blaira Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='kar0lla']Tosia też chętnie dołączy do drużyny L0 :)[/quote] Informuję, że nie musi to być koniecznie eLka mogą w drużynie też być inne zerówki bez względu na klasę wzrostową;) Quote
ogromek Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ja z Koką też szukam druzyny :lol: ostatni raz "0":diabloti: Quote
BBH Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 A ja liczyłem, że jak szkoły nie ma to się wyśpie :lol: Quote
plinka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Maciek, nie ma lekko :cool3: Liczymy na Ciebie :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dobra, czyli mamy drużynę? :cool3: :multi: A jak się nasza drużyna zwie? :razz: Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czyli "moja" pierwsza drużyna to Wena, Nefra(?)seterka, dalmat Plinki i Vic. druga zaś Sikra, Tosia, Fortel, Ecco lub Maya TAK? Nazwa pierwszej to "Zaganiacze Wiatru" Quote
marider Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 A moze ktos koluje druzyne w MA1? Bylibysmy chetni do przygarniecia ;) CU soon! :multi: Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wejście dla widzów jest absolutnie FREE :lol: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Bzikowa']Wejście dla widzów jest absolutnie FREE :lol:[/QUOTE] a z psem mogę wejść? nieduży, niekłopotliwy :diabloti: Quote
Bzikowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jeśli nie będzie uciekał na tor to tak :lol: Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 w takim razie ja, mój czarny pies i czarny aparat prawdopodobnie pojawimy się Was pooglądać :p Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Nie ma czegoś takiego jak drużyna w MA1 jak masz psa w 1-kach to szukasz drużyny openowych psów M, L i S :-) Quote
stereo Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Justa']w takim razie ja, mój czarny pies i czarny aparat prawdopodobnie pojawimy się Was pooglądać :p[/QUOTE] Zapraszamy :p Tylko zabierz jego książeczkę zdrowia :) Quote
Lenusicka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 My też postaramy sie zabrać aparacik :D Więc openowcow prosze o ladne usmiechy do obiektywu :D Quote
kar0lla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Mudik, Seba chyba nie reflektuje, więc dobieraj według uznania :) Quote
Magda i Saga Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja poproszę o jaśniejszą deklaracje co do Mayi, bo lub czyni wielka różnicę :diabloti: Dodam, ze właśnie wybieram się z Myowa na trening i zamierzam dac jej w kość Quote
Justa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='stereo']Zapraszamy :p Tylko zabierz jego książeczkę zdrowia :)[/QUOTE] z aktualnym szczepieniem na wściekliznę jak mniemam? :p dzięki, zapomniałabym. Quote
Mudik Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 To do Sikry, Tosi i fortela dobieramy Mayę, tylko jeszcze nazwy brak:roll::roll:? Quote
kar0lla Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Mudik']To do Sikry, Tosi i fortela dobieramy Mayę, tylko jeszcze nazwy brak:roll::roll:?[/QUOTE] Pogromcy Torów ? :) Quote
kar0lla Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ogłaszam, iż posiadam miejce noclegowe dla kogoś z mało agresywnymi psiunkami (coby nie zeżarły moich :) ) Niestety, bez transportu, ale za to ciepłe domowe spaćku :) Quote
tessa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ja tez sie pojawie z psiakiem i aparatem :cool3: moja mala jest niedoszla zawodniczka, niestety przez zdrowie nie ma szans na trenowanie :-(:-(:-( Quote
Lenusicka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A my wlasnie mialysmy zalatwiony nocleg i transport na terenie Warszawy ale wszystko sie pokomplikowalo w ostatniej chwili :(:( Przydalby sie nam nocleg z pt na sobote i z soboty na niedziele. Nef jest bezklopotowa i bezkonfliktowa. Tylko pojawia sie kolejny problem bo my pociagiem jedziemy autka nie mamy i nie wiem jak rano dojedziemy na miejsce zawodow:placz: Quote
Recommended Posts