figa33 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 dla mnie to jest najsmutniejszy wątek na dogo.. ale nie poddamy się i kiedyś ten domek dla Funi będzie , łatkę odczarujemy , będzie dobrze Funiu jeszcze troszkę i będziesz grzała doopinkę na kanapce Quote
tyciaNi Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 jaki to smutny widok, sama, opuszczona w zimny wigilijny wieczór :-( i ta smutna kochana psia mordka, te oczy Quote
Neczka Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 w następne święta będzie już inaczej, obiecujemy maleńka...:-( Quote
figa33 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Dzień dobry w pierwszy dzień świąt , niestety mroźny, mnie tu sucho i ciepło, a zwierzaki w schroniskach..:shake: , ech... Quote
figa33 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jest taki przesąd , aby odegnać od nas złe rzeczy należy spisać na czerwonej kartce nasze nieszczęścia .Potem w sylwestrową noc o 24 spalić tę kartkę. Napiszę Funiu za Ciebie . Quote
j3nny Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 oooo ja tego nie znam, ale też spróbuję Funiaczku. może takie wzmocnione lepiej zadziała Quote
gagata Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Miśka84 napisał(a):hopppppppppppppppppp Miśka, po schodach zjeżdżałaś? Nie boli?;) Dobrze,że Funi nie trzymałaś na rękach.... Quote
Miśka84 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 gagata napisał(a):Miśka, po schodach zjeżdżałaś? Nie boli?;) Dobrze,że Funi nie trzymałaś na rękach.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Chodż Funiu, godnie sobie pospacerujemy, bo znowu Miśka wpadnie i coś nawywija..:lol:.. Quote
figa33 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Serce moje młodziutkie Życie moje słabiutkie Jeśli pozwolisz choć trochę Pokocham Cię jak tylko mogę Dlaczego tak zimno i ciemno Choć teraz jest wielkie Święto? Złoty sen był króciutki A domek daleko, malutki.. Quote
Becia66 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 figa33 napisał(a): Złoty sen był króciutki A domek daleko, malutki.. Oj daleko, daleko.....:shake: Quote
figa33 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 no Funiu , pniemy się do góry , po domek.. Quote
Becia66 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 figa33 napisał(a):no Funiu , pniemy się do góry , po domek.. Figa, a jak tam allegro wygląda ? czy Funia ma dużo wejśc ??? :roll: Quote
figa33 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Funi allegro skończyło się wczoraj , ma średnio 700-800 wejść , chyba dużo , ale co z tego jak bez efektów , czasem jest 1-2 obserwatorów, miałam zaznaczyć ,żeby nie obserwowali bez potrzeby, ale co tam niech obserwują, może się ktoś namyśli:cool3: dziś wystawię jej następne Quote
Becia66 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 figa33 napisał(a):Funi allegro skończyło się wczoraj , ma średnio 700-800 wejść , chyba dużo , ale co z tego jak bez efektów , czasem jest 1-2 obserwatorów, miałam zaznaczyć ,żeby nie obserwowali bez potrzeby, ale co tam niech obserwują, może się ktoś namyśli:cool3: dziś wystawię jej następne nie wiem co się dzieje....:shake:...taka mała, miła sunia....:roll: Quote
j3nny Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 to się dzieje, że ludzie są coraz gorsi, coraz mniej wrażliwi i obchodzi ich tylko ich kasa i przyjemności żebyście wiedzieli jak mnie zjechali na forum onetowym jak ośmieliłam się zapytać czy faktycznie wszystkie zwierzęta ze sklepu zoologicznego w Zabrzu (M1) zginęły w pożarze... :angryy: kazali mi płakać nad ludźmi, którzy stracą pracę i zająć się sobą i swoją rodziną Quote
j3nny Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 figa33 napisał(a):też myślałam o tych zwierzakach..:-(, one pracy może nie straciły , ale życie w męczarni na pewno... tam mi jednak powiedzieli, że niby czemu nie pytam o ludzi, czy nikt nie zginął i że przecież nikt tych zwierzaków celowo nie zabił zero żalu brak słów P.S. nie wspominam już o komentarzach wręcz żenujących, w niby żartobliwym tonie Quote
figa33 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 j3nny napisał(a):to się dzieje, że ludzie są coraz gorsi, coraz mniej wrażliwi i obchodzi ich tylko ich kasa i przyjemności żebyście wiedzieli jak mnie zjechali na forum onetowym jak ośmieliłam się zapytać czy faktycznie wszystkie zwierzęta ze sklepu zoologicznego w Zabrzu (M1) zginęły w pożarze... :angryy: kazali mi płakać nad ludźmi, którzy stracą pracę i zająć się sobą i swoją rodziną też myślałam o tych zwierzakach..:-(, one pracy może nie straciły , ale życie w męczarni na pewno... Quote
Becia66 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 wierzyłam jeszcze w cokolwiek, miałam nadzieję że może tak żle nie jest..... ale kiedy parę dni temu ktoś zastrzelił z premedytacją naszego orzechowskiego Dziadka - cichego, nikomu niewadzącego staruszka, który nawet szczekać nie umiał tylko tak ufnie w oczy patrzył.....:-(:-(:-(:-(.....nie moge sie pozbierać.... Quote
Becia66 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 [quote name='j3nny']jakto zastrzelil? Poczytaj tu bo nawet myślec o nim nie mogę , a co dopiero pisać...:-(:-(:-( Miałam go w domu przez chwilę, cudowna, kochana starowinka przepraszająca że żyje......:-(:-(:-(....i tak łepetynkę wtulał do głaskania....i patrzył ufnie tymi oczyskami....:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f85/dziadunio-z-orzechowcow-ma-dom-zostal-zastrzelony-za-tm-117219/ Quote
Recommended Posts