Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halcia']Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....[/QUOTE]

Może będzie coś w przyszłości w zakładce zdjęcia z nowych domów.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halcia']Dzieki....myśle,ze to adopcja zagraniczna,bo w polską dalej uwierzyc nie moge.....[/QUOTE]

Myślę, że gdyby byla zagraniczna to coś byloby napisane. Tak jak w przypadku Carli i UFO.
Ale to tylko takie moje gdybanie...

Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ?

Posted

[quote name='barb']

Ostatnio ktoś zainteresowal sie staruszkami Cindy i Jenny. Macie link do wątku ?[/QUOTE]

Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia.

Posted

[quote name='Becia66']Wątek z tego co pamiętam zakładała Neczka ale teraz są jakieś problemy z dogo i ciężko go odzyskac. Zresztą Neczka ma usunięte konto i nie wiem na ile jej profil jest do przeglądnięcia.[/QUOTE]

Ale potem drugi watek zalozył Cajus. Zaraz wkleję link.

Posted

[quote name='barb']Ale potem drugi watek zalozył Cajus. Zaraz wkleję link.[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/180064-Życie-spędzone-na-czekaniu-11-lat...a-nie-znalazły-DS-czy-Ich-wiara-jest-naiwnością[/url]

Posted

Tego sie pewnie nie dowiemy ,a ja sie martwie,ze moze tam gdzie Arbuz,Ciapek,....bo to jest mozliwe....
Nic jaśniej nie napisze,bo nie wiem na pewno,ale spokojna o tą adopcje nie jestem

Posted

W orzechowcach rozpocznie sie niebawem szkolenie psów nadpobudliwych, żeby zwiększyc ich szanse na adopcje. Tak piszą :

[B],,To nie pierwsza wspólna inicjatywa stowarzyszenia "Młodość ze sztuką” i schroniska dla zwierząt w Orzechowcach. W ub. roku powodzeniem zakończyła się akcja promująca adopcję psów starych i zniedołężniałych. Młodzi ludzie przedstawili je na swoich fotografiach, wystawionych w centrum Przemyśla ''.[/B]

Może tak własnie Nela znalazła dom.

Posted

Skoro tyle osob ostatnio zagląda do Neli to zaprosze na jej wątku na bazarek dla Wiki - tylko do jutra
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url]

Posted

[quote name='barb']Skoro tyle osob ostatnio zagląda do Neli to zaprosze na jej wątku na bazarek dla Wiki - tylko do jutra
[url]http://www.dogomania.pl/threads/223298-Klunkry-dla-domu_niedrogie_na-Viki_do-26.02[/url][/QUOTE]

Dzisiaj o 21.00 koniec bazarku - może ktoś jeszcze zajrzy ?

Posted

[quote name='karolciasz28']Kierownik napisał, że trzeba czekać aż ukarzą się wieści na stronie schroniska...[/QUOTE]

A to ci dyplomata:cool3:..no to czekamy, mam nadzieję, że dobre wieści i z fotami :)

Posted

Hmmmmmm,czyżby zamierzał napisac gdzie zawędrowała Nela?Niby odpowiedział,....to uprzejme z Jego strony,a ze odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa.Bądz tu mądry!

Posted

[quote name='halcia']... odpowiedział tak,ze dalej nic nie wiemy to druga sprawa...[/QUOTE]
I być może nie będziemy wiedzieć ...
Klient niezalatwiony ale zadowolony ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='halcia']Niezałatwiony i niezadowolony....ale gdzie sie odwołac?O buty wiadomo gdzie sie udac,a tu?[/QUOTE]

Jak na razie nic nowego na temat Neli na stronie nie ma.

Posted

Sa zdjęcia Neli z nowego domu.
[URL]http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&sobi2Id=121&Itemid[/URL]=