juz we wszystkich miejscach mam fotki.. to chyba nudno :P a dalej to samej nudno..

Posted

[quote name='deer_1987']Eh ja chce jakies nowe fotki porobic... a nie mam gdzie ani jak :( do parku jedynie bym mogla rano jakby jakos bylo - niet ak ciemno jak dzis - ale tam to juz we wszystkich miejscach mam fotki.. to chyba nudno :P a dalej to samej nudno..

To może ubierz dziewczynom coś innego niż zwykle i już nie będzie nudno ;)

[quote name='martitaa']jakas dzikosc jest w tym zdjeciu:) http://images24.fotosik.pl/302/0c594a74227d96af.jpg
i taki ma powazny wyraz pyszczusia jak ozorek schowany:)slicznosci:loveu::loveu: sniezne!

No cóż, uwielbiam oba :)