Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']Rufusowa, coś mi doniosła, że mieszkałaś na tym samym osiedlu ale pogardziłaś i się wyprowadziłaś.

Ja kojarzę Twojego psa.

No ba, ciężko nie skojarzyć najpiękniejszego psa na osiedlu:):):):) A ja pamiętam jak szkoliłaś Bellę:)

Posted

gusia0106 napisał(a):
No ba, ciężko nie skojarzyć najpiękniejszego psa na osiedlu:):):):) A ja pamiętam jak szkoliłaś Bellę:)

świat jest mały, co? :loveu:

dobrze ze zaznaczyłaś, ze na osiedlu :evil_lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
I ona tak grzecznie pod waszą nieobecność siedzi zamknięta w klateczce ?

owszem :p czasem to sama się tam chowa jak nie ma ochoty się bawić z Rufusem :evil_lol: albo jak widzi ze jedzenie przygotowuje to tam wskakuje i siedzi grzecznie :diabloti:

Posted

maciaszek napisał(a):
TZ zajrzał zza moich pleców na ekran i zapytał: "A co ona taki zmarzluch?"

:evil_lol:

a no w sumie nie wiem :niewiem: chyba amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol:

podobno w najwieksze upały lezała w najlepsze na balkonie :evil_lol:

zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander jak yorczek będzie nosic :diabloti:

pozdrow TZ-ta :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):
:evil_lol:

a no w sumie nie wiem :niewiem: chyba amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol:

zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander jak yorczek będzie nosic :diabloti:

pozdrow TZ-ta :cool3:

no to kupimy jej skafanderek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja mańka tyz się grzeje - dyszy, ledwo zipie, ale się wygrzewa w słońcu:razz:

Posted

andzia69 napisał(a):
no to kupimy jej skafanderek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja mańka tyz się grzeje - dyszy, ledwo zipie, ale się wygrzewa w słońcu:razz:

i kwarcowke trza kupić :diabloti:

ide do Ciebie - dawno nie byłam :cool3:

Posted

rufusowa napisał(a):

amstaffy tak mają....pod kołderke sie ładują :evil_lol:
zastanawiamy sie co będzie w zime....chyba skafander

Moja tez lubi upały, szcególnie jak w wodzie siedzi:lol:
A na zime zobaczysz. My tez myslelismy o skafandrze, bo sie mała troszke trzesła. Ale jakos nie bardzo wybrażałam sobie jej w ubranku:eviltong: Zresztą po pierwszych przymrozkach polibiła zime i trzeba ja do domu ciągnąć siła. Ja po 2 godzinach spaceru wracam zamarznieta a jej mało:lol:

Posted

kika22 napisał(a):
Moja tez lubi upały, szcególnie jak w wodzie siedzi:lol:
A na zime zobaczysz. My tez myslelismy o skafandrze, bo sie mała troszke trzesła. Ale jakos nie bardzo wybrażałam sobie jej w ubranku:eviltong: Zresztą po pierwszych przymrozkach polibiła zime i trzeba ja do domu ciągnąć siła. Ja po 2 godzinach spaceru wracam zamarznieta a jej mało:lol:

:crazyeye::crazyeye: 2 godziny w zime??? toz moj grubofutrzasty Rufus by padł :shake: ale ma powera ta Twoja torpeda! :evil_lol:

mam nadzieje, ze sie przestawi...nie mam zamiaru z niej yorka robić :evil_lol:

eeee...to znaczy jesli w ogole będzie u nas w zime :D

Posted

rufusowa napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: 2 godziny w zime??? toz moj grubofutrzasty Rufus by padł :shake: ale ma powera ta Twoja torpeda! :evil_lol:

Tak chodzimy na spacery z malamutem:loveu: Zresztą uważam,że jak psu wisi jezyk do ziemi po spacerze, to spacer był udany;)

A co do zimy to zobaczysz Hera bedzie z Wami. Kto raz pokocha bulowate ten zostaje im wierny:loveu:

Posted

kika22 napisał(a):
Tak chodzimy na spacery z malamutem:loveu: Zresztą uważam,że jak psu wisi jezyk do ziemi po spacerze, to spacer był udany;)

A co do zimy to zobaczysz Hera bedzie z Wami. Kto raz pokocha bulowate ten zostaje im wierny:loveu:

jestem za językiem do ziemi :loveu:
niestety u nas nie zawsze mogę je spuscic ze smyczy i czesto to ja mam wywieszony jęzor :evil_lol:

co do Hery....nie zarzekam sie, ze nie :evil_lol:

Posted

Jak Ty już przebąkujesz a wogóle myślisz o tym, że zostanie to ja powoli przestaje się łudzić, że nie zostanie.

Ale tak w sekrecie Wam powiem, że jak bym miała warunki to bym zostawiła Bacardi. Bo boje sie ją oddać do domu, że pozjada wszystkie psy w okolicy :diabloti: