kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='rufusowa']a Twoja sunia, to tak lubi deszczyk? czy sie boi i dlatego ADHD? :diabloti: kiedy założysz galerię? :cool3: Uwielbia biegać w deszczu po łakach i polach. ADHD mamy wtedy na maxa. Muszę jej wtedy schodzić z drogi, bo ona idzie jak torpeda. Już kilka upadków przez nią zaliczyłam. Zapraszam do nas... http://amstaff-civ.home.pl/forum/viewtopic.php?t=6175 Quote
rufusowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 no nie dziwie sie, ze przegrałaś z taką torpedą :crazyeye: a poza tym jest piękna i utytułowana :loveu: bardzo lubie jak te rudaski mają ciemną maskę :loveu: ale wiesz co....galeria na dogo i tak by sie przydała :cool3: tu wątek prowadzi sie jak bloga :lol: ... nie wiem czy widziałaś taką np. galerię :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76571 Quote
kika22 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Dziewczyny w imieniu Fundacj AST proszę was o głosowanie w Krakvecie. Wystarczy zalogować się i zagłosować. Link do strony http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=8137&start=0 To nic nie kosztuje, a pomoże psiakom. Tylko zalogowana osoba może oddać liczący się głos:loveu: Quote
rufusowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja już zagłosowałam :loveu: i zachęcam do głosowania, bo to również karma dla Hery :) Quote
eliza_sk Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mały offik :oops: Zapraszam na nowe bazarki dla jędrzejowskich psiaków: 1. Same NOWE rzeczy: marynistyczny obraz, porcelanowa karafka, coś dla wielbicieli Władcy Pierścieni, wazon z IKEA, szklany słoń i inne bibelociki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117450 2. NOWE: torebka z eko skóry, szal na plażę, stringi SEX GIRL, satynowa koszulka, kubki z nadrukiem, smycze do kluczy, minutnik, płyta CD, próbki BRITa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117447 3. I bazarek ze SREBRNĄ biżuterią, 42 pozycje, NOWE z metkami od jubilera: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117068 Quote
rufusowa Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 za kare logujesz sie ciotka na krakvet i głosujesz na AST, jasne? :diabloti: bo jak nie, to :mad: :evil_lol: Quote
andzia69 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 zaglądam, zaglądam...ale zdjeć ni ma...ani opowieści dziwnej tresci:eviltong::diabloti: Quote
eliza_sk Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 rufusowa napisał(a):za kare logujesz sie ciotka na krakvet i głosujesz na AST, jasne? :diabloti: bo jak nie, to :mad: :evil_lol: jasne, że zagłosuję, tylko za chwilkę .... ok??? Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 eliza_sk napisał(a):zagłosowałam terrorysto jenda ty:mad: no :diabloti: Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 andzia69 napisał(a):zaglądam, zaglądam...ale zdjeć ni ma...ani opowieści dziwnej tresci:eviltong::diabloti: nie mam czego fotografować, bo prosiaki sie ciągle drapią a Hera ma mnostwo ropnych krost w okolicach szyi....podejrzewam, ze Preventic w kontakcie z wodą z bajora stracił czesc właściwości :-( chociaz na opakowaniu nie ma ani słowa o tym ze trzeba przed wejsciem do wody zdjąć:shake: Quote
kika22 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Prośba Andzi69 :loveu: o zagłosowanie w konkursie na zdjecie miesiaca III edycja - i moje zdjęcie pt. wydry morskie wchodzisz na w w w. b e w e t. f o r a.pl Karma dbedzie tez dla kieleckich psiaków ;-) Trzeba się zalogować Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 okazało sie, ze jestem tam zarejestrowana :cool3: :evil_lol: a focia w końcu ze znajomymi piesami :loveu: Quote
maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 rufusowa napisał(a):nie mam czego fotografować, bo prosiaki sie ciągle drapią a Hera ma mnostwo ropnych krost w okolicach szyi....Zawsze możesz focić krosty :eviltong:. Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 maciaszek napisał(a):Zawsze możesz focić krosty :eviltong:. no chyba to mi pozostaje, bo dodatkowych sutków nie zaobserwowałam :evil_lol::eviltong: Quote
maciaszek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 rufusowa napisał(a):no chyba to mi pozostaje, bo dodatkowych sutków nie zaobserwowałam :evil_lol::eviltong:Przyglądaj się uważnie. Cudy pojawiają się nagle i niezapowiedzianie ;). Quote
kika22 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 rufusowa napisał(a):nie mam czego fotografować, bo prosiaki sie ciągle drapią a Hera ma mnostwo ropnych krost w okolicach szyi.... Może daj jej wapno z wodą;) Quote
andzia69 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 rufusowa napisał(a):okazało sie, ze jestem tam zarejestrowana :cool3: :evil_lol: a focia w końcu ze znajomymi piesami :loveu: to glosować - na razie przegrywamy - tym razem chcę wesprzec kieleckie bidy:p Quote
doddy Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Uprzejmie informuję, że ja także zagłosowałam i mój głos jest 12. :diabloti: Rufusowa, jak Ci coś potrzeba to pisz kobieto. Coś mówiłaś, że karmy Ci brakuje powoli. Zamówiłam w wygranej Krakvetu tą samą karmę co Ci kupowałam poprzednio, więc będziesz miała bym już nie kupowała. Quote
andzia69 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 doddy napisał(a):Uprzejmie informuję, że ja także zagłosowałam i mój głos jest 12. :diabloti: a dziekuję ci:loveu::loveu::loveu::loveu: Rufusowa - gdzie te zdjecia krostek?:evil_lol: Quote
rufusowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 kika22 napisał(a):Może daj jej wapno z wodą;) to na alergie prawda? moze warto sprobować aczkolwiek alergia to chyba tylko dodatek bo te krosty to nużeńcowe :-( Quote
rufusowa Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 andzia69 napisał(a):a dziekuję ci:loveu::loveu::loveu::loveu: Rufusowa - gdzie te zdjecia krostek?:evil_lol: nie ma :diabloti: dzisiaj to ja moge zrobić fotke moich obrażeń ktore odniosłam przy rozdzielaniu psów :shake: nawet nie wiem o co sie rozcięłam....klatka albo pazury bo zębów nie kojarze....ale twarda jestem - nie poszłam szyć.....człowiek sie nasiedzi w poczekalni kilka godzin a ja impreze mam :evil_lol::evil_lol: jakoś dziwnie, bo Rufus nie chciał jej oddać sznurka :shake: Quote
maciaszek Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Pokaż dziurę ;)! I pamiętaj, że alkohol zmniejsza ból :evil_lol:. Quote
Recommended Posts