jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 crazydaisy napisał(a):Teraz się przywitam z kudłaczami, a zaraz uciekam nadrabiać zaległości :) Cześć :) Miłego nadrabiania :) Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witam, az sie ciesze ze sa fotki bo ide strone zaraz aktualizowac :D Jednej dziewczynie dodalam z mlodosci psow i wyszlo ze ma juz 70 fotek i teraz inne musza dostawac wiecej :D a TY takie piekne te jesienne masz! Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 deer_1987 napisał(a):Witam, az sie ciesze ze sa fotki bo ide strone zaraz aktualizowac :D Jednej dziewczynie dodalam z mlodosci psow i wyszlo ze ma juz 70 fotek i teraz inne musza dostawac wiecej :D a TY takie piekne te jesienne masz! Chyba masz dużo miejsca na serwerze ;) Tyle zdjęć znajomych zamieszczasz :) Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 YouTube - DSCN2581.MOV Tak w niedzielę wiało u nas :) Quote
jonQuilla Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 o prosze ale śnieżaki niszczą przyrodę :crazyeye::crazyeye: fuj fuj fuj.... tak nie wolno :mad::mad: i także widziałam filmiki na których zlewały mi się te białasy Wasze :evil_lol: witam :multi::multi::loveu: Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jbk napisał(a):Chyba masz dużo miejsca na serwerze ;) Tyle zdjęć znajomych zamieszczasz :) w sumie znajomych i moje fotki to male ok 640x480 :P Zajętość konta: 377.22 MB z 921 MB (jeszcze TZ robi swoja strone i troche mu miejsca chce dac ale to potem :cool3:) Quote
Anka_ZG Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 czesc:) widziałam białaskowe zdjęcia i filmik:cool3: widze, że Twoje pupile lansują się pełnym pyszczkiem nawet mimo wietrzyska:cool3: to się nazywa lans:loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='jonQuilla']o prosze ale śnieżaki niszczą przyrodę :crazyeye::crazyeye: fuj fuj fuj.... tak nie wolno :mad::mad: i także widziałam filmiki na których zlewały mi się te białasy Wasze :evil_lol: witam :multi::multi::loveu: Jak to niszczą przyrodę?? :crazyeye: [quote name='deer_1987']w sumie znajomych i moje fotki to male ok 640x480 :P Zajętość konta: 377.22 MB z 921 MB (jeszcze TZ robi swoja strone i troche mu miejsca chce dac ale to potem :cool3:) Kurde, ja na płatnej mam 250 MB ;) [quote name='Anka_ZG']czesc:) widziałam białaskowe zdjęcia i filmik:cool3: widze, że Twoje pupile lansują się pełnym pyszczkiem nawet mimo wietrzyska:cool3: to się nazywa lans:loveu::loveu: Wiaterek im zupełnie nie przeszkadza ;) YouTube - DSCN2582.MOV A tak Vadir Was wszystkich kazał pozdrowić ;) Quote
AngelsDream Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 To chyba nie były pozdrowienia sądząc po reakcji moich panów :p Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='AngelsDream']To chyba nie były pozdrowienia sądząc po reakcji moich panów :p Jak zareagowali? Tak serio to on szczekał wtedy na Fialę próbując ją zachęcić do zabawy ;) [quote name='deer_1987']home.pl : Serwery WWW Znam to, ale jak już mam konto na republice, to nie będę nowego wymyślać, tylko dokupię miejsca na serwerze po prostu :) [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko :loveu: Witaj Izuniu ;) Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No wiadomo ze nie bedziesz zmieniac :D Republika sie platna zrobila? kiedys byla bezplatna.. Bylam na stronie, ten obrazek na gorze cudny! Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='deer_1987']No wiadomo ze nie bedziesz zmieniac :D Republika sie platna zrobila? kiedys byla bezplatna.. Bylam na stronie, ten obrazek na gorze cudny! Republika nadal jest bezpłatna, jak ktoś chce, ale ja wykupiłam domenę wraz z miejscem dyskowym i e-mailem, żeby psiak miał profesjonalną stronkę :) Stronę robiła Dogomania Forum - Zobacz Profil: akzs :) Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='jbk']Republika nadal jest bezpłatna, jak ktoś chce, ale ja wykupiłam domenę wraz z miejscem dyskowym i e-mailem, żeby psiak miał profesjonalną stronkę :) Stronę robiła Dogomania Forum - Zobacz Profil: akzs :) no ja bede pewnie kiedys przerabiac moja jak mi sie znudzi :P Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 deer_1987 napisał(a):no ja bede pewnie kiedys przerabiac moja jak mi sie znudzi :P Wiadomo, że czasem trzeba pozmieniać cosik :) Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zobacz wpis u mnie.. doszla paczka z prezentem.. zmykam do szkoly! Quote
jbk Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 deer_1987 napisał(a):Zobacz wpis u mnie.. doszla paczka z prezentem.. zmykam do szkoly! Ja też się zaraz biorę za angielski ;) Ale jeszcze trochę fotek wstawię ;) Quote
Recommended Posts