Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka,juz wiele razy pisałysmy.W Orzechowcach psy maja prawie jak w hoteliku,sa głaskane przez Panie,maja wybiegi...wiele hotelików okazało sie sie ma gorsze warunki.Nelutek innego zycia nie zna,nie straciła domu,bo go nigdy nie miała.A hotelik mogłby byc dozywotni,wiesz jak deklaracje z czasem sie wykruszaja...Zdjec nie ma.Nikt tam nie jezdzi.A co pisac jak nic nie wiemy???

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='lika1771']Nelutku pamietam o Tobie slicznosci[/QUOTE]

Chociaż jestem założycielką wątku to nie mam niestety żadnych informacji na jej temat. Nie byłyśmy w schronie od ponad roku i pewnie już nigdy nie będziemy, a jedyną osobą na dogo która jeżdzi tam regularnie jest Neczka i w razie potrzeby uzyskania informacji należy sie do niej kierować.

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dopiero wczoraj zarejestrowalam sie na Dogo. Wcześniej przez jakiś czas czytalam rożne wątki - glównie zwierząt z Orzechowiec. Neli nie znam z autopsji tylko ze schroniskowej strony. Wszystkie zwierzaki są obfotografowane i maja opisy.

Posted

Nie wiem po co ta zmiana. Ale możecie wejśc na strone schroniska to zobaczycie. A Nela rzeczywiscie jest pięknym psem.

Posted

Nie do końca,bo Nela to nasze imie i do niego była przyzwyczajona,a w papierach była Ramoną,bo to pamietam jeszcze ze szczepienia z doktorem z RZ-wa.Mogli zmienic ,nie zmienili.....tak jak Mela jest Tonia w papierach i galerii,Nelce przynajmniej oba imiona umieszczono,więc jakos uwzgledniono ten wkład pracy w oswajanie...Niech im bedzie.........:cool3:A ZDJęcia psów ładne,nie wiesz kto robi?

Posted

Podobno jakaś wolontariuszka. Nie znam Orzechowiec ,,na żywo;, tylko ze stronki. Zrobilam im trochę ogloszeń. Wiem, że Wy udzielalyscie się tam kiedyś. Czytalam nieco na dogo.

Posted

Mnie sie taka "zadomowiona"tu wydawałas,wiec myslałam,ze moze ktos,kogo znamy.....albo ze "starej "gwardii ....Ale to nic,wazne,ze pomagasz,bo ogłoszenia to duża pomoc.Choc akuratnie Nelutek miała wiele....i nic,o tyle to moge znieść,ze i Nela i Mela-Tonia nigdy domu nie miały,nigdy go nie straciły,wiec pocieszam sie,że moze im łatwiej w schronie,bo innego życia nie znają.Agata,ta dropiata,tez ma "papierowe-biurowe" imie.....

Posted

Wiesz, też tak czasem mysle, jak poczytalam tu trochę. Na przyklad Spayki. Znalazl sie z powrotem w schronisku w Orzechowcach jeszcze bardziej wycofany.

Posted

Poza tym zwierzaki z Orzechowiec w ogole od dawna nie mialy nigdzie ogloszeń. Zaczęla je robić moja corka od listopada 2010 . A od tego roku ja. Robi jeszcze jedna mloda dziewczyna na Przemyślaku.

• 1 month later...
Posted

Hej. Rzeczywiście nikt tu nie zagląda. A na [url]www.schroniskoorzechowce.pl[/url] nowy dzial "Brzydkie kaczątko", w którym jest też Nela!