Neczka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Weroniu, co tam u Żabki ? I co z Twoim psiakiem ? Quote
Weronia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 U Żabci ok. Jeszcze dziś zamieszczę zdjęcia robione wczoraj. Zobaczycie jak sunia dochodzi do siebie. Potem zamieszczę dane z wyciągu, bo już zamówiłam. Quote
Weronia Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Najnowsze zdjęcia Żabci. Żabcia na "spacerku" Żabcia jest pod kontrolą weterynarza schroniskowego. Za jakieś 2 tyg jedzie na kontrole do lecznicy w Poznaniu, w której była operowana. Quote
kikou Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 słodkie biedactwo, jak smutno i mądrze spogląda w obiektyw... Quote
ulvhedinn Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 kikou napisał(a):słodkie biedactwo, jak smutno i mądrze spogląda w obiektyw... A Tobie nie jest jakoś pusto, skoro dziadzio pojechał..? ;) Bo jak patrzę na Żabcię, to widzę Ru.... Quote
basia0607 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Kocham takie żabulinki , z mądrymi oczkami i lekko wygietymi nożkami , takimi jak w starych wannnach. One kochają na zabój ! Quote
ulvhedinn Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Dokładnie.... i łóżko człowiekowi ogrzeją podkołderkoce przytulne w zimie... i zapatrzą sie w oczy... i łapką trącą, jak jest smutno... :loveu: Quote
Weronia Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 basia0607 napisał(a):Kocham takie żabulinki , z mądrymi oczkami i lekko wygietymi nożkami , takimi jak w starych wannnach. One kochają na zabój ! ja też uwielbiam takie piesunki!!! Quote
majqa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Na str.2 jest tekst do ogłoszeń, na 4 linki do istniejących, pomóżcie proszę w pomnożeniu tekstu ogłoszeniowego. Nie rozumiem tylko, dlaczego na 1 str. i 2 z tekstem, wykropkowało nazwę fundacji??? :roll: Quote
majqa Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Zuważyłam, stawiam na...upał.;) O, i posty nam odwróciło! Quote
Neczka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 majqa, nie wiem co się dzieje tym cudownym moderatorom, ale cały czas coś cenzurują :angryy: teraz już nie można napisać '' P S I A K " nawet...:mad: Quote
majqa Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Weronia napisał(a):o co chodzi? co się dzieje? Już o nic, bo zdarzył się cud, a na poważnie. W tekście, który robiłam i w Twoim poście m.in. z danymi do wpłaty, brakowało części liter w nazwie fundacji, a ich miejsce zajęły gwiazdki. Dziś jest już OK. Quote
majqa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Trzymaj się Żabciu. Mam nadzieję, że Ci się uda, a ktoś wspomoże jeszcze ogłoszeniowo.:hand: Quote
Weronia Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Dziś Żabcia wylegiwała się na powietrzu. Zrobiłam jej zdjęcia.... i zapomniałam wziąć aparat z przytuliska :| Quote
Recommended Posts