AnnaB Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Nela ma śliczny opis na stronie orzechowskiej...i dwa imiona żeby nie było pomyłek(samo schronisko tak zrobiło,bardzo ładnie z ich strony) [url=http://www.schronisko-orzechowce.pl/orzechowskie-zwierzaki/ramona-nela.html]Ramona (Nela) | Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach | oficjalny serwis[/url] Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Choc tyle!Nelutku kochany,pada....Ja jeszcze Buziaczka nie moge darować,ze ma takie brzydkie zdjecia...a nigdy nie wiadmo,czy psiak ma szanse z ogłoszen,ze stronki czy z wątku... Quote
halcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Nelusku,dalej leje....jak tu jechac z wizyta?:shake: Quote
Becia66 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 [quote name='halcia']Nelusku,dalej leje....jak tu jechac z wizyta?:shake:[/QUOTE] może nie bedzie tak żle....:razz: Quote
Becia66 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Wielki dzień dzisiaj Nelciu dla ciebie - jak zawsze kiedy przyjeżdża halcia....:roll: Quote
halcia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Tak wytuliłam,ale Nelus dzis smutnawy był.Moze wiedziała,ze krótko jestem,ze w tym błocie nie pójdziemy na spacerek.Tuliłam,szeptałam do uszka,ale cos smutniejsza,moze ta pogoda pasudna od wielu dni tak na sunieczke wpłyneła.:shake:Zreszta w boksie rozryczałam sie,ze Buziak juz szczesliwy ,a Nelutkiem słaba nadzieja. Quote
majuska Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Halciu nie dramatyzuj, prosze Cię...może jakąś wizualizację stworzymy znowu:razz:? Quote
figa33 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Nela Tobie psinko tez się uda , zobaczysz! Quote
halcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Biedny Nelutku,siedzisz w zimnie i błocie....kolezanka Buzka,towarzyszka niedoli,wykapana,wycałowana....jutro jedzie. Quote
Becia66 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='halcia']Biedny Nelutku,siedzisz w zimnie i błocie....kolezanka Buzka,towarzyszka niedoli,wykapana,wycałowana....jutro jedzie.[/QUOTE] i jeszcze śpi pod kocykiem do tego.... Quote
halcia Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nelutku ukochany ...dobranoc.SZpilka niedziela?.22.11dasz rade,bo nastepna odpadam...:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Narazie nie mam nic a wiec jestem na tak:) Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Super,pogoda juz tez najwyzszy czas,by sie poprawiła.Nelus,spacerek konieczny,bo zapomnisz co to smycz..... Quote
SZPiLKA23 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Mysle ze bedzie czekała przy bramce :) Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Własnie ogladałam pogode,jak sie im nie porzestawia ma bys b.ciepło:multi:obeschnie moze,bedzie spacerek i Nelus moze pogodniejszy;) Quote
figa33 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 halciu , a może zapukać w kolejkę do hoteliku u Ani z Brodnicy? , warunki super , sześć psów , jest socjalizacja , właśnie taka bieda z Boguszyc z mojego podpisu do niej jedzie - Riki , też psiak do "oswajania" ale koszta hotelowania niestety , wiem , bo to nie wiadomo nigdy jak długo Quote
halcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Figus...rozwazałysmy to.Bez sensu...koszty moga byc paroletnie,a jej sie krzywda nie dzieje.Ona tam sie urodziła,zmian tak pisałam nie lubi,jest dobrze karmiona,pogłaskana przez panie,ja ja odwiedzam, poswięcam czas,wg mnie hotelik nie zwiekszy jej szans.Widze ile psiaki u Murki siedzą:shake:,a tyle ogłoszen maja.Ja co jakis czas opłacam psom z Mielca hoteliki,ale wiem,ze te znajda szybko domek.Gadałysmy kiedys w kilka osób,uznałysmy,ze sie wkopiemy finansowo na długo.... Quote
figa33 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 no , wiem ,że to nie takie proste... zobaczymy jak Riki będzie sobie radził u Ani + Milva i Ulver , bo to taki rudy kłębek nerwów....a z socjalizacją w Boguszycach u Bożeny W. to lepiej nie mówić.......nie miałby szans aby ktoś go wziął , a piękny jest Nela to sunia szczególna , mnie bardzo utkwił fakt ,ze Ona tę starą budę woli od nowej , pięknej:shake: tak mnie wtedy zaczyna w gardle łaskotać..:-( Quote
halcia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 No niestety,przywiazana do tego co zna.Obok jest nowa buda,do której nie wchodzi.Ale jak ostatnio zagladałam,ma słome,wiec jakos to bedzie.Buda bardzo stara,ale nie ruina.3 dni miałam odwyk od dogo,nie mogłam tu wejsc.Nelis,kochana,do niedzieli... Quote
Becia66 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='halcia'].3 dni miałam odwyk od dogo,nie mogłam tu wejsc.Nelis,kochana,do niedzieli...[/QUOTE] Cyrk na dogo faktycznie, poruszam sie na ślepo, nie wiem gdzie i w co klikać i nawet nie wiem jak włączyć Emotikony.....może mnie ktoś uswiadomi? Wolalabym starą oprawę... Ucałujcie Nelika ode mnie jak będziecie w schronisku.... Quote
halcia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ponizej sa opcje zaawansowane.Ale tez mnie irytuje nowe dogo.Wszyscy szukaja po omacku,zniknął panel kontrolny ...Horror nie dogo...:angryy:Do tamtego nikt nie miał uwag,teraz wszyscy klna:diabloti::angryy: Quote
Becia66 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 emotikony w opcjach zawansowanych :shake: faktycznie trzeba być zaawansowanym żeby umieć se trafic w ktorąś....:eviltong: Sobota - niedziela maja być ładne to może faktycznie Nelik odwiedzin doczeka.... Quote
majuska Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ja mam uczone dzieci to mi zainstalowały dodatkową przeglądarkę i mam wszystkie opcje , emotikony, i foty mogę dodawać, ale ogólnie to masakra...psy dużo starcą zanim to do normy wróci... Quote
Recommended Posts