barb Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 [quote name='halcia']Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....[/QUOTE] Może będzie coś w przyszłości w zakładce zdjęcia z nowych domów. Quote
halcia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Oby ,bardzo bym chciała widzeć szczęśliwego Nelutka....Nelutka,Tonię.... Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='halcia']Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....[/QUOTE] Myślę, że gdyby byla zagraniczna to coś byloby napisane. Tak jak w przypadku Carli i UFO. Ale to tylko takie moje gdybanie... Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ? Quote
Becia66 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 [quote name='barb'] Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ?[/QUOTE] Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia. Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='Becia66']Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia.[/QUOTE] Ale potem drugi watek zalozył Cajus. Zaraz wkleję link. Quote
barb Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 [quote name='barb']Ale potem drugi watek zalozył Cajus. Zaraz wkleję link.[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/180064-Życie-spędzone-na-czekaniu-11-lat...a-nie-znalazły-DS-czy-Ich-wiara-jest-naiwnością[/url] Quote
hebanowa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 I gdzie poszła Nela ,bo widzę ,że jest w nowym domu:lol:. Quote
halcia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Tego sie pewnie nie dowiemy ,a ja sie martwie,ze moze tam gdzie Arbuz,Ciapek,....bo to jest mozliwe.... Nic jaśniej nie napisze,bo nie wiem na pewno,ale spokojna o tą adopcje nie jestem Quote
Becia66 Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 W orzechowcach rozpocznie sie niebawem szkolenie psów nadpobudliwych, żeby zwiększyc ich szanse na adopcje. Tak piszą : [B],,To nie pierwsza wspólna inicjatywa stowarzyszenia "Młodość ze sztuką” i schroniska dla zwierząt w Orzechowcach. W ub. roku powodzeniem zakończyła się akcja promująca adopcję psów starych i zniedołężniałych. Młodzi ludzie przedstawili je na swoich fotografiach, wystawionych w centrum Przemyśla ''.[/B] Może tak własnie Nela znalazła dom. Quote
karolciasz28 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Napiszę maila do schronu co i jak z adopcją Neli. Quote
halcia Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Karolcie,WIELKIE dzieki,ciekawe czy odpowiedzą i jak... Quote
barb Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Skoro tyle osob ostatnio zagląda do Neli to zaprosze na jej wątku na bazarek dla Wiki - tylko do jutra [url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url] Quote
wapiszon Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='karolciasz28']Napiszę maila do schronu co i jak z adopcją Neli.[/QUOTE] Ja już wcześniej napisałam i nie dostałam odpowiedzi :( Quote
karolciasz28 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='wapiszon']Ja już wcześniej napisałam i nie dostałam odpowiedzi :([/QUOTE] Ja pisałam i zawsze dostawałam, poczekamy jeśli nie to zadzwonię do p. Artura. Quote
wapiszon Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='karolciasz28']Ja pisałam i zawsze dostawałam, poczekamy jeśli nie to zadzwonię do p. Artura.[/QUOTE] To popytaj:) Quote
barb Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='barb']Skoro tyle osob ostatnio zagląda do Neli to zaprosze na jej wątku na bazarek dla Wiki - tylko do jutra [url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url][/QUOTE] Dzisiaj o 21.00 koniec bazarku - może ktoś jeszcze zajrzy ? Quote
karolciasz28 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Kierownik napisał, że trzeba czekać aż ukarzą się wieści na stronie schroniska... Quote
majuska Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='karolciasz28']Kierownik napisał, że trzeba czekać aż ukarzą się wieści na stronie schroniska...[/QUOTE] A to ci dyplomata:cool3:..no to czekamy, mam nadzieję, że dobre wieści i z fotami :) Quote
halcia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Hmmmmmm,czyżby zamierzał napisac gdzie zawędrowała Nela?Niby odpowiedział,....to uprzejme z Jego strony,a ze odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa.Bądz tu mądry! Quote
barb Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='halcia']... odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa...[/QUOTE] I być może nie będziemy wiedzieć ... Klient niezalatwiony ale zadowolony ;) Quote
halcia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Niezałatwiony i niezadowolony....ale gdzie sie odwołac?O buty wiadomo gdzie sie udac,a tu? Quote
barb Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='halcia']Niezałatwiony i niezadowolony....ale gdzie sie odwołac?O buty wiadomo gdzie sie udac,a tu?[/QUOTE] Jak na razie nic nowego na temat Neli na stronie nie ma. Quote
barb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='barb']Jak na razie nic nowego na temat Neli na stronie nie ma.[/QUOTE] :cool3::cool3::cool3: Quote
barb Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Sa zdjęcia Neli z nowego domu. [URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=121&Itemid[/URL]= Quote
Recommended Posts