majuska Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Boks z samą Agatą........ smutny widok, nie do uwierzenia to wszystko:shake: Quote
Becia66 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 omijam ten wątek....po prostu nie mogę sie pogodzić z tym że jej już nie ma....:-( Quote
natalijo Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Boże, co się stało?? Nie wierzę!!!!!! Powiedzcie, że to tylko jakiś okrutny żart, bo się całkiem załamię...... Quote
Becia66 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 natalijo napisał(a):Boże, co się stało?? Nie wierzę!!!!!! Powiedzcie, że to tylko jakiś okrutny żart, bo się całkiem załamię...... to nie żart niestety....:shake::-( Quote
natalijo Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Nie mam pytań..... Wczoraj na moich rękach umarł kotek mojej mamy, którego od małego dosłownie wykarmiłam, dziś dowiaduje się o Moni..... Dziś odruchowo weszłam na wątek, nie zwróciłam uwagi,że tytuł sie zmienił, chcialam hopnąć i taki strzał w pysk.... Chyba muszę się zacząć leczyć z tej (dogo)manii, bo mam za słabe nerwy. Moniuś, serce mi zaraz chyba pęknie...... Quote
natalijo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nie mogę patrzeć na jej piękną mordkę..... A jednocześnie nie mogę usunąć jej banerka..... Dlaczego?????!!!!! :-( Quote
Becia66 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 natalijo napisał(a):Nie mogę patrzeć na jej piękną mordkę..... A jednocześnie nie mogę usunąć jej banerka..... Dlaczego?????!!!!! :-( bo cudna była i nie mogę pojąc że nikt jej nie chciał.....:shake: mam taki żal do siebie że można było zrobić więcej, lepiej, jakieś lokalne plakaty, ogłoszenia.....tyle wyrzutów mam teraz w sobie.....:shake::-( Quote
SZPiLKA23 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Beciu były plakaty ja w Jarosławiu kleiłam Kasia w Rzeszowie, była w gazecie, cały czas miała allego... Quote
natalijo Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 becia66 napisał(a):bo cudna była i nie mogę pojąc że nikt jej nie chciał.....:shake: mam taki żal do siebie że można było zrobić więcej, lepiej, jakieś lokalne plakaty, ogłoszenia.....tyle wyrzutów mam teraz w sobie.....:shake::-( Ja tez mam do siebie żal.... Odeszła w taki sposób, jakby się poddała, jakby straciła nadzieje, że uda nam się jej pomóc....... :-( Quote
natalijo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Moniś, pamiętam...... Quote
natalijo Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
natalijo Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ......................................................... Jakoś nie mogę tu nie zaglądać............ :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Recommended Posts