maciaszek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Oj, to brat i jego Tzka ( ;) ) koniecznie muszą się zarejestrować na dogo! I poprosimy zdjęcie czerwonej szyi :evil_lol:. Quote
doddy Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 http://www.fundacja-ast.pl/content/view/485/65/ Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 cholerka już wyblakło :evil_lol: no będę ich namawiać :loveu: sorki ze tak cytuje na górze ale cos sie "porobiło" i nie moge inaczej :mad: maciaszek napisał(a):Oj, to brat i jego Tzka ( ;) ) koniecznie muszą się zarejestrować na dogo! I poprosimy zdjęcie czerwonej szyi :evil_lol:. Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dziekuje ciociu doddy za piękny opis Doriski :loveu: a foteczki to juz w ogole :diabloti: [quote name='doddy']http://www.fundacja-ast.pl/content/view/485/65/ Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Doriska właśnie zajada ucho :diabloti: zaraz będą fotaski :cool3: podobno dzisiaj chciała gwałcić Rufusa :mad: za dużo testosteronu, czy jak? ;) W każdym razie Rufus sie nie dał, bo to on jest od tego i wyjechał z dziobem.... no i było małe spięcie ale tylko jedno :p Jak zjadł swoje uszko, to podszedł do Doriski, ktorą dla bezpieczeństwa zamknęłam w klateczce :diabloti: Doris baaardzo głośno zaczęła jeść to ucho :diabloti: a tu foteczka z wczoraj Rufik zdziwiony dlaczego Doris lezy na jego posłanku :evil_lol: Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 to z wczoraj - prawie razem ;) taka jestem mała kokietka każdy ma swoje :diabloti: na ostatnim dobrze widać zaczerwienioną skórę Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 i jeszcze raz ta fotka chociaż nieco ją przycięłam i zastosowałam autokorektę :cool3: strasznie mi sie tu podoba :loveu: Quote
maciaszek Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 http://img180.imageshack.us/img180/3746/p5260178nb6.jpg - przycięte znacznie ładniejsze! To powinno być jedno ze zdjęć pojawiających się w ogłoszeniach :). Cieszę się, że nie ma rozlewu krwi i psiaki jakoś ustalają sobie hierarchię. Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 dziekuje cioteczko :oops: też mi sie tak wydaje...ładnie sie tu prezentuje i ta fotka oddaje jej naturalny wdzięk :loveu: [quote name='maciaszek']http://img180.imageshack.us/img180/3746/p5260178nb6.jpg - przycięte znacznie ładniejsze! To powinno być jedno ze zdjęć pojawiających się w ogłoszeniach :). Cieszę się, że nie ma rozlewu krwi i psiaki jakoś ustalają sobie hierarchię. Quote
rufusowa Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 witamy cioteczkę Elizę :multi: moze i ciocia sie zakocha w bullowatych:cool3: :evil_lol: eliza_sk napisał(a):wreszcie widzę nowe dziecko cioteczki:) Quote
eliza_sk Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Kochana, dla mnie bez znaczenia czy bullek czy jakiś inny, wszystkie tak samo bym wytłamsiła :loveu: Quote
rufusowa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :loveu: dzisiaj wieczorkiem Doris jedzie do mojego brata i jego TZ-ki ;) będę tęsknić za tym maleństwem i juz nie mogę się doczekać spotkania po uropie, bo na pewno będzie duża zmiana w jej wyglądzie :p z każdym dniem odrobinę przybiera :multi: dzisiaj stwierdziłam, że jeden pies w domu, to nuda :diabloti: trzymacie sie cioteczki :loveu: trzymam kciuki za akcję Krzyczkową i żałuję, ze nie mogę pomóc fizycznie :-( Gdybyście miały klateczki do pożyczenia na weekend, to kontaktujcie się z Gusią, która się udzielała na tym wątku :cool3: Z uwagi na wyjazd Doris klateczka Asi (pożyczona dla Doris) i jeszcze jedna klatka Asi będą użyte do transportu tych bid. Mam prosbę zebyście w miarę możliwości użyczyły klatki na dzień lub dwa w imię solidarności z krzyczkowymi, biednymi psami.... Quote
maciaszek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A brat i TZkam zarejestrowali się tutaj? Będą nam pisać co i jak u Doris? Quote
gryzli Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć Wszystkim :p Tu "brat i jego druga połówka" :mdrmed: Doris czuje się dobrze, szybko się zaaklimatyzowała, je normalnie i dużo pije :multi: ale lepiej reaguje na imię Hera i ono chyba będzie dla niej lepsze. Byliśmy na długim spacerze i poznała kilku kolegów :razz: Nie było między nimi żadnych spięć, ale szybko się nimi nudziła. Ma dziewczyna powodzenie :razz: Jest wesoła i lubi biegać za patykami, ale musimy mieć zapas, bo tylko złapie w zęby i po kiju :p Na dziś to tyle. Zjadła ucho i poszła spać, więc my też idziemy :sleep2: Quote
maciaszek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Witamy na dogo :multi: :multi: :multi: i dziękujemy za relacje! Mamy nadzieję, że wspólny pobyt minie wam miło i bez "atrakcji". Ucałujcie od nas Doris/Herę :loveu:. Quote
doddy Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Anitko, to żadna nowość iż w amstaffowych wątkach piszemy głównie my. :eviltong: Jak Wam się mieszka z Doris vel Herą? Quote
andzia69 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 doddy napisał(a):Anitko, to żadna nowość iż w amstaffowych wątkach piszemy głównie my. :eviltong: no fakt ! my...i jeszcze parę osób można zliczyć na palcach 1 ręki!:diabloti: Quote
gryzli Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziś byliśmy z Herą nad Wkrą :p Cały dzień na świeżym powietrzu,w wodzie i jak wróciła,to padła ;) Zrobiliśmy jej trochę zdjęć. Jak je zrzucimy jakoś na kompa, to zamieścimy (bo jak na razie problemy z programem mamy). Będziemy jeszcze pisać w wolnych chwilach ;) Quote
maciaszek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No to czekamy na fotki, bo na pewno piękne będą! Quote
D O R K A Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Co słychać u naszej kochanej łaciatej panienki? Quote
Recommended Posts