gusia0106 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 doddy napisał(a):Ja to jak zwykle sie powtórze, że nadziwić się nie mogę jak ona wyładniała... Ty Ciotka, a Ty wiesz, że my się znamy;) Quote
doddy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Rufusowa, coś mi doniosła, że mieszkałaś na tym samym osiedlu ale pogardziłaś i się wyprowadziłaś. :lol: Ja kojarzę Twojego psa. ;) Quote
gusia0106 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='doddy']Rufusowa, coś mi doniosła, że mieszkałaś na tym samym osiedlu ale pogardziłaś i się wyprowadziłaś. Ja kojarzę Twojego psa. No ba, ciężko nie skojarzyć najpiękniejszego psa na osiedlu:):):):) A ja pamiętam jak szkoliłaś Bellę:) Quote
eliza_sk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 I ona tak grzecznie pod waszą nieobecność siedzi zamknięta w klateczce ? Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 gusia0106 napisał(a):No ba, ciężko nie skojarzyć najpiękniejszego psa na osiedlu:):):):) A ja pamiętam jak szkoliłaś Bellę:) świat jest mały, co? :loveu: dobrze ze zaznaczyłaś, ze na osiedlu :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 eliza_sk napisał(a):I ona tak grzecznie pod waszą nieobecność siedzi zamknięta w klateczce ? owszem :p czasem to sama się tam chowa jak nie ma ochoty się bawić z Rufusem :evil_lol: albo jak widzi ze jedzenie przygotowuje to tam wskakuje i siedzi grzecznie :diabloti: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Gusia, Vario też ciężko bylo nie zauważyć, bo był grzeczniutki :loveu: Świat jest mały. Quote
maciaszek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 TZ zajrzał zza moich pleców na ekran i zapytał: "A co ona taki zmarzluch?" Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 maciaszek napisał(a):TZ zajrzał zza moich pleców na ekran i zapytał: "A co ona taki zmarzluch?" :evil_lol: a no w sumie nie wiem :niewiem: chyba amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol: podobno w najwieksze upały lezała w najlepsze na balkonie :evil_lol: zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander jak yorczek będzie nosic :diabloti: pozdrow TZ-ta :cool3: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rufusowa napisał(a)::evil_lol: a no w sumie nie wiem :niewiem: chyba amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol: podobno w najwieksze upały lezała w najlepsze na balkonie :evil_lol: zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander jak yorczek będzie nosic :diabloti: pozdrow TZ-ta :cool3: no to kupimy jej skafanderek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja mańka tyz się grzeje - dyszy, ledwo zipie, ale się wygrzewa w słońcu:razz: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a):no to kupimy jej skafanderek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja mańka tyz się grzeje - dyszy, ledwo zipie, ale się wygrzewa w słońcu:razz: i kwarcowke trza kupić :diabloti: ide do Ciebie - dawno nie byłam :cool3: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Andzia zaniedbała swoją galerie, nie masz po co iść. :eviltong: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rufusowa napisał(a):i kwarcowke trza kupić :diabloti: ide do Ciebie - dawno nie byłam :cool3: eee - u mnie nic nowego, bo ni mam czasu na swój wątek:eviltong: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no dobra....właśnie ładują mi się zdjecia!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 andzia69 napisał(a):no dobra....właśnie ładują mi się zdjecia!:eviltong::eviltong::eviltong: ciekawe :roll: :eviltong: Quote
kika22 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rufusowa napisał(a): amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol: podobno w najwieksze upały lezała w najlepsze na balkonie :evil_lol: zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander Moja tez lubi upały, szcególnie jak w wodzie siedzi:lol: A na zime zobaczysz. My tez myslelismy o skafandrze, bo sie mała troszke trzesła. Ale jakos nie bardzo wybrażałam sobie jej w ubranku:eviltong: Zresztą po pierwszych przymrozkach polibiła zime i trzeba ja do domu ciągnąć siła. Ja po 2 godzinach spaceru wracam zamarznieta a jej mało:lol: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kika22 napisał(a):Moja tez lubi upały, szcególnie jak w wodzie siedzi:lol: A na zime zobaczysz. My tez myslelismy o skafandrze, bo sie mała troszke trzesła. Ale jakos nie bardzo wybrażałam sobie jej w ubranku:eviltong: Zresztą po pierwszych przymrozkach polibiła zime i trzeba ja do domu ciągnąć siła. Ja po 2 godzinach spaceru wracam zamarznieta a jej mało:lol: :crazyeye::crazyeye: 2 godziny w zime??? toz moj grubofutrzasty Rufus by padł :shake: ale ma powera ta Twoja torpeda! :evil_lol: mam nadzieje, ze sie przestawi...nie mam zamiaru z niej yorka robić :evil_lol: eeee...to znaczy jesli w ogole będzie u nas w zime :D Quote
doddy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 rufusowa napisał(a):eeee...to znaczy jesli w ogole będzie u nas w zime :D Nie sądziłam, że masz jeszcze wątpliwości :lol::lol::lol: Quote
kika22 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rufusowa napisał(a)::crazyeye::crazyeye: 2 godziny w zime??? toz moj grubofutrzasty Rufus by padł :shake: ale ma powera ta Twoja torpeda! :evil_lol: Tak chodzimy na spacery z malamutem:loveu: Zresztą uważam,że jak psu wisi jezyk do ziemi po spacerze, to spacer był udany;) A co do zimy to zobaczysz Hera bedzie z Wami. Kto raz pokocha bulowate ten zostaje im wierny:loveu: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 doddy napisał(a):Nie sądziłam, że masz jeszcze wątpliwości :lol::lol::lol: no właśnie musiałam edytować i dopisywać po zastanowieniu dopiero :evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kika22 napisał(a):Tak chodzimy na spacery z malamutem:loveu: Zresztą uważam,że jak psu wisi jezyk do ziemi po spacerze, to spacer był udany;) A co do zimy to zobaczysz Hera bedzie z Wami. Kto raz pokocha bulowate ten zostaje im wierny:loveu: jestem za językiem do ziemi :loveu: niestety u nas nie zawsze mogę je spuscic ze smyczy i czesto to ja mam wywieszony jęzor :evil_lol: co do Hery....nie zarzekam sie, ze nie :evil_lol: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Jak Ty już przebąkujesz a wogóle myślisz o tym, że zostanie to ja powoli przestaje się łudzić, że nie zostanie. Ale tak w sekrecie Wam powiem, że jak bym miała warunki to bym zostawiła Bacardi. Bo boje sie ją oddać do domu, że pozjada wszystkie psy w okolicy :diabloti: Quote
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 doddy - najwyższy czas zamienic tą kawalerkę na jakiś fajny domek pod stolicą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts