Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nela ma śliczny opis na stronie orzechowskiej...i dwa imiona żeby nie było pomyłek(samo schronisko tak zrobiło,bardzo ładnie z ich strony)
[url=http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/ramona-nela.html]Ramona (Nela) | Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach | oficjalny serwis[/url]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Choc tyle!Nelutku kochany,pada....Ja jeszcze Buziaczka nie moge darować,ze ma takie brzydkie zdjecia...a nigdy nie wiadmo,czy psiak ma szanse z ogłoszen,ze stronki czy z wątku...

Posted

Tak wytuliłam,ale Nelus dzis smutnawy był.Moze wiedziała,ze krótko jestem,ze w tym błocie nie pójdziemy na spacerek.Tuliłam,szeptałam do uszka,ale cos smutniejsza,moze ta pogoda pasudna od wielu dni tak na sunieczke wpłyneła.:shake:Zreszta w boksie rozryczałam sie,ze Buziak juz szczesliwy ,a Nelutkiem słaba nadzieja.

Posted

[quote name='halcia']Biedny Nelutku,siedzisz w zimnie i błocie....kolezanka Buzka,towarzyszka niedoli,wykapana,wycałowana....jutro jedzie.[/QUOTE]
i jeszcze śpi pod kocykiem do tego....

Posted

halciu , a może zapukać w kolejkę do hoteliku u Ani z Brodnicy? , warunki super , sześć psów , jest socjalizacja , właśnie taka bieda z Boguszyc z mojego podpisu do niej jedzie - Riki , też psiak do "oswajania"
ale koszta hotelowania niestety , wiem , bo to nie wiadomo nigdy jak długo

Posted

Figus...rozwazałysmy to.Bez sensu...koszty moga byc paroletnie,a jej sie krzywda nie dzieje.Ona tam sie urodziła,zmian tak pisałam nie lubi,jest dobrze karmiona,pogłaskana przez panie,ja ja odwiedzam, poswięcam czas,wg mnie hotelik nie zwiekszy jej szans.Widze ile psiaki u Murki siedzą:shake:,a tyle ogłoszen maja.Ja co jakis czas opłacam psom z Mielca hoteliki,ale wiem,ze te znajda szybko domek.Gadałysmy kiedys w kilka osób,uznałysmy,ze sie wkopiemy finansowo na długo....

Posted

no , wiem ,że to nie takie proste...
zobaczymy jak Riki będzie sobie radził u Ani + Milva i Ulver , bo to taki rudy kłębek nerwów....a z socjalizacją w Boguszycach u Bożeny W. to lepiej nie mówić.......nie miałby szans aby ktoś go wziął , a piękny jest
Nela to sunia szczególna , mnie bardzo utkwił fakt ,ze Ona tę starą budę woli od nowej , pięknej:shake:
tak mnie wtedy zaczyna w gardle łaskotać..:-(

Posted

No niestety,przywiazana do tego co zna.Obok jest nowa buda,do której nie wchodzi.Ale jak ostatnio zagladałam,ma słome,wiec jakos to bedzie.Buda bardzo stara,ale nie ruina.3 dni miałam odwyk od dogo,nie mogłam tu wejsc.Nelis,kochana,do niedzieli...

Posted

[quote name='halcia'].3 dni miałam odwyk od dogo,nie mogłam tu wejsc.Nelis,kochana,do niedzieli...[/QUOTE]

Cyrk na dogo faktycznie, poruszam sie na ślepo, nie wiem gdzie i w co klikać i nawet nie wiem jak włączyć Emotikony.....może mnie ktoś uswiadomi?
Wolalabym starą oprawę...
Ucałujcie Nelika ode mnie jak będziecie w schronisku....

Posted

Ponizej sa opcje zaawansowane.Ale tez mnie irytuje nowe dogo.Wszyscy szukaja po omacku,zniknął panel kontrolny ...Horror nie dogo...:angryy:Do tamtego nikt nie miał uwag,teraz wszyscy klna:diabloti::angryy:

Posted

emotikony w opcjach zawansowanych :shake: faktycznie trzeba być zaawansowanym żeby umieć se trafic w ktorąś....:eviltong: Sobota - niedziela maja być ładne to może faktycznie Nelik odwiedzin doczeka....

Posted

Ja mam uczone dzieci to mi zainstalowały dodatkową przeglądarkę i mam wszystkie opcje , emotikony, i foty mogę dodawać, ale ogólnie to masakra...psy dużo starcą zanim to do normy wróci...