Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Żabci ok. Jeszcze dziś zamieszczę zdjęcia robione wczoraj.
Zobaczycie jak sunia dochodzi do siebie.
Potem zamieszczę dane z wyciągu, bo już zamówiłam.

Posted

Najnowsze zdjęcia Żabci.

Żabcia na "spacerku"

Żabcia jest pod kontrolą weterynarza schroniskowego. Za jakieś 2 tyg jedzie na kontrole do lecznicy w Poznaniu, w której była operowana.

Posted

kikou napisał(a):
słodkie biedactwo,
jak smutno i mądrze spogląda w obiektyw...

A Tobie nie jest jakoś pusto, skoro dziadzio pojechał..? ;) Bo jak patrzę na Żabcię, to widzę Ru....

Posted

basia0607 napisał(a):
Kocham takie żabulinki , z mądrymi oczkami i lekko wygietymi nożkami , takimi jak w starych wannnach. One kochają na zabój !

ja też uwielbiam takie piesunki!!!

Posted

Na str.2 jest tekst do ogłoszeń, na 4 linki do istniejących, pomóżcie proszę w pomnożeniu tekstu ogłoszeniowego. Nie rozumiem tylko, dlaczego na 1 str. i 2 z tekstem, wykropkowało nazwę fundacji??? :roll:

Posted

majqa, nie wiem co się dzieje tym cudownym moderatorom, ale cały czas coś cenzurują :angryy: teraz już nie można napisać '' P S I A K " nawet...:mad:

Posted

Weronia napisał(a):
o co chodzi?
co się dzieje?

Już o nic, bo zdarzył się cud, a na poważnie. W tekście, który robiłam i w Twoim poście m.in. z danymi do wpłaty, brakowało części liter w nazwie fundacji, a ich miejsce zajęły gwiazdki. Dziś jest już OK.