Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla mnie to jest najsmutniejszy wątek na dogo..
ale nie poddamy się i kiedyś ten domek dla Funi będzie , łatkę odczarujemy , będzie dobrze
Funiu jeszcze troszkę i będziesz grzała doopinkę na kanapce

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest taki przesąd , aby odegnać od nas złe rzeczy należy spisać na czerwonej kartce nasze nieszczęścia .Potem w sylwestrową noc o 24 spalić tę kartkę.
Napiszę Funiu za Ciebie .

Posted

Serce moje młodziutkie
Życie moje słabiutkie
Jeśli pozwolisz choć trochę
Pokocham Cię jak tylko mogę
Dlaczego tak zimno i ciemno
Choć teraz jest wielkie Święto?
Złoty sen był króciutki
A domek daleko, malutki..

Posted

Funi allegro skończyło się wczoraj , ma średnio 700-800 wejść , chyba dużo , ale co z tego jak bez efektów , czasem jest 1-2 obserwatorów, miałam zaznaczyć ,żeby nie obserwowali bez potrzeby, ale co tam niech obserwują, może się ktoś namyśli:cool3:
dziś wystawię jej następne

Posted

figa33 napisał(a):
Funi allegro skończyło się wczoraj , ma średnio 700-800 wejść , chyba dużo , ale co z tego jak bez efektów , czasem jest 1-2 obserwatorów, miałam zaznaczyć ,żeby nie obserwowali bez potrzeby, ale co tam niech obserwują, może się ktoś namyśli:cool3:
dziś wystawię jej następne

nie wiem co się dzieje....:shake:...taka mała, miła sunia....:roll:

Posted

to się dzieje, że ludzie są coraz gorsi, coraz mniej wrażliwi i obchodzi ich tylko ich kasa i przyjemności
żebyście wiedzieli jak mnie zjechali na forum onetowym jak ośmieliłam się zapytać czy faktycznie wszystkie zwierzęta ze sklepu zoologicznego w Zabrzu (M1) zginęły w pożarze... :angryy: kazali mi płakać nad ludźmi, którzy stracą pracę i zająć się sobą i swoją rodziną

Posted

figa33 napisał(a):
też myślałam o tych zwierzakach..:-(, one pracy może nie straciły , ale życie w męczarni na pewno...

tam mi jednak powiedzieli, że niby czemu nie pytam o ludzi, czy nikt nie zginął i że przecież nikt tych zwierzaków celowo nie zabił
zero żalu
brak słów

P.S. nie wspominam już o komentarzach wręcz żenujących, w niby żartobliwym tonie

Posted

j3nny napisał(a):
to się dzieje, że ludzie są coraz gorsi, coraz mniej wrażliwi i obchodzi ich tylko ich kasa i przyjemności
żebyście wiedzieli jak mnie zjechali na forum onetowym jak ośmieliłam się zapytać czy faktycznie wszystkie zwierzęta ze sklepu zoologicznego w Zabrzu (M1) zginęły w pożarze... :angryy: kazali mi płakać nad ludźmi, którzy stracą pracę i zająć się sobą i swoją rodziną

też myślałam o tych zwierzakach..:-(, one pracy może nie straciły , ale życie w męczarni na pewno...

Posted

wierzyłam jeszcze w cokolwiek, miałam nadzieję że może tak żle nie jest.....
ale kiedy parę dni temu ktoś zastrzelił z premedytacją naszego orzechowskiego Dziadka - cichego, nikomu niewadzącego staruszka, który nawet szczekać nie umiał tylko tak ufnie w oczy patrzył.....:-(:-(:-(:-(.....nie moge sie pozbierać....

Posted

[quote name='j3nny']jakto zastrzelil?

Poczytaj tu bo nawet myślec o nim nie mogę , a co dopiero pisać...:-(:-(:-(
Miałam go w domu przez chwilę, cudowna, kochana starowinka przepraszająca że żyje......:-(:-(:-(....i tak łepetynkę wtulał do głaskania....i patrzył ufnie tymi oczyskami....:-(:-(:-(

http://www.dogomania.pl/forum/f85/dziadunio-z-orzechowcow-ma-dom-zostal-zastrzelony-za-tm-117219/