Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cholerka już wyblakło :evil_lol:

no będę ich namawiać :loveu:

sorki ze tak cytuje na górze ale cos sie "porobiło" i nie moge inaczej :mad:

maciaszek napisał(a):
Oj, to brat i jego Tzka ( ;) ) koniecznie muszą się zarejestrować na dogo!

I poprosimy zdjęcie czerwonej szyi :evil_lol:.

Posted

Doriska właśnie zajada ucho :diabloti: zaraz będą fotaski :cool3:

podobno dzisiaj chciała gwałcić Rufusa :mad: za dużo testosteronu, czy jak? ;)
W każdym razie Rufus sie nie dał, bo to on jest od tego i wyjechał z dziobem.... no i było małe spięcie ale tylko jedno :p

Jak zjadł swoje uszko, to podszedł do Doriski, ktorą dla bezpieczeństwa zamknęłam w klateczce :diabloti: Doris baaardzo głośno zaczęła jeść to ucho :diabloti:

a tu foteczka z wczoraj
Rufik zdziwiony dlaczego Doris lezy na jego posłanku :evil_lol:

Posted

:loveu:

dzisiaj wieczorkiem Doris jedzie do mojego brata i jego TZ-ki ;) będę tęsknić za tym maleństwem i juz nie mogę się doczekać spotkania po uropie, bo na pewno będzie duża zmiana w jej wyglądzie :p z każdym dniem odrobinę przybiera :multi:

dzisiaj stwierdziłam, że jeden pies w domu, to nuda :diabloti:

trzymacie sie cioteczki :loveu:

trzymam kciuki za akcję Krzyczkową i żałuję, ze nie mogę pomóc fizycznie :-(
Gdybyście miały klateczki do pożyczenia na weekend, to kontaktujcie się z Gusią, która się udzielała na tym wątku :cool3:

Z uwagi na wyjazd Doris klateczka Asi (pożyczona dla Doris) i jeszcze jedna klatka Asi będą użyte do transportu tych bid.

Mam prosbę zebyście w miarę możliwości użyczyły klatki na dzień lub dwa w imię solidarności z krzyczkowymi, biednymi psami....

Posted

Cześć Wszystkim :p Tu "brat i jego druga połówka" :mdrmed:

Doris czuje się dobrze, szybko się zaaklimatyzowała, je normalnie i dużo pije :multi: ale lepiej reaguje na imię Hera i ono chyba będzie dla niej lepsze. Byliśmy na długim spacerze i poznała kilku kolegów :razz: Nie było między nimi żadnych spięć, ale szybko się nimi nudziła. Ma dziewczyna powodzenie :razz: Jest wesoła i lubi biegać za patykami, ale musimy mieć zapas, bo tylko złapie w zęby i po kiju :p

Na dziś to tyle. Zjadła ucho i poszła spać, więc my też idziemy :sleep2:

Posted

doddy napisał(a):
Anitko, to żadna nowość iż w amstaffowych wątkach piszemy głównie my. :eviltong:

no fakt ! my...i jeszcze parę osób można zliczyć na palcach 1 ręki!:diabloti:

Posted

Dziś byliśmy z Herą nad Wkrą :p Cały dzień na świeżym powietrzu,w wodzie i jak wróciła,to padła ;) Zrobiliśmy jej trochę zdjęć. Jak je zrzucimy jakoś na kompa, to zamieścimy (bo jak na razie problemy z programem mamy). Będziemy jeszcze pisać w wolnych chwilach ;)