Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mońka dostaniesz wyróznione na święta tylko Szpilka w skrócie parę informacji....sprostój mnie - wiek 2 lata, dominantka ale nieagresywna do innych psów, niesterylizowana....czy umie chodzic na smyczy ? czy nadaje sie do dzieci ? i czy może mieszkać na zewnątrz ? a co z kotami bo z tego co pamietam to był już test ?

Posted

A na kogo bedzie kontakt? A wiec tak monka ma 1,5 roku, bywa zazdrosna, niesterylizowana, na smyczy to zależny z kim jak ktos umie ja opanować to ładnie idzie, do dzieci hmmm nie mam pojecia jest dosyc energiczna i małe dziecko mogłaby przewrocic, raczej moze mieszkac na zewnatrz ale w dobrze ocieplonej budzie bo ma słaba siersc, z kotami niebardzo to znaczy chce polowac ;)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
A na kogo bedzie kontakt?

na mnie będzie chyba najlepiej.....chyba że halcia się zgodzi to może byc na nią bo wiem że to jej pupilka, a swoje sie najlepiej przedstawia...:eviltong::lol:

Posted

...większość ludzi przychodzących do schroniska mówi, żeby prowadzić ich do młodych psów w typie owczarka niemieckiego. Zawsze u mnie na 1 rzut idzie Mońka... ale zawsze też coś nie pasuje...
Co z nią jest nie tak... ? :-(