jbk Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Na deser filmik :) YouTube - DSCN2583.MOV Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ona na widok grzebienia ucieka 100 metrow dalej... Niewiem co mam zrobic- palce pasztetowe nic niedają :shake: Quote
crazydaisy Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Nie każdy pies lubi czesanie. Ja młodą od małego przyzwyczajałam, a wcześniej jeszcze hodowca uczył szczeniaki, że szczotka to nic złego. Nie powiem by Vega za tym przepadała, ale stoi spokojnie. Możesz spróbować na początku króciutkie sesje "szczotkowe" stosować, tzn. przeciągnąć kilka razy (bez szarpania) i pochwalić. Jak się przyzwyczai to dopiero zabieraj się za dokładne szczotkowanie. Jeszcze mi się jedno przypomniało; ja dawałam Vedze starą szczotkę, którą ona zajmowała się podczas zabiegów pielęgnacyjnych rozgryzając drewienko na strzępy :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 crazydaisy napisał(a):Nie każdy pies lubi czesanie. Ja młodą od małego przyzwyczajałam, a wcześniej jeszcze hodowca uczył szczeniaki, że szczotka to nic złego. Nie powiem by Vega za tym przepadała, ale stoi spokojnie. Możesz spróbować na początku króciutkie sesje "szczotkowe" stosować, tzn. przeciągnąć kilka razy (bez szarpania) i pochwalić. Jak się przyzwyczai to dopiero zabieraj się za dokładne szczotkowanie. Jeszcze mi się jedno przypomniało; ja dawałam Vedze starą szczotkę, którą ona zajmowała się podczas zabiegów pielęgnacyjnych rozgryzając drewienko na strzępy :evil_lol: Ona wogole niechce widziec szczotki na oczy- panika i ucieka... Probowalam na palce pasztetowe- palce w pasztecie ona lize a proboje czesac- moze 2 razy sie dala nabrac- za trzecim juz nie uciekla pod stol i niewychodzila Quote
Anka_ZG Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 czesc:) O widze wzór dogomaniaczki, od rana foteczki, slicznie, slicznie:lol: A widze, że Twój psiurek zawet siuśka zakopuje po sobie:cool3: A mój to ani kupki ani siuśka:shake: Quote
taxelina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Anka_ZG napisał(a):czesc:) O widze wzór dogomaniaczki, od rana foteczki, slicznie, slicznie:lol: A widze, że Twój psiurek zawet siuśka zakopuje po sobie:cool3: A mój to ani kupki ani siuśka:shake: U nas tez od rana fotki sa :P Quote
Dobcia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dzień dobry:) http://images37.fotosik.pl/34/6a10b0b91b3317ad.jpg Jakie radosne biegające białaski:loveu: Quote
taxelina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ale nam wielkie kawalki sniegu wlasnie padaja... Quote
taxelina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 AngelsDream napisał(a):Witam się w ten bury poranek. jaki burny? chyba bialy.. bo u nas sypnelo sniegiem.. Quote
lolka75 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kurka...jak pieknie Vadirek podnosi nozie do siurania:loveu: i jeszcze to zamiatanko na koniec:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 cześć Piękna :loveu:, to ja Bestia :diabloti: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
taxelina Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 U was tez sie przywitamy, snieg lezy na razie i twardy pod nogami... a ja zaraz do szkoly mykam! Quote
jbk Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dzień dobry wszystkim :) Nera, mam nadzieję, że wkrótce będziecie mieć swoje sposoby na czesanie ;) Daisy, z Vegusią masz też robotę przy czesaniu :) Deer, śniegu zazdroszczę ;) Angels, Martita, Eff, Anita, Szpilka, Dobcia, Jabłuszko, AnkaZG..... Witam z wieeeeelkim uśmiechem na facjacie :) :loveu: Kwiatuszku, jaka z Ciebie bestia, Siostrzyczko?? Kwiaty są piękne, nawet, jeśli drapieżne ;) Loluś, Vadir tak normalnie nie zamiata, śmialiśmy się nawet, że wycierał łapki, bo sikał pod wiatr i sobie oblał ;) Quote
jonQuilla Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 no właśnie kto tu jest drapieżny :) jbk - jadowita bezlitosna krwiopijka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień dobry siostra :loveu::loveu::multi: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Anka_ZG napisał(a):no aż miło, tak z rana zasypujesz nas fotkami:loveu::loveu: A ty w pracy masz zdjecia psiaków??:razz: Wszędzie mam fotki ;) W pracy niewiele, bo dysk niewielki, zazwyczaj od razu przerzucam na fotosik, żeby nie trzymać ich na kompie ;) Quote
Recommended Posts